שכל אחד ירשום את הלהקות שהוא שומע..

Sham 69

New member
שכל אחד ירשום את הלהקות שהוא שומע..

שכל אחד ירשום את הלהקות שהוא שומע + להקות שנואות .. אם יש ..

Sham 69

New member
הלהקות שאני שומע ..

אהובות: My Gay Uncle, The Bounsing Sould, Flux Of Pink Indians, Chaos Rabak, H20, NOFX, 4 SKINS, The Oi! Scouts, Total Chaos, Oi Polloi, Vandals, Rancid, Subhumans, Sham 69, Less Than Jake, Anti-heros, Anti-flag, the Clash, Operation Ivy, Against All Authority, ALL, AFI, Astroglides, CHAOSuk, Chaotix, The Ataris, Bad religion, Black Flag, Dead Kennedys, dickies, Discocks, Eat Food, THE EXPLOITED, Charged GBH, Pennywise, Holy Tree, MISFITS, Minot Threat, Fury 66, Millencolin, Anti-hippie league, Donald Fuck, Sharnk, Satanic Surfers, Ten Foot Pole, UNION 13, Straight Faced, Toy Dolls (mamash ktsat), Anti-Anti, The Offspring ועוד כל מיני להקות שלא ממש עולות לי בראש .. להקות שנואות : .. אמממ .. Vodoo Glow Glass, Blink 182, ועוד להקות מסריחות שלא ממש עולות לי בראש ביי.. וכן אני יודע שמשעמם לי

Sham 69

New member
אוף .. תיקון שגיאות כתיב ..

The Bounsing Sould = The Bouncing Souls Vodoo Glow Glass = Vodoo Glow Skulls Minot Threat = Minor Threat

**Blue-Lagoon**

New member
אממ להקות

לא יודעת, גיליתי את הפאנק רק בזמן האחרון אז אני עוד חדשה בתחום אבל בינתיים להקות שאני אוהבת LESS THAN JAKE MILLENCOLIN MR. T EXPERIENCE THE ATARIS NEW FOUND GLORY NOFX

Dirty Sorrow

New member
היי...

מאיפה אתם שולפים את כל הלהקות האלה שבחיים לא שמעתי עליהם? תשמעו דברים נורמלים כמו- pink floyd nirvana black sabbath scorpions pearl jam alice in chains guns n´roses deep purple whitesnake rush who rage against the machine cranberries ואני יכול לתת לכם עוד שלהקות .. פשוט כבר כואבת לי היד. אוהב אותכם באמת! -shy-

Sham 69

New member
נו באמת .

קודם כל, רוב הלהקות שאמרת לדעתי .. סתם .. לא אוהב את זה דבר שני .. מאיפה את יודעת ש"מה שאנחנו שומעים" .. זה לא נורמאלי? זה שלא שמעת על הלהקות האלה הופך אותן ללא נורמאליות? שיהיה, ביי

Sham 69

New member
נו באמת .

קודם כל, רוב הלהקות שאמרת לדעתי .. סתם .. לא אוהב את זה דבר שני .. מאיפה את יודעת ש"מה שאנחנו שומעים" .. זה לא נורמאלי? זה שלא שמעת על הלהקות האלה הופך אותן ללא נורמאליות? שיהיה, ביי

voodoo

New member
וואו !!!! מלא להקות!!! אני חייב

לחשוב על זה קצת בנתיים אני דיקיז אופספרינג וואנדלס ובאמת שונא את בלינק

OPERATi0N_iVY

New member
ככה...

AFI, Against All Authority, Agent Orange, Anti-Hippy League, Anti-Holocaust, Anti-Flag, Anti-Heros, Auntie Christ, Bad Religion, Black Flag, Clash, Dead Kennedys, Exploited, Gaza Strippers, Green Day, H2O, Mr. T. Experience(They suck), NOFX, Nordfront, Operation Ivy, Osker, Oxymoron, Pennywise, Propagandhi (They are stupid faggots but they have some nice stuff too), Ramones, Rancid,Sex Pistols, Snuff, Terrorgruppe, The Offspring, The Vandals, Total Chaos, White Flag, Youth Brigade... מה שאני שונא: Blink 182, Sum 41, The Ataris, MxPx, Off Balance, Useless ID (יש דברים טובים ויש מלא חרא(, Voodoo Glow Skulls, Zeke, Fenix TX, Millencolin, Wizo אני בטח אוסיף משהו בהמשך...

OPERATi0N_iVY

New member
ה"יש דברים טובים ויש מלא חרא" היה..

על USELESS ID ולא על בלינק 182 כפי שנכתב...פשוט הפורום הזה דפוק...

Magma sXe

New member
שאלה

אליך מר Sham 69 איפה בארץ מצאת דיסקים של כל הלקות שהזכרת (גם אני רוצה דיסקים שלהם!!!) להוריד שירים מאינטרנט לוקח שנים

Sham 69

New member
דיסקים?

אין לי דיסקים של רוב הלהקות שהזכרתי כי קשה להשיג בלה בלה ישנות וכל מיני חרא כזה .. אבל דיסקים של pennywise, rancid, ולהקות כדומה .. ממש לא בעיה להשיג

OPERATi0N_iVY

New member
טאוור סתם חרא אם אתה מחפש דיסק של

אחת הלהקות האלה...באתר שלהם הם כותבים שיש להם מלא אבל כשאתה בא אפילו לאחד הסניפים הגדולים אתה תמצא מקסימום אופספרינג גרין דיי סקס פיסטולס וקלאש...ככה שעדיף לחפש ברשתות הקטנות האלה שמזמינות לך מה שתרצה...

פיליפ

New member
כמה דברים שרציתי להגיד

אני לא אתחיל לכתוב את כל הלהקות שאני אוהב, בטח לא את כל מי שאני מכיר כי זה מאוד ארוך ואני גם בטח אשכח. אז אני רק אוסיף את: vice squad devotchkas blitz the donnas blanks 77 uk subs hall of shame עכשיו בקשר לדיסקים אם אתם מתל אביב או מחיפה (לא יודע בקשר למקומות אחרים) אז יש את האוזן השלישית. קצת יקר, אבל אם זה חשוב לכם אז זה שווה וכמובן שתמיד אפשר להזמין. בטאוור אין כלום למעט הלהקות שמישהו הזכיר כאן והאקספלואיטד למיטב זכרוני. יש גם את האופציה היקרה של אם אתם נוסעים לחו"ל (בריטניה או ארה"ב בעיקר) אז שם יש מבחר יותר גדול. ואגב אני גם רוצה להצטרף לדעתכם שיוסלס איידי היא פשוט חרא של להקה.

פיליפ

New member
איך שכחתי

להקות כמו: face to face female chauvenist pigs bikini kill me first and the gimmie gimmies homegrown sick of it all זהו, נראה לי שאת כל השאר כבר רשמתם.

OPERATi0N_iVY

New member
טאוור מספקים סחורה "וירטואלית" של..

אקספלויטד.. באתר שלהם כתוב שיש אבל כשאני בא אפילו לאחד הסניפים הגדולים - פשוט אין...

Sham 69

New member
אקספלויטד בטאוור ..

משם קניתי הכל דווקא יש להם הרבה דיסקים של אקספלויטד פעם מצאתי גם 2 נדירים אבל קניתי רק אחד מהם . DEATH BEFORE משהו .. לא זוכר, ו JESUS IS DEAD המלא ונראה לי היה עוד משהו .. אבל אפשר כעיקרון למצוא בכל חנות כמעט לפחות 4-5 דיסקים שלהם ..

למעלה