שכר ותנאים למקצועני מכירות

מאמן1

New member
שכר ותנאים למקצועני מכירות

ויש תגמול והערכה לאנשי מכירות עם מעט או הרבה נסיון בגילאים 23 עד 35 שמוכנים לתת 100 אחוז את עצמם במשרה מלאה למכירות. הדרכה ראשונית בת 4 ימים מלאים כחלק מתהליך המיון בנוסף לחודש ראשון של "טירונות" בשכר מלא שהעוברים אותו ימשיכו להרבה זמן של הישגיות ותוצאות. בעיקר מאזור המרכז גוש דן, חולון, בת ים, פתח תקוה, ראש העין, מודיעין והסביבה. קורות חיים להעביר עבור משה ב. - מנהל אזור מרכז פקס: 03-9773811

מאמן1

New member
שאלה מצויינת

1. לא מדובר בשר"ש 2. לא מדובר בציוד כלשהו. 3. מדובר בעבודה הדורשת השקעה אישית רבה (של זמן ומשאבים אישיים לא כספיים). 4. מדובר בתנאי העסקה טובים ולא מקובלים עדיין בענף. 5. מדובר במשרה מלאה שלעיתים דורשת ממך כמו משרה וחצי. 6. מדובר בלהיות איש עבודה ולא חבר ב"גוורדיית הקפה המשרדית". 7. מדובר בדרישה לעמידה ביעדים עסקיים ומנהלתיים. 8. מדובר בלהיות בוגר ומקצוען המבין שיש מקום ללימוד, התקדמות ושיפור גם של עצמו באמצעות שותפות בצוות תחרותי המכוון לאליפות התחום. 9. מדובר בלהעביר את קורות החיים שלך לפקס 03-9773811 ולשכנע שכדאי להפגש אתך ולאחר מכן לשכנע שכדאי להזמין אותך להכשרה יקרה על חשבוננו שלאחריה תתבקש לשכנע אותך שכדאי להחזיק אותך יותר מחודש. 10. זו הכפפה שנזרקה לרגליך, רוצה להרים?

roni35

New member
לא מדובר, כן מדובר ,

והיכן התשובה לשאלה? או שעל זה לא מדובר

Lvt

New member
היי מאמן1, לא ענית !!! ../images/Emo4.gif

בוקר טוב מאמן1, בבקשה בלי תעלומות. כאן זה לא לוח מודעות של עיתון (גם ככה לא נעים לא לדעת למי אתה שולח קורות חיים), אלה זאת קהילה של אנשים שמנסים ליזם, אז תתן אולי קצת פרטים ??? אולי אתה תשלח לי למסר אישי פרופיל של החברה, ואז אני אחליט אם זה מעניין אותי לעבוד שם ???

למעלה