שכנים

Midriff

New member
שכנים

לפני כחצי שנה עברו לידינו שכנים חדשים (איזור סאבאורבן אמריקאי - בתים פרטיים). מההתחלה להבדיל מכל שכנים באיזור הם לא ממש היו ידודתיים. למשל בנו גדר בינינו בלי אפילו לטרוח להגיד לנו שהם עושים את זה (זכותם המלאה כמובן, פשוט לא מנומס ולא מנסה אפילו להיות נחמד).
השכן הוא שרברב או משהו כזה ויש לו רכב גדול מסחרי שמשום מה הוא מתעקש להחנות על הרחוב בגבול הקיצוני של החניה שלנו - כלומר ברובו מול הבית שלנו.
מה תהיה דרך אמריקאית סבירה שלא תסלים את היחסים לבקש שיחסום לבית שלו את כל הרחוב ולא לשלנו?

placid1

New member
לא נראה לי שיש דרך כזאת והסיכון

הוא שאם תנסי להעיר לו, והוא באמת חסר התחשבות, זה עלול להחמיר את היחסים.

אם יש אפשרות לוגיסטית, אני הייתי מנסה לתפוס את החניה האהובה עליו בתקוה שהוא אולי יבין את הרמז, או סתם יתייאש, ויאמץ לעצמו חניה אחרת.

iris mom of two

New member
אין

אבל מה ששכנים שלנו עשו לשכן שלנו, זה התלוננו במשטרה, והם באו וכתבו לו דו"ח חניה. יש פה איסור חניה בין שעות מסוימות.
&nbsp
הוא חושד במישהו, אבל אין לו שום דרך לדעת מי עשה את זה. והאמת? הוא אפילו לא הפריע, והם שכנים נחמדים, שהיו מגיבים בחיוב לבקשה להזיז את האוטו

debby12

New member
מנהל
אויש - מכה

גם מאחורינו עברו לגור לפני שנה השכנים היחידים אי פעם בשכונה הזו שאינם נחמדים (באנדרסטייטמנט....). במקרה, או שלא, זה זוג יהודי שעבר הנה ממנהטן. לא ארחיב על ה
שאנחנו אוכלים מהם, אבל אציין שאני כבר רוצה למכור את הבית ולעבור....

על כל פנים - לגבי הגדר - לא יודעת למה את כל כך בטוחה שזו "זכותם". במחוז שבו אני גרה, צריך רשיון כדי להקים גדר חדשה, וכדי לקבל רשיון כזה, השכנים צריכים לחתום שהם מסכימים.... תבדקי את כללי התכנון והבניה (zoning) במחוז שבו את גרה לגבי גדרות.

לגבי הרכב - ממליצה לך לחקור קצת לגבי כללי חניה של רכבים מסחריים בשכונת מגורים וכאלה - מכיון ששלטון החוק מאוד "חזק" בארה"ב לדעתי יהיה לך יותר "כוח" כשתדברי איתו אם תוכלי לצטט משהו.

<חוץ מזה, המוח הקרימינלי שלי חשב על לפזר שם כמה שברי זכוכית שיגרמו לו לא לרצות לחנות שם - הא!>. בפחות קרימינלי - אולי אפשר להחנות שם איזה רכב של חברים שלכם שנוסעים לחופשה נגיד למשך איזה שבוע בלי שהרכב יזוז - כדי לשבור לו קצת את ההרגל. או שאפשר אותו דבר עם הרכב שלכם וליסוע באובר כמה ימים. וביום שאוספים את הפחים - להוציא לנקודה ההיא את הפחים שלכם - ולהיזכר לאסוף אותם רק בבוקר שאחרי - כך שהוא בא הביתה, הפחי אשפה תופסים את הנקודה החביבה עליו. לא נראה לי שהוא אשקרה יטרח להזיז את פחי האשפה שלכם

יש לי דמיון עשיר - אם תרצי עוד, רק תגידי

לא חרה לך בכלל

שכל הקרמבואים האלה עלולים לפגוע בבריאות, שיניים ו... להפעיל צוואה? כבר עדיף מדבריות מזון.

