palmony1951
Well-known member
לי אין אינטרנט ביתי.
מה להגיד לה?
היא פוחדת שיהיו תקלות
האם יש חברה ללא סיבים אופטיים?
מה להגיד לה?
היא פוחדת שיהיו תקלות
נערך לאחרונה ב:
אם לך אין אינטרנט ביתי, אז בטח ובטח שהשכנה בת 90 תפחד להתקין אינטרנט סיבים אופטיים.לי אין אינטרנט ביתי.
מה להגיד לה?
היא פוחדת שיהיו תקלות
מה קשור.אם לך אין אינטרנט ביתי, אז בטח ובטח שהשכנה בת 90 תפחד להתקין אינטרנט סיבים אופטיים.
אפשר להגיד לה שלום למשל או בוקר טוב, אם זה שעת בוקר.
תקלות זה באמת מפחיד והיא פוחדת בצדק.
כן, כמובן שיש חברה ללא סיבים אופטיים.
כך זה בדיוק קשור.מה קשור.
אני חוסך 80 ש"ח לחודש.
איך?-מחבר את הסלולרי בכבל למחשב.
בסוף שכנעתי אותה להפסיק לחשוש מסיבים אופטיים.
איך?מה קשור.
אני חוסך 80 ש"ח לחודש.
אפילו החיבור של סלולרי למטען גורם לסלולרי להיטען. אפשר להעביר קבצים גם מהסלולרי וגם הפוך.איך?
החיבור של הסלולרי למחשב גורם לסלולרי להיטען ע"י המחשב, אפשר להעביר קבצים מהסלולרי למחשב אבל לא הפוך.
איך אתה גורם למחשב להשתמש באינטרנט של הסלולרי?
האם גם אפשרי לעשות זאת ל-TV חכמה?
ברור, זאת מטרת המטען.אפילו החיבור של סלולרי למטען גורם לסלולרי להיטען.
איך? הגרירה היא חד כיוונית ואין אפשרות לגרור לכיוון השני.אפשר להעביר קבצים גם מהסלולרי וגם הפוך.
דרך ה-WI-FI אני יודעת, אך איך עושים לא דרך ה-WI-FI?אתה גורם למחשבו להשתמש באינטרנט של סלולרי על ידי שיתוף החיבור שלו... אפילו דרך חיבור אלחוטי שמכונה גם WI-FI.
חבילה סטנדרטית של 150G.וכמובן שאפשר לעשות את זה גם לטלוויזיה חכמה. רק השאלה היא האם יש לך חבילה בנפח נדרש לכך? ואם בכלל החיבור הסלולרי שיש לך הוא מספיק לזה?
אצלי הגרירה היא משום מה דו כיוונית. חוץ מזה, תמיד אפשר להעביר את הקבצים דרך תיקייה משותפת במחשב שממפים אותה בסלולרי.ברור, זאת מטרת המטען.
איך? הגרירה היא חד כיוונית ואין אפשרות לגרור לכיוון השני.
בכדי להוריד קבצים לסלולרי מהמחשב, אני עושה את זה דרך הדוא"ל שלי, שולחת לעצמי את הקובץ, בתנאי שהוא קטן מ-25M ואז מבצעת הורדה הקובץ לסלולרי.
דרך ה-WI-FI אני יודעת, אך איך עושים לא דרך ה-WI-FI?
חבילה סטנדרטית של 150G.
אני משתמש בדרך הכי פרימיטיבית ופשוטה. מוציא את הכרטיס זיכרון מהמכשיר. מחבר למחשב. מעתיק קבצים לכרטיס או ממנו למחשב. מוציא ומחזיר חזרה למכשיר הסלולרי.איך?
החיבור של הסלולרי למחשב גורם לסלולרי להיטען ע"י המחשב, אפשר להעביר קבצים מהסלולרי למחשב אבל לא הפוך.
איך אתה גורם למחשב להשתמש באינטרנט של הסלולרי?
האם גם אפשרי לעשות זאת ל-TV חכמה?
