שכר....

acamolit

New member
שכר....

מהו השכר הממוצע לאדם עם שנתיים נסיון?

טווחי שכר לערך.

תודה

BravoMan

Active member
0 ש"ח עד 100 מליון יורו...

תלוי - שנתיים ניסיון במה?
לעשות פרצופים מול המראה או לשדוד בנקים שווייצרים?

ברכותי על זכייתך בתואר השאלה הכי עמומה של השבוע!

הנך מועמד לשאלה הכי עמומה של החודש.

acamolit

New member
כל הכבוד על חוש ההומור

הכוונה למבין היתה שכר ממוצע של אדם העובד בתחום הלינוקס עם וותק של שנתיים.

אולי משהו פיקששתי?

עדיין עמום - המום?

andre la mousia

New member
עדיין עמום. תעשה הקבלה לתחום אחר ותבין למה

הנה דוגמה:

מהו השכר הממוצע לאדם עם שנתיים נסיון? טווחי שכר לערך.
בתחום המכוניות

אוקי, אז יבואן של מכוניות מרויח מיליארד בשנה, ברווח ישיר, במשכורות, ובדרכים נוספות. היתה כתבה על זה היום בגלובס.
שוטף מכוניות כנראה עושה שכר מינימום. פורץ מכוניות מקצועי עושה 200-500 ₪ לביקור של עשרים דקות עד חצי שעה.
וכו'.

BravoMan

Active member
כן, פיקששת, צר לי...

אני לא יודע מה אתה חושב לגבי היצור שאתה קורא לו "תחום הלינוקס", אבל בעולם האמתי יש 1001 משרות שקשורות למערכת הפעלה הזו:
- יש משרות תמיכה ברמות שונות
- יש משרות system ו\או devops
- יש משרות פיתוח יישומים
- יש משרות פיתוח kernel
- יש משרות פיתוח דרייברים

אז אולי אם תאיר את עיינו מה בדיוק עשית בשנתיים האלה עם לינוקס, אולי אנשים יוכלו באמת לענות לך.

תראה, זה לא אישי, אבל אתה נמצא בפורום אינטרנטי.
אנשים כאן לא מכירים אותך, ואם לא תיתן מידע רלוונטי ומדויק, אף אחד לא יוכל לעזור לך.

בנוסף, אני ממליץ לך לשאול בפורום "עבודה בהייטק" השכן, אבל תדאג להגיד בדיוק מה הוא תחום הניסיון שלך כי יש שם כמה אנשים עם חוש הומור עוקצני בהרבה משלי.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=308

hetzbh

New member
ובכן אקמולית היקרה

יש צדק בדבריו של ידידי BravoMan.

אני מניח שאת מדברת על ניהול שרתים (תקני אותי אם אני טועה), ובמקרה זה שנתיים נסיון לא אומר שום דבר זולת פקידות כח אדם שמתרשמות מהשנים. מצד שני אני מכיר מישהו עם נסיון של 8 שנים וכשהוא כותב סקריפט ומראה לי אותו, אני שוקל לפתוח חלון ולראות תוך כמה זמן הוא צונח, כי הוא כותב ברמה של אחד שהתחיל אתמול ללמוד BASH, כך שיש לו על הנייר 8 שנים נגיעה בלינוקס, אבל לא לעומק.

עניין השנים הוא משני. השאלה בסופו של דבר הוא מה הידע המעשי שיש לך. כתבת סקריפטים מורכבים? הגדרת שרותים שונים כמו sendmail, apache? איך הידע שלך בשפות כמו Perl או Python? האם את יודעת לנתח לוגים במקרה ויש תקלה? איך הידע שלך בחומרה והגדרות שלה בלינוקס?

אם יש לך נסיון בכל הדברים שציינתי ואת יכולה להדגים אותה ישר בלי לזעוק לעזרה מצד גוגל וחבריו, אז את יכולה לקבל משכורת בסביבות נניח 8 ומעלה (ברוטו, ברוטו). יותר שנים, יותר ידע בשפות תכנות והמשכורת שלך תטפס מעלה.

רק הצלחה יקירה.

acamolit

New member
אכן הבנתי

ומודה לכם על ההסבר.

(מאחר ושאלתי עבור אחר - אין לי מושג ממשי מה בדיוק עשה. אשאל ואחזור לעדכן).

תודה ויום טוב....

למעלה