שלאה חשובה...

חנאגי2007

New member
שלאה חשובה...

אני כרגע נמצא באמצע קורס בבה"ד 7, במהלך הקורס הבנתי שאני לא מעוניין בתפקיד אליו אני מיועד נסתי לפנות למפקד שלי והוא לא עוזר לי עליתי לקצינים וכו והם אמרו אין מה לעשות אני חייב לעשות את הקורס לפחות אחר כך ביחידה אליה אני אשובץ אני אבקש לעבור לתפקיד ראחר. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם יש אפשרות אחרי קורס לעבור לתפקיד אחר? אם כן אייך..? אם לא, למהה? 2. אני כרגע נמצא במחלק זרועה היבשה ואני רוצה להיות ג'ובניק בחייל האוויר. האם זה אפשרי לעבור ממקום כזה? 3. מה זה ת"ש 3? שמעתי שמגיעים לי בנוסף לשלושה לילות בבית בשבוע גם 30 ימי חופש בשנה שאני יכול לקחת מתי שאני רוצה... זה נכון? תודה מראש על התשובות

varui

New member
העברה

כן מפקדים שלך צודקים אחרי סיום קורס את יכולה להגיש טופס 55 בקשה להעברה יחידה וגם טופס בקשת פסילת מיקצוע את זה נעשה דרך משקית ת"ש בקשר לת"ש 3 וגם חופשה תשאלי את משקית ת"ש

timmyy

New member
אממ

בקשר לטופס 55- אל תבנה עליו יותר מידי. עיקר הבקשות שמתקבלות זה כאלה שלא עשו קורס בכלל ורוצים לצאת לקורס או כאלה שרוצים להתנדב (לצנחנים טייס וכו). חייל שסתם רוצה העברה- 99 אחוז שאחרי כמה חודשים יקבל תשובה שלילית. המעבר שאתה חושק בו- לא אפשרי כל עוד אתה לא למשל פוסל את הקורס או משהו דומה. או קומבינות... אבל די לא אפשרי.. אם אתה שייך כבר ליחידה מסוימת כנראה שלשם גם תחזור. אפשרויות שכן תוכל לעבור תפקיד אחרי סיום הקורס- לצאת לקורס קצינים, להתקדם בתוך היחידה לתפקיד דומה _למשל מאלחוטן או מפט לאחראי במחלקת קשר וכו), להישאר בתוך היחידה שתשובץ אליה בתפקיד אחר שלא דורש קורס- טבח, ש.ג, עובד רסר וכו. אפשרות נוספת שלדעתי היא הפתרון הכי טוב במצב שלך- לצאת להדרכה. ככה תישאר בבהד 7 ותעבור מזרוע יבשה לחייל הקשר וגם תהיה בבסיס לא רע עם תפקיד טוב. אם אתה מתאים לזה זה כבר משהו אחר.

למעלה