John the Savage

New member
לפני שקופצים עם יציאות שכאלו, אפשר להפעיל איפוק

ולהבין שגם אם כל הרכיבים הם זבל אורגני טהור, עדיין השלם עולה על כל חלקיו.

כי מה שחשוב זה לא מה שאתה אוכל, אלא בעיקר השיטה.

אני לא אתפלא אם השכן מקווה לשלשל

לכיסו רווחים נוספים בזכות החניית רכבו ברחוב, כשלט פרסומת לדיירי השכונה.
&nbsp
"אקדח שמופיע במערכה הראשונה בהצגה - ירה בשלישית". אני מכיר הרבה סיפורים שהתחילו כך. והסתיימו עם הרבה דמעות ומפח נפש.
חבל.
&nbsp
&nbsp

Midriff

New member
דווקא הרכב לבן לחלוטין

אז אין שום אלמנט של פרסומת.
מה שכן, מאז שהחלטתי להחנות את האוטו שלי במקומו הוא לא הזיז אותו...אולי הוא קורא כאן בפורום...

אם היית קצת יותר פראנואידית, היית רואה כמה חמור

זה נראה עם המידע החדש: נשמע כמו תאור של רכב האזנות של סוכנות בטחונית כלשהי. ג'אסט אין קייס, תבדקי אם אין שאריות של דונאטס מסביב למכונית, ואם אין בשכונה מישהו חשוד ואפילו פלילי, שברגעים אלה ממש אולי מתכנן לחצות את הגבול לשוויץ. קורה בשכונות הכי טובות...

Midriff

New member

אם היית רואה עד כמה רדנק השכן היית מבין למה אני עד כדי כך לא פראנואידית.
אבל לך תדע, אולי רדנק זה האנדרקובר החדש

xbuffalomen

New member
מילחמות (או ויכוחים לצורך העניין) אינן

צפויות - אתה יודע איך הן מתחילות ולא יודע איך הן מסתיימות ... מה בכל זאת עושים ... מדברים , גם "אנשים קשים" יכולים להיות ברי שיח ... למשל "אני זקוקה לעצתך כי ..." סתם דעה של איש זקן

Midriff

New member
ניסינו להיות נחמדים

מההתחלה. אני באמת לא רוצה מלחמה ותוהה מה הדרך להגיד לו.
ניסינו להגיד לו להזיז את האוטו בשביל שנוכל לכסח את הדשא בצד איפה שהאוטו שלו עומד אז הוא אמר שהוא יכסח שם אחרי זה.

Midriff

New member
נראה לי

שננסה להעמיד את האוטו שלנו במקום ההוא. כמובן שהיום מכל הימים הוא לא הלך לעבודה וכל פעם שאני בודקת האוטו עדיין שם.

Midriff

New member
עדכון

אתמול החנתי את האוטו במקום שהוא חונה. והפלא ופלא הוא הצליח לחנות מול הבית שלו. השכנה האמריקאית ממול, שלחה לי טקסט, שאומר שהיא אוהבת את מיקום האוטו שלי
ושאם הוא לא יבין את הרמז היא תלך לדבר איתו כי האוטו מסכן את הילד שלה שחוצה שם את הכביש.
ננסה את זה עוד כמה ימים ונראה אם הוא הבין את הרמז...

debby12

New member
מנהל
מעולה! הכי טוב פאסיב אגרסיב

ונשמע שהשכנה ממול "בעדך" אז את יכולה לסדר איתה שאם את זזה אז היא מיד תופסת שם את המקום עם הרכב שלה - בשיטת פינת-החניה-החמה

Midriff

New member
אכן הצעתי לה את זה

בינתיים כבר שלושה ימים הבחור מצליח להחנות את הרכב מול הבית שלו. אני מאוד מקווה שהוא יבין את הרמז בקרוב, כי אין לי שום כוונות להחנות את הרכב בחוץ בחורף. בקרוב ננסה להכניס את הרכב לגראז' ולראות מה הוא עושה (הבן זוג חושב שהוא כ"כ דביל שהוא בטח חושב שזה סתם אורחים אקראיים שתופסים לו את המקום)

למעלה