שכ"ד בניו יורק

Mega Babe

New member
שכ"ד בניו יורק

האם מישהו יכול לומר לי במטותא: על כמה דולרים עומד כיום שכ"ד לבד / עם שותף אחד מנהטן / קווינס? מהו שכר ממוצע לעבודת 9-5 במנהטן? וכמו כן----אם אנחנו כבר בעניין האם מישהו משכיר דירה או מחפש שותפה החל מנובמבר??? המון המון תודה חג שמח ותזכו למצוות

לא יכולת לשאול שאלות יותר כלליות

טווח שכר הדירה במנהטן נע בין $1,500 ל-$6,000 לחודש, פחות או יותר. אפשר לפעמים למצוא דירות שהן rent controlled ושכה"ד הנמוך נשאר עוד שנים במידה ושותף אחד נשאר קבוע ולא מתחלף. אני יודעת על כמה דירות כאלה בהארלם של 2-3 חדרי שינה ששכר הדירה בהן עדיין עומד על $1,500 או $2,000. אבל זה נדיר. לגבי קווינס אני לא יודעת. שכר ממוצע לעבודת 9-5, אין דבר כזה. תלוי איזה עבודה, איפה, מה הכישורים וכו´, אין דבר כזה שכר ממוצע ב-NYC. בהצלחה!

Mega Babe

New member
תודה ועוד שאלה חשובה ודחופה

האם בבקשת הארכת ויזת תייר מבקשים לראות כרטיס חזרה לארץ? כרגע יש לי כרטיס חזרה לציריך בלבד והוא סגור לחצי שנה אני חושבת לבטל אותו (ולשלם הקנס..) ולרכוש במקומו כרטיס עם חזרה לת"א פתוח לשנה כדי שאם אחרי חצי שנה ארצה להאריך אוכל להראות להם אותו אני יודעת שזה קצת מורכב אבל אני די נואשת לתשובה המון תודה!

מבחינת השלטונות בארה"ב

לא מעניין אותם לאן את נוסעת, רק שיש לך כרטיס יציאה מארה"ב. לכן לא משנה אם הכרטיס לציריך או לישראל. מקווה שעניתי לך, ובהצלחה.

למעלה