שלאה| למה לרוב הלוחמים יש משהו מוזר באוזניים?

matrix737

New member
שלאה| למה לרוב הלוחמים יש משהו מוזר באוזניים?

זה נראה כאילו זה מום או משהו, אני לא יודע בדיוק מה זה, אם זה משהו שהם שמים או מלידה. יש את זה לגורג' סנט פייר, ואנדרליי סילבה, רנדי קטור ולעוד מלא אחרים. מישהו יודע מה זה ?
 

KentaFuji

New member
קוראים לזה כרוב....

זה בדרך כלל סוג של התנפחות שנובעת מהרבה עבודת קרקע, האוזניים משתפשפות במזרון/זירה, בידים של היריב, מתקפלות ומקבלות הרבה מכות.
 

Alon316

New member
אוזני כרוב

רק רציתי להוסיף שהאוזן מתעוותת כתוצאה מהצטברות נוזלים בחלק החיצוני של האוזן. למרות שרופא ינקז וימשיך לטפל במקרה, החלק החיצוני של האוזן נשאר מעוות ומזכיר כרוב, ולכן התופעה נקראת כך.
 

favor

New member
זה לא עובר?

נשאר לנצח? ואיך אפשר לטפל נכון כדי שזה לא יקרה?
 

Bad Ass IL

New member
לא חוטפים אגרופים לאוזניים...

בעונה השנייה אני חושב של TUF היה לסת' פטרוזלי קרב ומישהו פוצץ לו את האוזניים באגרופים, והאוזן שלו התנפחה לממדים מפחידים לאללה. מי שמוצא תמונה גבר.
 

Alon316

New member
קודם כל

יש מגיני אוזניים. היום אפשר לטפל בזה בצורה שתפחית את העיוות, אבל זה יכול לקרות שוב אם האדם יחטוף שם שוב.
 
למעלה