שכנים קשים

משהמשה2

New member
שכנים קשים

שלום בקומה שלנו יש דיירת שמרעישה בלי הפסקה (במוסיקה רועשת ,בכדור ,בטריקות בדלתות),אמי פנתה אליה בבקשה להרעיש פחות אך זו עושה דווקא. לאמי זה מפריעה מאוד (אמי חולה באלצהיימר הובחנה ב-2003),כל נסיונתיי עלו בתוהו-דיבור עם וועד הבית,עם בעלת הדירה,אך נמצב נהיה יותר גרוע. אשמח לקבל עצות. האם אפשרי לחולה אלצהיימר לעבור דירה? תודה

אפשרי, אבל למה?

מאד קשה לחולי אלצהיימר להתרגל לבית חדש. קשה עד בלתי אפשרי. השכנה שלכם צריכה ללמוד לכבד את הדיירים הנוספים בבנין. איך? אם היא מרעישה מחוץ לשעות המקובלות הרי שזה ענין למשטרה. אם לא, שווה להשמין אותה לשיחה נחמדה בה תספר לה מי היתה אמא שלך, מי היא עכשיו ולמה חשוב לשמור לה על חיים פחות או יותר שלווים. חשוב לך הרבה יותר שכנה משתפת פעולה לאמא שלך, על כל צרה שלא תבוא, מאשר שכנה זועמת וכועסת מחוסר ידיעה על השכנה שלה.

משהמשה2

New member
המשך

היא מכירה את אימי שנים רבות עוד לפני המחלה,נסיתי לדבר איתה בסבלנות כמה פעמים אך היא ענתה לי בצורה לא יפה (היא דיירת בשכירות) וגם דיברתי עם בעלת הדירה ולמרות שהסברתי לה היא אמרה לי שאם יש לי בעיה אז אני יכול לעבור דירה. חשבתי לפנות לעו"ד ולתבוע את שניהם אבל לפעמים המצב מחמיר.

למעלה