שכר סטודנט ב QA

Snoopyz

New member
שכר סטודנט ב QA

מה ממוצע שכר של סטודנט נגיד שנה א' או ב' שעובד ב QA??? בערך...תזרקו ניחושים( שיהיו הגיוניים לדעתכם)

neko

New member
../images/Emo127.gif לא הרבה פחות, ובטח לא יותר ../images/Emo4.gif

vinney

Well-known member
מאוד תלוי ממקום למקום

אבל אל תצפה לשכר גבוה במיוחד, זה נע בין 20 ל30 שקל.

Snoopyz

New member
ועוד שאלה..

בדכ בלימודים למדעי המחשב (שאני יתחיל בקרוב..) זה לימודי בוקר כל השבוע 5 פעמים בשבוע. איך יכול להיות שחברות מסכימות לקבל סטודנטים כאלו??? (וכל מקום,למעט האו"פ,הלימודים של מדעי המחשב הם כאלו.)

vinney

Well-known member
בתור סטודנט באו"פ, לא התעניינתי

אבל בתור מי שעובד בחברה שמעסיקה סטודנטים - יום עבודה בחברת הייטק מצויה מתחיל ב8-10 בבוקר ומסתיים ב8-10 בערב, כך שאם סטודנט יבוא ב5, יהיה לו חצי יום עבודה לפניו. בנוסף, משרות סטודנט בד"כ שעתיות, ולא מצפים מסטודנטים לעבוד יום עבודה שלם כל יום, אלא בין 15 ל30 שעות בשבוע בלו"ז חופשי, ככה זה אצלנו לפחות.

Snoopyz

New member
רגע שאני יבין...

יש משרות שטודנטים בחברות היי-טק (לפחות בחלק)??? חשבתי שאני חייב לעבוד כל היום,אז זה די בילבל אותי...

vinney

Well-known member
מה זאת אומרת?

אז איפה חיפשת משרת סטודנט, במע"צ? ברור שיש. זאת הדרך למצוא את הטובים מבלי לסמוך על המלצות של אחרים מצד אחד, ולא לשלם יותר מדי כסף תוך כדי מצד שני.

T i k t a k i t

New member
לא כל מקום

למשל בטכניון כל אחד בונה את המערכת שלו לפי קורסים מומלצים לסמסטר -אבל אף אחד לא מחייב לקחת את כולם..ואז אפשר לבנות מערכת שמאפשרת לעבוד -לרוב עובדים יומיים מלאים בשבוע ,ולומדים 3 ימים-אבל זה תקף לשנה ב'-ג'-ד' לרוב,לא מכירה הרבה אנשים שהתחילו לעבוד בהיי טק בשנה ראשונה

neko

New member
אצלינו בבינתחומי כמעט תמיד

לומדים יומיים או שלושה מרוכזים - בתואר שני לומדים רק בערב ובשישי.

neko

New member
באוניברסיטאות, ככלל, יש את אותו

קורס (או לפחות תרגול) בכמה זמנים, ואתה בונה לעצמך את המע', ככה שזה תלוי בך וכמובן במזל שלך (לא תמיד מה שמסתדר לך טוב פנוי, ויכול להיות שיש עדיפות לשנה שניה-שלישית עליך בבחירה).

למעלה