שכרתי דירה

קוברה23

New member
שכרתי דירה

שלא מוצאת חן בעיני, ואני שוקלת לעבור לדירה אחרת. אני יודעת שלא מצב מושלם, אבל זה מה שנוצר..

היום ראיתי דירה אחרת, עם שותף.אני שוקלת אם לשכור אותה, אני עוד לא בטוחה. רציתי לדעת אם יהיה לי שם טוב איתו ובדירה בכלל.

אשמח שתעזרי לי עם פריסה, תודה מגי

קוברה23

New member
לא בטוחה גם כי

יש לו אפשרות לעזוב את הדירה עוד 4 חודשים, והוא לא בטוח אם הוא ימשיך את החוזה לאחר מכן. האם בכל זאת הדירה מתאימה לי, אשמח לדעת. תודה, מגי.

מגי 336

New member
פריסת הוה עיצה ותוצאה

האם נכון לי לעזוב את הדירה בעוד 4 חודשים?

קוברה23

New member
תודה מגי

אני כל פעם משגעת אותך עם השאלות שלי ועושה טעויות בדרך בלי להתחשב במה שרשמת, ואת תמיד עונה לי בכל זאת, אז תודה רבה :)

זה מה שיצא:

והכוונה לדירה החדשה אליה חשבתי לעבור ולא לדירה הנוכחית, ממנה אני מתכוונת לצאת, למרות שזה חוזה חדש עליו חתמתי לא מזמן.
תודה:
השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעזוב את הדירה בעוד 4 חודשים?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שמונה המטות
עיצה - מלכת החרבות
תוצאה - מלכת המטבעות

קוברה23

New member
רק רציתי להבהיר שוב

שכעת אני נמצאת בבית ששכרתי לפני חודש, ואני לא מעוניינת להישאר שם, ומצאתי בית אחר עם שותף, שבחוזה שלו יש לו אפשרות לצאת מהדירה כעבור חצי שנה, כלומר עוד 4 חודשים, למרות שזה חוזה שנתי, ועדיין יש כזה סעיף בחוזה, וזה קצת מרגיז אותי, כי אני לא רוצה לחפש דירות כל כמה חודשים ובשבילו להשכיר את כל הדירה זו בעיה וטירחה כי אז אצטרך לחפש דייר נוסף ולא בא לי, תודה!

מגי 336

New member
קוברה

איבדתי אותך...
&nbsp
לא הבנתי על איזו דירה פרסת..
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

קוברה23

New member
מגי, קודם כל תודה

אני מקווה שאני לא מציקה לך, כל פעם אני מציפה אותך בשאלות :)

אסביר שוב. בזמנו כשהתייעצתי איתך לגבי שתי דירות כשעל אחת המלצת מאוד ועל השנייה פחות, אני לא הקשבתי לך בגלל לחץ של זמן ובגלל שיקולים רגשיים שהתבררו כטעות. הלכתי על הדירה השנייה שהיא לא טובה מכמה סיבות. כעת אני רוצה לצאת מדירה זו ויש לי אפשרות לצאת.
אז חיפשתי באמת דירה אחרת, בזמן שאני כעת גרה בדירה הלא מוצלחת, ומצאתי אכן דירה אחרת עם שותף, שעליה אני מתלבטת. השותף חתום על חוזה כל הדירה שהיא גדולה יותר, דירה לשני שותפים. בסעיף בחוזה יש לו אפשרות לצאת כעבור חצי שנה, כלומר כעבור ארבעה חודשים. זאת אומרת שאם אני נכנסת לדירה וכעבור ארבעה חודשים הוא יצא, אני אצטרך שוב לצאת מהדירה, או - לחפש אחת אחרת שוב. זו ההתלבטות כי לא נעים כל פעם לצאת ככה ולהכנס.
מקווה שהבנת :)
תודה.. ושאלית אכן על הדירה האופציונלית עם השותף, שמחכה לתשובה. תודה!

מגי 336

New member
הבנתי..

הבעיה היא שלא ניתן לדעת מה תהיה החלטת השותף, וההמשך שלך בדירה לפי מה שאת כותבת תלויה בו...
&nbsp
&nbsp

למעלה