שכר בראיון עבודה

לב kדום

New member
שכר בראיון עבודה

לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול,אבל אני מנסה בכל זאת. השבוע יש לי ראיון עבודה ויש לי מספר שאלות יש דברים שכדאי וחשוב לברר מבחינתי בראיון? ולגבי נושא השכר,הבנתי שהמראיין מעלה את השאלה לגבי הציפיות שלי על השכר. אני לא ממש יודעת כמה באמת מגיע לי וגם לא רוצה להגיד סכום שיהיה נמוך ממה שהם רוצים להציע ואז אולי הם יורידו את השכר. בקיצור, אני אשמח לקצת עזרה בנושא

דלמטית

New member
אז ככה

עצה מלב אל לב, כשאת הולכת לחפש עבודה, לדעתי הכי חשוב שתאמרי בראיון עצמו: באיזה ימים את רוצה לעבוד- ראשון עד חמישי או גם בימי שישי ? כמה שעות ביום ? 6 או 10 ? השכר עצמו- נראה לי שזה נורא תלוי במציע העבודה או במיקום העבודה, משהו ענק, בינוני או עסק בהתחלה. מניסיוני האישי שמתי לב שהשכר במרכז (ת"א) גבוהה יותר מהשכר בדרום (יבנה ואשדוד למשל). אבל עוד פעם- השכר נורא תלוי בסוג העבודה, באופייה, בחברה בה את הולכת לעבוד. יש גם מקומות שפשוט אומרים... השכר הוא X- מתאים לך נראה איך ממשיכים, לא מתאים לך בהצלחה. לדעתי הכי טוב שתשמעי את תנאי העבודה קודם ואז תחליטי ( לפי עבודות קודמות) כמה מגיע לך. יש אנשים שיסתפקו בשכר סביר (4000) ויש אנשים שגם משכורת כפולה (8000) לא תתאים להם. ואולי בכלל ישאלו כמה את מצפה לקבל לשעה ? בעבודה הנוכחית שלי, משלמים לי קצת יותר ממה שרציתי. במקום אחר בו הייתי לפני זה, כששאלו אותי בראיון מה ציפיית השכר שלי, הוסיפו ואמרו "מצידי את יכולה לבקש 50 אלף שקל לחודש, אני בסך הכל כותב שזו הדרישה שלך, אנחנו לא חייבים לעמוד בה כמובן". הכי חשוב, בהצלחה... :)

לב kדום

New member
תודה על העצות, יצאתי מבולבלת

זה ראיון ראשון מזה הרבה מאוד זמן לא ממש יודעת מה ואיך מקובל ולא רוצה להידפק.

היי../images/Emo140.gif

להלן עצותי:
חשוב לברר מה השכר שנהוג לתת בשוק לתפקיד שאת מתראיינת עבורו.
חשוב לקרא קצת על החברה באינטרנט לפני שבאים לראיון.
חשוב לבקש נסיעות כפי שעולות לך, ביטוח מנהלים, ועוד הטבות שאת מעוניינת בהן. והכי חשוב

למעלה