שכר של מאמי כושר אישיים...

זה כמו לשאול

"כמה עולה חליפה ליתום" ? זה תלוי בהמון גורמים..., עובד בפנים ? או שבחוץ ? מאמן ריצה ? בחדר כושר ? אולי שחיה ? מה את מחפשת ?

דרור23

New member
אפשר גם לתת תשובה ולא רק להתחכם

שלום לך, בין אם את מאמנת שרוצה לדעת את המחירים שעמיתייך גובים ובין אם את מחפשת אחד, אחלק את התשובה ל2. ישנם מאמנים שעובדים עבור חד"כ או חברה מסויימת ובה הארגון שמעליהם גובה את השכר, לרוב בין 150-200 ש"ח לאימון והמאמן בפועל מקבל בין 50-70% מהתשלום אליו. מאמנים העובדים עצמאית ומתפרסמים מפה לאוזן/אינטרנט/פליירים וכד' ייגבו לרוב מינימום של 100 שקלים לשעת אימון ואפילו עד 250 אם מדובר באימון ייחודי בבית או בחוץ, במידה ויש נסיעה ארוכה או כי מדובר במתאמן לא מן המניין. בנוסף, הייתי אומר שיש חשיבות לאזור קיום האימון לדוגמא באזור צפון ת"א המחירים במינימום הם 150 שח לאימון ובאזורי הפריפריה יכולים להיות נמוכים בכ-30 אחוזים. אז בנוסף למספרים כמובן שהשתלום מתקשר ישירות לסוג המתאמן,מיקום המתאמן,שימוש בציוד/סטודיו ועוד. בהצלחה בכל אופן!

2 חלקים

1) אל תקח את החיים כל כך ברצינות..., קצת הומור לא מזיק. 2) לא ברור לי מאיפה לקוחים המספרים שהבאת, אם אתה טוב ישלמו לך הרבה יותר ממה שכתבת ! אם אתה לא טוב, תחליף מקצוע. אני גר ב"פריפריה" והסכומים שאתה נותן כאן - מגוחכים.

ofir afek

New member
תלוי כמה הוא מקצועי

מאמן רגיל ללא שיטות אימון מיוחדות וללא נסיון מיוחד לא יעיז לגבות סכומים גבוהים וגם אף אחד לא יתן לו אותם מאמן מקצועי שמביא אותך מהמצוי לרצוי בזמן הקצר ביותר שמן הסתם יחסוך לך כסף אחר כך יגבה סכומים גבוהים יותר אופיר אפק - מאמן כושר אישי

למעלה