איך אתה מוציא?אני משתמש בדרך הכי פרימיטיבית ופשוטה. מוציא את הכרטיס זיכרון מהמכשיר. מחבר למחשב. מעתיק קבצים לכרטיס או ממנו למחשב. מוציא ומחזיר חזרה למכשיר הסלולרי.
יש חריץ, צריך לדחוף לתוכו מין סיכה. מקבלים אחת עם המכשיר. דוחפים לתוך החריץ חזק וזה לוחץ שם על מין מתג שנדחף פנימה שמוציא את המסילה. יש עליה את הכרטיס סים ואם הטלפון תומך אז יש שם גם מקום לכרטיס זיכרון.איך אתה מוציא?
אני מחברת בעזרת כבל ההטענה ל-USB.
מה קשור.
אני חוסך 80 ש"ח לחודש.
אם אני משתמש ככה אצטרך לשלם פי 10 על חבילות גלישה חח, גם שלא היתה לי ברירה בשל תקלה ברשת בזק של 24 שעות באיזור שלי..בקושי גלשתי ככה ..בטח לא הודתי כלום לא צפיתי ביוטיוב במקביל לאתרים..2 מגה גלישה היה. וגם היה טוחן את החבילה ביום..איך אתה מסתדר חודש? אתה בקושי גולש אני מניח..וגם באתרים הכי חסכוניים..מה קשור.
אני חוסך 80 ש"ח לחודש.
היום חבילה בסיסית של אינטרנט סלולרי זה 100 גיגה. ניסיתי לסיים אותה בחודש (כי זה לחודש בלבד)אם אני משתמש ככה אצטרך לשלם פי 10 על חבילות גלישה חח, גם שלא היתה לי ברירה בשל תקלה ברשת בזק של 24 שעות באיזור שלי..בקושי גלשתי ככה ..בטח לא הודתי כלום לא צפיתי ביוטיוב במקביל לאתרים..2 מגה גלישה היה. וגם היה טוחן את החבילה ביום..איך אתה מסתדר חודש? אתה בקושי גולש אני מניח..וגם באתרים הכי חסכוניים..
אולי מהירות יש לך זה תלוי במיקום..אבל נבצר ממני 150 שיספיק....
אני אפילו לא מנצל את ה-100 ג'יגהאם אני משתמש ככה אצטרך לשלם פי 10 על חבילות גלישה חח, גם שלא היתה לי ברירה בשל תקלה ברשת בזק של 24 שעות באיזור שלי..בקושי גלשתי ככה ..בטח לא הודתי כלום לא צפיתי ביוטיוב במקביל לאתרים..2 מגה גלישה היה. וגם היה טוחן את החבילה ביום..איך אתה מסתדר חודש? אתה בקושי גולש אני מניח..וגם באתרים הכי חסכוניים..
אולי מהירות יש לך זה תלוי במיקום..אבל נבצר ממני 150 שיספיק....
זה מה שקורה כרגע באמת? שבסיבים יש יותר תקלות?אם לך אין אינטרנט ביתי, אז בטח ובטח שהשכנה בת 90 תפחד להתקין אינטרנט סיבים אופטיים.
אפשר להגיד לה שלום למשל או בוקר טוב, אם זה שעת בוקר.
תקלות זה באמת מפחיד והיא פוחדת בצדק.
כן, כמובן שיש חברה ללא סיבים אופטיים.
אצלי הפוך, מאז שעברתי לסיבים והתפטרתי מהוט, נדיר שיש לי בעיות גלישה.זה מה שקורה כרגע באמת? שבסיבים יש יותר תקלות?
אין תקלות, לא אצלי. הייתה תקלה גדולה אחת בגלל כנראה בעית חשמל אני מנחש מגל החום ותיקנו...מעבר לזה יציב, גם המהירות יציבה עם ספק טוב, הנתב טוב עושה את העבודה . לפחות אצלי בבזק.זה מה שקורה כרגע באמת? שבסיבים יש יותר תקלות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.