שכר מינימום בהייטק ? מה דעתכם ?

wr האחד

New member
שכר מינימום בהייטק ? מה דעתכם ?

הצעתי את מועמדותי למשרת טכנאי פיסי +רשתות לחברה גדולה בארץ ובכן לאחר 2 ראיונות מתישים שבהם נכנסו לי לוורידים (ואפילו למהות הקשר שלי עם חברתי) וכן ראיון עם המנכ"ל קיבלו אותי לעבוד בחברה שמתי לב לעובדה שהם התחמקו כל הזמן מלענות לי מהו השכר שאקבל עבור כל שעת עבודה ??? את התשובה קיבלתי מהמנכ"ל ישירות בראיון האחרון "אתה תקבל 18 ש"ח לשעה " טוב חשבתי לפחות העבודה לא תהיה קשה ובזמן הנוכחי כל עבודה היא הזדמנות פז לאכזבתי הרבה העבודה היתה קשה ומתישה והשכר המצחיק לא היה פיצוי על כאבי הגב וההתרוצצויות מבוקר עד ליל , העדפתי לעבוד בתור שומר לילה ,גם מילא אותו שכר כמו ב"הייטק" וגם ללמוד לתואר תוך כדי .. מה רע ? ואני שואל אותכם זה הייטק או לואוו טק? התנא

אולי מנצלים אותך, אתה צריך לעשות

שיקול קר והגיוני בלי רגשות של "להעלב" וכו- האם העבודה הזו תורמת לי מבחינה מקצועית כספית אישית וכו והאם סך כל התרומה שווה את המאמץ? אם התשובה היא כרגע כן אז תחרוק שיניים ותמשיך. אם התשובה לא- תמיד תוכל ללכת הביתה ואז האם יש לך אלטרנטיבה כרגע? אתה יכול אולי להמשיך לעבוד ובמקביל להתחיל לחפש כדי לא להישאר בלי כלום.

tygger

New member
מספר מילים פשוטות.

בתור התחלה ועל מנת שלא יבינו אותי לא נכון. צאו כבר מהפלצנות המפגרת של "אני רוצה 15,000 ש"ח, רכב ומזכירה שבולעת". די, נגמר! אין יותר חברות ענק שמוכנות לשלם סכומי עתק מגוחכים לאיזה סטודנט זב חוטם, מוכה חטטים שבילה את רוב חייו המיותרים באיזה מרתף שגם האינקוויזיציה לא היו מקבלים, למול איזה מסך מחשב ופתאום חטפו אותו לאיזה חברת תוכנה. הבועה התפוצצה. הגיע הזמן לנגב את שאריות הסבון מהעיניים ולסיים את הרגעים המועטים שבהם אתם עוד יכולים לזכור איך הביאו שמונה סוגי כריכים רק לבוקר לפני ארוחת 10 ואז זרקו אותם כי אף אחד גם ככה לא הגיע עד 9 כי כולם היו בבית הקפה הקטן החדש שפתחו ואיזה צחוקים זה היה עם כל העוגות שהביאו בערב. מישהו פה בכלל מכיר את הדברים האלה? אל תעלב, אבל היום הם יכולים לדרוש ממך לדעת המון, ויש להם יד חופשית "להכנס לך לווריד" היות והם אלא שמשלמים לך את המשכורת ואם אתה לא רוצה אז יש עוד כמה על סף הדלת המוכנים לעבוד. המשכורות הנמוכות? הממ, טוב זה ככל הנראה פועל יוצא ממשכורות גבוהות בטירוף ויותר מדי אנשים שפסלו עבודות עוד מבלי שהיו כלל מוכשרים לתפקיד, על סמך התנאים שהם לא קיבלו. "מה זאת אומרת מאזדה? מה אני איזה פועל ניקיון? אני לפחות פיז'ו 307 או שאין מה לדבר בכלל" |ציטוט מאחד המשרדים...| בקיצור, אתה עובד בעבודה שהיא לא ממש קשה ובאופן כללי זה מה יש. לא טוב? כמו שאמרת, אתה יכול לעבוד בשמירה. הי-טק? אתה לא עובד בהי-טק.

cybordyn

New member
הודעה גסה כלכך כבר מזמן לא קראתי.

אי אפשר היה להתבטא בצורה יותר מכובדת? כן, אני דווקא שותף לדעה של "wr האחד", בתור אדם עם כישורים הוא רשאי לצפות ליותר משכר מינימום. איפה קראת שהוא ביקש 15,000 שח? ורכב צמוד? את כל הקשקוש הזה כתבת סתם משום שאתה נהנה להתבטא בצורה גסה וחולנית. ולענין: "wr האחד", אתה בהחלט יכול לבחור בשמירה אם זה נראה לך יותר טוב. אם אתה גם לומד לתואר במקביל, זה בהחלט יכול ליות יותר נוח.

tygger

New member
אולי הוא היה יכול לצפות.

פעם. לא היום. היום יש יותר מדי אנשים עם יותר מדי תארים על כל תפקיד. לא אמרתי משהו רע בגין זה שהוא בחר לעבוד בשמירה. ובקשר להתבטאות, קוראים לזה להעביר נקודה.

למעלה