שכר של מנהלת אדמיניסטרטיבית

T LaDy

New member
שכר של מנהלת אדמיניסטרטיבית

שלום, אני עובדת כשנה עם שני רופאים שרוצים להקים בית ספר בתחום הרפואה האלטרנטיבית. אני מארגנת להם סדנאות , עוסקת בשיווק בפירסום בהנהלת חשבונות:בקיצור עושה הכל הם רק באים ומלמדים. בחודשים הקרובים הם יפתחו בית ספר כששכר הלימוד השנתי יהיה בערך 15000 ש"ח.(מסלול 4 שנתי) השאלה שלי: אני מרגישה שאני מקימה את העסק בשבילם והם ירוויחו את הכסף הגדול,מהם התנאים שכדאי לי לבקש ? האם כדאי לי לדרוש להכנס בשותפות או לבקש משכורת(איזה?)קבועה +אחוזים. אין לי קנה מידה כדי להמשיך לעבוד איתם ולא להרגיש פריית. כרגע אני מקבלת משכורת סמלית אני עובדת מהבית ואין לי שעות עבודה מוגדרות אני רואה עתיד בעסק הזה לכן תשובתכם חשובה לי תודה

tevagil

New member
עובדת או מתנדבת?

אם את עובדת אז מגיע לך משכורת, לא יותר. אם את מתנדבת, אז לא מגיע לך כלום. אני ממליץ לך להגיע להפסיק מיד את העבודה ולהתחיל לעבוד על ההסכם. יכול להיות שלא ישלמו לך כלום בעתיד, גם אם ירוויחו הרבה מאוד. ואז באמת תרגישי פריירית. ואל תתני להם לעכב את זה. לגעתי מגיע לך 33.3 אחוז מהרווחים. כי אתם שלשה שותפים.

סקיפר1

New member
התשובה אכזרית אבל הנושא לא כולו

בידייך. אחרי הכל את לא מחזיקה את התחום המקצועי. ונחלק את התשובה ל-2 חלקים: הרגשי - אפשר שתרגישי פרייארית ואז כל מה שאת יכולה לעשות הוא לעזוב. העסקי - לתפקיד מסוג זה לא נהוג לתת אופציות או שותפות אלא משכורת חודשית הוגנת. אם הם רואים בך חוליה חשובה ולו רק בגלל שהם סומכים עלייך ואתם מסתדרים אפשר להעלות מצידך 2 אפשרויות: בונוס הנגזר מתוך ההצלחה העיסקית או שותפות אחרת בעסק (לא נראה לי שתקבלי 33% , כי עם כל הכבוד, אותך אפשר להחליף. אבל הם יכולים לתת לך אחוז קטן יותר). בכל מקרה שותפות בעסק תחייב אותך גם להשקיע יחד אתם ובמקרה של סגירה (והיו דברים מעולם) את עלולה להתבע בדיוק כמוהם. אני מאמין כי כל עוד את טובה במה שאת עושה ותורמת באופן ניכר, לא יהיה להן עניין להחליף אותך אלא לקדם אותך יחד איתם וכמובן להעלות את שכרך ככל שיגברו ההכנסות. שיהיה בהצלחה. רון

T LaDy

New member
אני לא משווה את עצמי למקצועיות שלהם

וזה נכון שיש תחךיף לכל אדם אבל המצב הוא שהם הבהירו לי שבלעדיי הם בכלל לא היו מתחילים את העסק. אני מצאתי את הלקוחות, את מיקום הלימודים,אירגנתי להם סדנאות,הרצאות הרכבתי את תוכנית הלימודים,(בתירגום מגרמנית לאנגלית),אירגנתי להם פגישות עם האגודה הרלוונטית ,דבר שיביא להכרה של התחום אפילו במשרד הבריאות בהמשך. אני לא יודעת על איזה משכורת בסיסית אני יכולה לדבר איתם.אין להם בעיה לעלות את השכר ,פשוט אין לי קנה מידה בגלל העצמאיות שיש בעבודתי. אני אקדמיות שולטת ב4 שפות ועשיתי קורס של מנהלות לשכה. העבודה מרתקת,יש בו אתגרים וקשר עם אנשים מאד מעניינים רק שלאחר שנה אני גם רוצה להרוויח משכורת הוגנת המותאמת לכישוריי. תודה

סקיפר1

New member
יפה, עברתם כברת דרך משמעותית ביחד

ואם העסק כבר מרוויח בוודאי שאין סיבה שתמשיכי לעבוד בהתנדבות. את האומדן למשכורתך תמצאי מתוך שני חישובים פשוטים: כמה תרוויחי עם כישורייך במקום עבודה אחר וכמה היתה מרוויחה אצלם מישהי אחרת שהייתה ממלאת את התפקיד שלך. נסי גם לסגור איתם על מנגנון עדכון השכר שלך (לפחות פעם בשנה אם הכל הולך טוב) ואיך הוא יתעדכן. וכמובן שיהיה בהצלחה.

oh yes

New member
ולמה שלא תקחי שני רופאים אחרים

תתני להם משכורת ואולי אחוזים קטנים בעסק החדש ש-ל-ך וזהו? אם את הבסיס למקום ואת יודעת מה עשית עד עכשיו ומה צריך להעשות הלאה, זאת ההזדמנות שלך. בהצלחה!

למעלה