שכר לימוד ומלגות בת"א - אני מבולבלת

kontsy

New member
שכר לימוד ומלגות בת"א - אני מבולבלת

לא מבינה כלום בתלושים האלה... עד מתי אמורים לשלם את התלושים של שכר הלימוד? מישהו כבר קיבל אותם? בבקשה למילגה כתוב שאמורים לשלם לפחות 60% מהשכר לימוד זה אומר שאי אפשר להירשם גם לפר"ח תוך כדי? יש דברים דמויי פר"ח איך משתלמים/ מעניינים יותר שאתם מכירים? איפה אני יכולה למצוא רשימת מלגות שמתאימות לרפואה בת"א? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלגן?
תודה רבה

yaser21386

New member
זה נראה מסובך ...

גם אני קיבלתי את הדבר הזה ... הפרט היחידי שהבנתי אותו זה שעליי לשלם 7420 ש"ח שכ"ל סה"כ לשנה ... מעבר לזה אני מציע לך כמו שהצעתי לעצמי לפנות למדור שכ"ל פרונטלית. אני, כמו כל ישראלי ממוצע, אין לי כוח להמשיך לקרוא יותר מחמשה עמודי הסבר.
בהצלחה.

סדר בבלאגן

בפנקס התשלומים יש מספר ספחים כאשר כל ספח מייצג שיטת תשלום אחרת: הוראת קבע, כרטיס אשרי בתשלומי קרדיט, תשלום מזומן אחד וכו'. את צריכה לבחור בשיטה הנוחה לך ולשלם עמה, לא כ"כ מסובך. בקשר למלגות, אין מה לדאוג, מבחינת פר"ח. ואני אסביר, ישנו חוק שבמידה שכר הלימוד ממומן לך אינך זכאית להפחתה מתוקף ועדת וינוגרד ודומותיה, עם זאת מדובר במילגות שהדבר היחיד שהן משמשות לו הוא כיסוי שכר הלימוד, מלגת פר"ח אינה מילגה מותנה לשכ רלימוד, כלומר את יכולה לעשות איתה גם שופינג, ולכן היא אינה מעניינת את האוניברסיטה, ואינה נחשבת למימון שכ"ל. את תלושי שכ"ל ניתן לשלם בדר"כ עד ה-14 לאוגוסט (כאשר אני מדבר על התשלום השני, ולא על המקדמה שכבר הייתי, אני מניח, אמורה לשלם). מבחינת פר"ח, יש את פר"ח חלב (חינוך לבריאות) מעבירים שיעורים פרונטליים לכיתות חט"ב ויסודי, על מיני נושאים שקשורים לבריאות, יש מיונים לקראת תחילת שנת הלימודים. זהו, מקווה שעזרתי

למעלה