שכירות - מחפש בית

shalomd

New member
שכירות - מחפש בית

שלום אנחנו זוג צעיר ובקרוב מרחיבים את משפחתנו. אנו מחפשים שוקלים לחפש בית ביישוב (לשכור). לכמה דמי שכירות אני יכול לצפות לבית קטן של 3-4 חדרים? תודה מראש

kiyossi

New member
שכירת ../images/Emo82.gif

ברוכים הבאים, תלוי כמובן בדגם הבית, שטח בנוי ושטח הגינה, תשלום שכירות של +- 450-550 $ בחודש זה מה שדורשים כאן. בהצלחה ובשעה טובה.

WishU

New member
נראה לי זה נותן תמונה לא נכונה

בתור בעל בית ביישוב שמשכיר את הבית (4 חדרים על שטח של 500 מ"ר סטנדרטי לחלוטין-בניית יישוב), כרגע אני מקבל 650$ ויש לי הצעות לקראת חידוש החוזה ל 750$ ו 800$ אני חושב שהמחירים שלך מתייחסים לבתים מאוד קטנים (טוריים?), או ברחובות ראשיים. אבל גם אם כן אני בספק לגבי המחירים שצויינו. בהצלחה.

TakeOne

New member
יוסי יקירי, תמצא לי כאלה בתים

בכאלה מחירים, ואני מארגן תוך יום 3- 4 משפחות שיחטפו את זה. אני מנסה לסייע ל - 3 משפחות כעת למצוא בתים בישוב. ראשית, אין כמעט בתים להשכרה. ( יש בודדים למכירה) שנית, המחירים מטפסים בקצב משוגע והם כבר סביב הכפול ממה שציינת. אגב, המצב בכפר רות ובשילת עוד יותר קיצוני. דירות קטנות (בתוך נחלות של מושבניקים) נחטפות תוך שעות.

kiyossi

New member
טוב לדעת

א.שמח לדעת שיש כאלה שמבקשים -וכאלה שגם משלמים... ב.טוב לדעת שיש ביקוש לבתים ואפשר לקבל מחיר גבוה-מראה על מגמה חיובית. ג.אשרי המאמין-ברחוב שלי שנחשב מיצויין משכירים בפחות ממה שציינת, תשאל את מס' 1 בנדל"ן אצלנו. נ.ב.-שמח שעוררתי מישהם שיתנו תשובה לשלומי. ובנימה אופטימית זו- לילה טוב

JACKY35

New member
שכירות בלפיד/כפר האורנים

בוקר טוב לידידיי יוסי ואלדד היקרים לגבי סעיף א' אתה צודק יש בודדים שמבקשים ובודדים שמשלמים להם אך רק בתנאים מסויימים הטובים לשוכרים כמו משך תקופת השכירות, מסי הוועד, { נכללים או לא} מטלטלין ,ציוד {גינה } אני גם ער לתופעה שלא כולם רוצים לשלם מחיר מופקע לבית ששוויו { ???} ואז מנסים בכפר האורנים ואם אין ברירה עוברים למודיעין 3 חד' כ 520 $ בממוצע 4/4.5 כ 630 $ 5 חד' עד 750 $ { כמובן שזה משתנה לפי ערך אזור המגורים דירת גן דופלקס פנטהאוס ..... נתונים אלה למודיעין אגב ולמקום המקסים שלנו יש מחיר למי שרוצה להצטרף ולגור איתנו {מכירה} אני שמח שהביקוש עולה עולה וההיצע קטן ולכן המחירים שלנו אחרי שהתייצבו לפני כשנה והיום במגמת עלייה כמובן כמו / גם / מודיעין והסביבה ***** נכון להיום בתים לשכירות איין בתים למכירה יש ויש יום טוב לכולכם

pini19

New member
ג'קי, שאלה?

לפי הנתונים שאתה כותב התשואה לבית במודיעין היא בסביבות 4% לשנה. ואם אתה אומר שאין דירות להשכרה בלפיד ?! אז התשואה צריכה להיות גבוהה יותר ,נגיד 5% אז אם בית של 3 חדרים שווה בערך 200,000 הרי השכירות שלו לפי החישוב שלי צריכה להיות 800$ וזה לא כך ...למה?

למעלה