שכר סטודנט

מצב
הנושא נעול.

Shalomas

New member
שכר סטודנט

שכר סטודנט
שלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה בדיוק "שכר סדטונט"? תודה מראש.

שכר סטודנט.

"שכר סטודנט"?
לא מכירה מושג כזה בחוק. יש שכר מינימום ולא ניתן לשלם פחות ממנו. מצרפת קישור לטבלת שכר מינימום.
שכר סטודנט.
עד כמה שאני יודע "שכר סטודנט" הוא תעריף שכר לשעה המומלץ על ידי אגודת הסטודנטים הארצית. התעריף משתנה לפי שנת הלימודים ואולי גם לפי שנות השירות בצבא.

תודה על ההסבר - לא ידעתי שיש כזו

שכר סטודנט.
עד כמה שאני יודע "שכר סטודנט" הוא תעריף שכר לשעה המומלץ על ידי אגודת הסטודנטים הארצית. התעריף משתנה לפי שנת הלימודים ואולי גם לפי שנות השירות בצבא.
המלצה. מה הכח של כזו המלצה?

מחוץ למוסדות האקדמיים - אין משמעות.

המלצה. מה הכח של כזו המלצה?
אם כי, ברור שגם סתם שני צדדים יכולים להסכים ביניהם שאחד ישלם לשני "שכר סטודנט". בתוך המוסדות האקדמיים, למיטב ידיעתי, על פי הסכמות של המוסדות עם אגודות הסטודנטים, המוסד לא ישלם לסטודנט שמועסק אצלו שכר שהוא נמוך משכר סטודנט. כשלמדתי באוניברסיטה, עבדתי שם בחלק מהזמן והשתכרתי שכר סטודנט (אז זה היה מאד משמעותי, כי עוד לא היה חוק שכר מינימום).

עוד על שכר סטודנט...

אם כי, ברור שגם סתם שני צדדים יכולים להסכים ביניהם שאחד ישלם לשני "שכר סטודנט". בתוך המוסדות האקדמיים, למיטב ידיעתי, על פי הסכמות של המוסדות עם אגודות הסטודנטים, המוסד לא ישלם לסטודנט שמועסק אצלו שכר שהוא נמוך משכר סטודנט. כשלמדתי באוניברסיטה, עבדתי שם בחלק מהזמן והשתכרתי שכר סטודנט (אז זה היה מאד משמעותי, כי עוד לא היה חוק שכר מינימום).
עוד על שכר סטודנט...
אפשר לקרוא בקישור הזה.

מהכתבה אני מבינה ששכר סטודנט חל

עוד על שכר סטודנט...
אפשר לקרוא בקישור הזה.
מהכתבה אני מבינה ששכר סטודנט חל
גם בחברות פרטיות שמעסיקות סטודנטים דרך האוניברסיטה או בחברות כח אדם שפועלות דרך האוניברסיטאות ולא רק בתוך המוסד עצמו. טוב לדעת. שוב תודה.

למעשה, זה מבוסס על הסכמים קיבוציים.

עוד על שכר סטודנט...
אפשר לקרוא בקישור הזה.
שכר סטודנט נקבע בהסכמים קיבוציים בין המוסדות להשכלה גבוהה לבין התאחדות הסטודנטים וגם בין המדינה ומרכז השלטון המקומי לבין התאחדות הסטודנטים. אפשר לראות כאן דוגמאות לזה. דוגמא מס' 1 דוגמא מס' 2 דוגמא מס' 3

תודה - שוב בזכותך עידכנתי את

שכר סטודנט נקבע בהסכמים קיבוציים בין המוסדות להשכלה גבוהה לבין התאחדות הסטודנטים וגם בין המדינה ומרכז השלטון המקומי לבין התאחדות הסטודנטים. אפשר לראות כאן דוגמאות לזה. דוגמא מס' 1 דוגמא מס' 2 דוגמא מס' 3
תודה - שוב בזכותך עידכנתי את
ה- Favorites שלי.

../images/Emo6.gif - פעם ראשונה שמשהו בפורום

אין בעד מה.
אשמח להיות אחד מה-Favorits שלך.
- פעם ראשונה שמשהו בפורום
מצליח להצחיק אותי ממש. כן ירבו רגעי הצחוק
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה