שכר לימוד - אונ' ת"א

silverhawk

New member
שכר לימוד - אונ' ת"א

במקור נרשמתי לשנת הלימודים הקרובה (כפי שכבר יודע מי שעוקב
) לפקולטה למשפטים ובנוסף לפקולטה למדעי המדינה. לפני מספר ימים ביטלתי את ההרשמה למדעי המדינה, אולם זאת לאחר שכבר הגיע פנקס התשלומים. בפנקס עצמו מצויינים שני החוגים, אולם הסכום לתשלום מראש (6326 ש"ח) הוא גם זה המצוין כעת באתר האינטרנט של האונ' כסכום לתשלום לפקולטה למשפטים בלבד. אז שאלתי היא כזו - האם אני אמור לקבל פנקס תשלומים חדש או שהתשלום מתבצע באמצעות הפנקס הקיים (במידה והאפשרות השניה היא הנכונה, האם הייתי מקבל בהמשך בקשת תשלום נפרדת עבור החוג למדעי המדינה?)? כמו כן, בפירוט התשלומים באתר האינטרנט מצוי, כפי שציינתי, הסכום הנ"ל כבקשה ממתינה לתשלום. עם זאת, מסיבה לא ברורה, האחוז השנתי של שכר הלימוד הוא 200%, ושכר הלימוד הכולל הוא מעל ל-17 אלף ש"ח (למרות שבפירוט הסכומים מצוי רק התשלום הרגיל ע"ס 6326, בנוסף למקדמה ששולמה זה מכבר). האם זו טעות או שאני מפספס משהו? ואם כבר, האם ידוע למישהו על החתול השחור שעבר בין אונ' ת"א לבנק לאומי? האם ישנה דרך כלשהי לשלם את שכר הלימוד באמצעות בנק לאומי או שאאלץ לכתת רגלי, נושא מזומנים לרוב, לסניף הקרוב של בנק הפועלים?

sacrament

New member
שכר לימוד

אני מניחה שיש לך אפשרות לעשות אחת משתיים: 1. להתקשר למזכירות ולבקש שובר חדש 2. למהר ולשלם את ה-6000 ש"ח כי לדעתי כבר הסתיימה תקופת התשלום (עד ה-14/8, לא?) ועוד יכולים לתת את המקום שלך לאחר. אם אתה משלם 6000 בתשלום הבא ייקחו ממך פחות כסף.

silverhawk

New member
לפי מה שכתוב בפנקס

ניתן לשלם עד ה-14.9. אבל האם יש לך מושג לגבי ה-200%? ולגבי בנק לאומי, כן, לצערי הביאו אותי עצמי כדוגמה בשירשור ההוא. סאגה שלמה ההרשמה הזו (וזה עוד בכלל לפני הבידינג).

sacrament

New member
אם יש זמן תתקשר ותבקש שובר חדש

אם לא- אז תשלם וכפי שאמרתי יקזזו לך את התשלום השני בעתיד...

sacrament

New member
ולגבי בנק לאומי

ממה שהבנתי אי אפשר לשלם בלאומי. ראה את השירשור הזה מפורום אוני' תל אביב...

הייבי

New member
בנוגע ל-200%

200% זה השכ"ל לפני שביטלת את מדע המדינה. השובר שקיבלת הוא השובר של שכ"ל מלא לתואר אחד, מה שהיה קורה זה שבמהלך השנה היית מקבל שוברי תשלום נוספים עד שהיית מגיע לאחוז האמיתי של שכ"ל שלקחת (בערך 130%-150% לתוכניות המשולבות של משפטים+ משהו). כרגע, תשלם את השובר שיש לך, ביחד עם המקדמה זה שכ"ל למשפטים. אם תיקח פחות שעות, יהיה לך יתרת זכות באוניברסיטה, אם תיקח יותר ישלחו לך במהלך השנה שוברים נוספים. ומתישהו האוניברסיטה גם תתקן לך את כמות שעות התקן לתואר, לאחר שיכנס למחשב הביטול של מדעי המדינה. בכל מקרה, אתה יכול להתקשר למזכירות של מדע המדינה לוודא שהרישום שלך אליהם אכן בוטל.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

התקשרתי הבוקר למרכז הרישום ואת צודקת. אתר האינטרנט עוד לא התעדכן ולכן רשום שם 200%, ופנקס התשלומים אכן מתייחס לתואר אחד בלבד. תודה לשתיכן!

limorlim

New member
בדיוק בדקתי את הנושא הזה השבוע

התקשרתי למדור שכ"ל ושאלתי למה מופיע לי במאזן שהחיוב מתבצע לפי 200%. אני לומדת משפטים וחשבונאות ולפי מה שכתוב בחוברת למועמדים תעריף שכה"ל צריך להקבע לפי 150%. אמרו לי שה-200% מופיע באופן אוטומטי (עידן הטכנולוגיה המפותח...), ולאחר הבידינג שכה"ל יתעדכן בהתאם לשעות הסמסטר שנלמד.

למעלה