שלאה לגבי עבירות תנועה בזמן תביעה.

Dr350Blue

New member
שלאה לגבי עבירות תנועה בזמן תביעה.

שלום לכולם, נניח וערתי תאונה ועכשיו אני תובע את הביטוח(תאונה קשה). וקבלתי כמה חודשי שלילה עקב התאונה. עכשיו שאלתי היא כזאת: אם תופסים אותי נוהג בזמן שלילה מה קורה? אני מקבל עונש מבית משפט? או אני גם מקבל עונש מבית משפט+התביעה שלי נהרסת+אני צריך לשלם לעורך הדין שטיפל בתביעה שלי, אמרו לי שזה מה שיקרה אם אני נתפס נוהג בלי רישיון אבל זה לא הגיוני. בגלל שעדיין אני פצועה אז אין לזה שום קשר לתביעה. מה נכון?

שלילת רישיון

שלום רב, אם בזמן התאונה רישיונך היה תקף, אז יש לך זכאות לתבוע את הביטוח בגין הפציעה שלך. אם בנוסף, עכשיו תנהגי בזמן שלילה, ותהיה עוד תאונה, אז את בבעיה.. בברכה,

סתיואדם

New member
צר לי על התגובה הבוטה

אין קשר בין אחד לשני אבל מי שנוהג ברכב כאשר יש לו שלילה הוא אחד מהשנים או טיפש או רוצח בפוטנציה .... במחשבה שנייה הוא שילוב של השניים !!!

Dr350Blue

New member
לא נראה לי שהבנתם את שאלתי.

אמרו לי שאם חס וחלילה אני נתפס נוסע בלי רשיון אז לא רק שישללו לי את הרשיון למרבית חיי בנוסף יבטלו לי את התביעה+ אני זה שיצתרך לשלם פיצויים לעורך הדין שטיפל לי בתביעה, האם זה נכון? ולגבי נסיעה באוטו ללא רשיון אני מסכים מאוד שזה מעשה מאוד מסוכן וחסר אחריות,אבל אני לא מדבר על רכב אבל לא משנה. תודה.

סתיואדם

New member
אין קשר בין השניים

ועם זאת השאלה עצמה מקוממת !!! נהיגה ללא רשיון הינה סכנת נפשות וכרוניקה של אסון שעומד להתרחש וידוע מראש !!!!

bilam

New member
מצתרף אליך סתיואדם

השאלה לא היתה צריכה להשאל. אם יש לעבריין שלילת רישיון אל לו לנהוג ! אני תקוה שהיה וינהג האדון הלא נכבד, יתפס וישלח לכלא (עם רישין הנהיגה).

למעלה