שלאה דחופה..

NETANELD

New member
שלאה דחופה..

פתחתי יוזר חדש ממש לפני כמה דקות לאחר שהחשבון הקודם שלי היה מושעה והתייאשתי משירות הלקוחות של איביי. אני מקווה שהפעם לא נצטרך לעבור את זה.השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש באותו חשבון פאיפאל או שצריך או עדיף לפתוח אחד חדש?? ודרך אגב השתמשתי אפילו באותו מייל למרות שקיים סיכוי שידעו שזה אני,אין לי מה להחביא ולברוח.

roeeya

New member
תשובה ללאה הדחופה:

1. תפתח פייפל חדש 2. תפתח מייל חדש 3. תקרא את 1984 של ג'ורג' אורוול דחוף. 4. יש לך הרבה מה להחביא ולברוח אחרת לא היית פותח חשבון חדש. 5. אל תתעסק עם איביי

NETANELD

New member
יש לי הרבה מה להחביא???!!

אתה ממש מצחיק לפעמים רועי. בטח שיש לי מה להחביא...את כל מה שאני יודע על השירות ה*&*) של ebay ועד כמה אין להם מושג מהלקוחות שלהם עד כדי כך שהם יכולים לשלוח לך מייל שהם מחכים למסמכים שחודשים לפני כן הם שלחו מייל לאישור הגעתן. אם אני לא אתעסק איתם זה יהיה בגלל זה ולא בגלל שאני מחביא מהם משהו,הם פשוט חוסמים את מי שבא להם בלי סיבה. אני אפתח פייפאל חדש וממש כבר לא מזיז לי אם יעלו עליי או לא,העיקר כל שבוע להוציא את חמת זעמי על נציגי השירות המתוכנתים שלהם בצ'אט,בושה שאי אפשר לדבר עם אף אחד בטלפון בשום מצב.

roeeya

New member
התכוונתי שיש לך להחביא

את העובדה שחסמו לך יוזר אחד, ואם יקשרו בינייהם אולי יחסמו גם אותו. ואני בד"כ מצחיק.

NETANELD

New member
כנראה שאתה מביע את עצמך בצורה לא מובנת..

תנסה לקרוא שוב את מה שכתבת ותגיד לי אם הצלחת לשכנע את עצמך שלזה התכוונת כשאמרת מה שאמרת.

למעלה