שכירות של בית בן 3 חדרים

jaffar1

New member
שכירות של בית בן 3 חדרים

שלום לכולם אנחנו בעלי בית בן 3 חדרים בלפיד המשכירים אותו מזה כמה שנים מאחר ואנחנו לא חיים בישוב ואת היישוב אנחנו גם לא מעודכנים במחירי השכירויות הנוכחיים (יש לי הרגשה שאנחנו הרבה מאחור...) אודה אם תוכלו לתת לנו מושג לגבי המחירים, שוב: בית בן 3 חדרים טורי תודה

למה במסר אישי

מהודעתך אני מבין שתשובות שלא ממתווכים יכולים להרשם בפורום ללא מסרים ומדוע תשובות ממתווכים יישלחו במסרים בלבד הרי כונלו כתושבי היישוב מעונינים לדעת מה מצב נכסינו ואין מי העברת מידע סודית לא נאותה אלא ההיפך הוא הנכון

המתחזה ה יחיד נטע זר

כבר יצאת בהצהרה שעלינו עליך ואתה החפרפרת מכפר האורנים או אולי מאיזה התנחלות ממטה בנימין, ותגיד לי אתה כזה מצ'ועמם שכל היום יש לך זמן להתעסק עם התנסחויות רדודות שבטח אתה חושב שעות איך לנסח אותם,צא ולמד אולי ייצא לך משהו כי כפי שנראה אתה סך הכל סתם בטלן שמחפש חברה.

קנה לך מילון

התכוונת לכפר האורנים ולא לגבעת האורנים שזה קיבוץ בנגב

התכוונתי למאחז גבעת אורנים ליד קרית חרבתה

ששיך למועצה המקומית מטה מתנחלים.אני קונה שם מילונים וגם אבטיחים.

אירילה

New member
הפורום אינו נועד לפרסום מסחרי ,לשם כך לוחות

הפורום נועדו ,אל תנסה לחפש אותי על כל דבר ,אם כתבתי הודעה זו ,כנראה שהיתה לי סיבה די טובה לכתוב זאת לאחר מחיקת הודעה של מתווך. ושוב פניה לעונים להמלצות ,אנא מכם רק במסרים אישיים או באמצעות לוחות הפורום ,שם תמצאו גם סעיפים של מומלצים ,קניה ומכירה ,עסקים בישוב וכו' , בלוחות הפורום הפירסום הוא חינם ,לא ע"ג הפורום עצמו. כל פירסום מסחרי או המלצה על עסק זה או אחר ע"ג הפורום יימחק מיידית. תודה על תשומת הלב

jaffar1

New member
טוב, מצטער

לא התכוונתי לעורר מהומה. דווקא חשבתי לקבל תגובות ראליות מהתושבים (למרות שזה באמת תמים מצידי לחשוב שאוכל להבחין בין תושב ואחרים) בכל זאת אשמח לקבל תגובות במסרים האישיים (גם ממתווכים) תודה

אירילה

New member
אתה היית דווקא בסדר

אבל היה מתווך שציין את שמו והיכן המשרד שלו ,טלפון וכו'. ולזה בדיוק הייתה כוונתי שאין מקום לפרסום מסחרי ע"ג הפורום. תגובות ראליות מהתושבים לגיטימי מאוד בגוף הפורום אבל ללא פרסום מסחרי.

למעלה