שכריסטיאן הציע נישואים

ליןןןןן

New member
שכריסטיאן הציע נישואים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מדע בדיוני

hadarydar

New member
בקשר לפרק היום../images/Emo182.gif

לא יודעת.. קצת התאכזב... אהבתי את הרעיון שכולם מנסים להיות שלמים, אפילו הפציאנט- רוצה להיות שלם דרך להחסיר משהו ממנו.. זה ממש יפייפה, גובל בגאונות של התסריט אבל הם הלכו יותר מדי קדימה- כבר מחליפים רהיטים בקליניקה? הספא מקבל אנשים והוא משגשג? ועוד דבר- זה כזה עצוב שיש סוף טוב... זה צפוי מדיי.. הקטע עם הקרם פנים [וואי זה היה כל כך משעשע בהתחלה איך שהיא אמרה "זה לא כאילו אני מבקשת מהם לעשות כביסה או משהו" על הילדים שלה], שהמפורסמת אהבה אותו והכל מושלם והיא קנתה אותו ועשתה פרומו, הם קיבלו מלא כסף ועכשיו הספא שלהם זכה לפרסום חסר תקדים.. זה לא ניפ/טאק.. זה הזכיר לי אמריקקיות.. ובניפ/טאק היופי הוא סוף סוף, בלי פחד- לעשות סופים שהם לאו דווקא טובים ומה עם המבתר
? קייט
? משו...? =סוף= נ.ב.- משום מה שכחתי, מה בסוף קרה עם הרגל של המטופל? כריסטיאן הוריד אותה לאחר שירה בה?

Elizabell

New member
../images/Emo41.gifיש לי שאלה בקשר לפרק../images/Emo70.gif

אני לא הבנתי מה הוא באמת רצה האיש הזה שרצה שיקרטו לו תרגל, אני לא הבנתי מה הייתה הבעיה שלו כי פיספסתי את שתי הדקות הראשונות כשהוא הסביר לכריסטיאן וקוונטין על זה. אז משיודע, בבקשה תענו לי. בתודה אנה

אז ככה....

הוא הרגיש שהרגל הזו היא עצם זר בגופו. לא שהוא פסיכי או משהו אלא פשוט הוא סבל מסוג של הפרעה נפשית כפייתית שגרמה לו לחשוב ככה.

קטרפי

New member
זה סוג של פסיכי ../images/Emo110.gif

על כול הפרעה נפשית אפשר להסתכל איך שבא לך ולהצדיק אותה או להחליט שהיא חריגה. בעיקרון אפשר גם לקחת תכונה מכול אחד כאן ולהחליט שהיא עושה אותו פסיכי....

JudahKim

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שהוא מציע לעוד מישהי אחרת בעונה אח"כ!

למעלה