שכירות בטורונטו

• פותח הנושא okil
  • פורסם בתאריך

okil

New member
שכירות בטורונטו

הי לכולם,אני רוצה לקבל מידע על מחירי שכירות של בתים ודירות בטורונטו,מה טווח המחירים,האם במחיר כלולים החשבונות (חשמל,מים,וכ"ד)האם יש דירות מרוהטות להשכרה? ומה נחשב שכונה טובה? תודה

spirt85

New member
לדעתי בין המקורות הטובים למידע זה

הוא הגוגל... ממש לפני יומיים חיפשתי שם באזור BC ומצאתי מלא פרטים ואפשרויות. תנסי להקיש rent toronto וזה ימצא לך מספר אתרים בהם תוכלי למצוא את המידע הנחוץ לך. מקווה שעזרתי.

erezhar

New member
כדאי לך להעזר בשירותיו של מתווך כי במילא

לא תשלם לו עמלה אלא רק הצד שמשכיר מחויב העמלה

נכון שכדאי להשתמש בשירותים של מתווך אבל

אם מישהוא מכיר את העיר מצויין, ויש לו רכב וזמן פנוי, ומחפש בעיקר נכסים זולים (בדרך כלל איכותם בהתאם), אפשר לחפש מגורים לבד. נכון שמתווך מקבל עמלות רק מבעל הנכס, אבל זה חל רק על נכסי MLS שהם 90% מהנכסים למכירה .אחוז גבוה של הנכסים להשכרה לא מגיע ל MLS ורוב המתווכים לא רוצים לגעת בהם. רוב הנכסים האיכותיים להשכרה מופיעים ב MLS ושם חיוני להיות קשורים עם מתווך משלכם שנותן לכם שירות חינם, ולא להשתמש במתווך של בעל הנכב שמחוייב נאמנות רק לבעל הנכס. המתווך של בעל הנכס חייב לומר לכם רק אמת אבל מותר לו לא לומר את כל האמת, והוא יענה רק לשאלות ישירות שלכם. אם לא תשאלו יהיו דברים שהוא מיוזמתו לא יאמר לכם. אני מסייע ללקוחות שלי לשכור דירות מהנכסים שמופיעים באתרים שלמטה, אבל אז הלקוח צריך לשלם לי כמה מאות דולרים עבור השירות, ואם הוא מכיר את העיר, יש לו רכב, יש לו זמן פנוי, יכולת ניהול מו"מ , ויכולת להוכיח אמינות פיננסית בלי הדרכה של מתווך, הוא בהחלט יכול לנסות למצוא מקום מגורים לבד. לגבי דירות מרוהטות- המצאי מועט והמחירים יקרים, אם מישהוא בא לתקופה ארוכה מומלץ לקנות ריהוט חדש באיקאה או ריהוט משומש במכירות פרטיות. מחיר הריהוט יחזיר את עצמו תוך פחות מ 4 חודשים כי נכס מרוהט יקר בדרך כלל מאד. בהצלחה.

weddi

New member
מתווכים באדמונטון

האם מישהו יכול לתת לי שמות של מתווכים להשכרת דירות באדמונטון?

okil

New member
מה זה MLS?

תודה על המידע והלינקים זה מאוד עוזר

www.mls.ca

הוא האתר המרכזי לפרסום נכסי נדל"ן למכירה ולהשכרה של ארגוני המתווכים בקנדה והוא כמעט מונופול. 90% מהנכסים מתפרסמים באתר הזה כך שלמעשה כל מי שרוצה לחפש בית יכול לבצע חיפוש על פי קריטריונים האתר, ולקבל מידע ובדרך כלל גם תמונות של הרוב המכריע של הנכסים למכירה ושל מרבית הבתים והדירות האיכותיות העומדות להשכרה, בוודאי אלה שהועמדו להשכרה בסיוע של מתווך. הפילוסופיה של ה MLS היא שכדאי למתווכים לא לשמור על המידע לעצמם ולנסות למצוא לבד לקוח לנכס, אלא להתחלק במידע עם הציבור ועם כל שאר המתווכים וכך למצוא מהר וביעילות צד שני לעיסקה. נכון שכך הם צריכים להתחלק בעמלה (המשולמת רק על ידי בעל הנכס) עם המתווך המייצג את הקונה או השוכר (שמקבל שירות חינם), אבל מצד שני הם נותנים לבעל הנכס באמצעות ה MLS חשיפה אדירה שמביאה בדרך כלל לסגירה מהירה מאד של עיסקה במחיר הגבוה ביותר שמישהוא מוכן לשלם. המערכת כל כך יעילה שמרבית הקנדים עובדים בעזרת מתווכים, ולא מנסים לשווק לבד את הנכסים למכירה, וקנדים רבים גם ישכירו נכסים דרך מתווך ולא לבד. נסי לשחק עם המפה ועם הקריטריונים לחיפוש כדי להבין קצת יותר מושגים ואם תהיה שאלה ספציפית את יכולה לרשום לי את מספר ה MLS של הנכס (כולל האות המובילה) ואשמח לענות על שאלות.

מידע כללי על שכונות באיזור טורונטו

מצורפים כאן לינקים למידע על איזורים בטורונטו. בעיקרון כשאת מחפשת דירות או בתים יהיה ברשומה המתפרסמת מיגע על מה כוללת השכירות. בדרך כלל בבתים פרטיים השכירות אינה כוללת מאומה מלבד הזכות להתגורר בנכס, על השוכר לשלם בנוסף את החשבונות הבאים: מים (כ 100 דולר ל 3 חודשים) חימום וחימום מים לרחצה (כ 150-200 דולר לחודש בממוצע שנתי) וחשמל (כ 90 דולר לחודש בממוצע, בעונת המזגנים משלמים יותר בחורף פחות), וכן תשלומים וולנטריים כמו טלפון, אינטרנט וטלויזיה רב ערוצית. בדירות ובקונדומיניומס בדרך כלל שכר הדירה כולל את הקונדו פי (ועד הבית) שמכסה את כל התשלומים עבור הצריכה הזו ועבור אחזקת הבניין והבטחון הסכום הזה נכלל בשכר הדירה ומשולם על ידי בעל הנכס. באפרטמנט האוס זה נקרא ALL INCLUSIV והמשמעות היא שלמעט התשלומים הוולנטריים, שכר הדירה כולל את כל צריכת המים-גז-חשמל-הסקה - הקרויות כאן utilities ישנם הרבה בתי דירות שאין בהם מיזוג אויר מרכזי, ויש צורך להתקין מזגני חלון על חשבונך (כ 200 דולר ליחידה) ובחלק מהם את חשבונות החשמל על הדייר לשלם בעצמו. בדירות שבהן גם החימום הוא על חשמל יש לחשב כ 100 דולר לחודש בחורף ו כ 25 דולר בקייץ על חימום כשמשקללים את שכר הדירה הכולל. לגבי שכונות ואופיין להלן בקישורים שני מאמרים והפנייה ל תיאור מפורט של איזורי המגורים היהודיים

למעלה