שלאון חמוד חמוד!

just adiki

New member
שלאון חמוד חמוד!../images/Emo9.gif

נלקח מפורום סקרים ושאלונים: 1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - - 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - - - 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - - - - 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - - - - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - - - - - - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - - - - - - - - - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - - - - - - - - - -

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo112.gif

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): -מעל לשפה..אין לי מושג ממה היא קרתה, היא תמיד הייתה שם 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון:של אנשים?? -ראהט -בֲלֳהָה 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -שוקולד -מסטיק -השלישי תמיד משתנה
4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -אחותי -אחותי השנייה -ידיד שלי -חברה שלי 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: -דין -דניאל -שקד - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - - - - - - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: -פומה -אול סטאר -ואנס - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: -לא זוכרת
- - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - - - - - - - - - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - - - - - - - - - -

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאאאאלה נשמע כיף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - ממ נראה לי במצח. כשהייתי קטנה וישנתי במיטה... אני חושבת שאבא שלי עלה לבדוק אם אני ישנה ושמעתיאותו מתקרב, אז נחתתי בבום על המיטה (על הכרית) כדי לעשות את עצמי ישנה ובמקום על הכרית נחתתי על פס פורמייקה מעץ שהיה מעל לראש שלי כחלק ממסגרת המיטה- ופתחתי את המצח. אבל אני לא יכולה לדעת אם הצלקת במצח זה מזה- או ממתי שנפלתי מנדנדה..
חחח אה וגם צלקת נוספת באף- כשעליתי על אחד המדפים כדי להוריד אלבום שהיה גבוה, נפלתי ונחתתי עם הפרצוף על הברזל שהחזיק את הכיסא שלי.. בדיוק עם העצם של האף. זה כאב שאי אפשר לדמיין חח.. 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - ליאב.. (?!?) -גור (הכרתי את זה. אבל סורי זה מוזר בעיני) 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - שוקולד! - עוגיות - עוד סוג שוקולד חח 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: אני אקצר ואגיד שאת כל המשפחה
5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - יהלי וכרגע זה היחיד שעולה בראשי. - - - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - סעמק - DONT FUCK WITH ME חח שזה סוג של. לקחתי את זה מלוסי מDIRT.
- לכ/י לעזה - BITE ME שזה קפוץ לי, אבל באנגלית - וזהו.. - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - סקצ'רס - פומה - ואנס - לקוסט - וזהו. - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - שום תאריך לא קשה לי לזכור. - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - מבאס - בצפר - סיינפלד - אזרחות (חח) - לא לעשות כלום - 2 בנות שאני מכירה (הן שיא השעמום חח תאמינו לי הייתי חברה שלהן פעם) - כל התוכניות המפגרות בערוץ 2- כמו התוכנית הזו שהוא הולך לעזור לאנשים עם בעיות כספיות. מעניין לי את התחת הבעיות הכספיות של איזה נובאדי מהמדינה. מה אני מכירה אותו?!? או סופר נני- מה אכפת לי מהילדים של מישהו שאני לא מכירה?! - טיול שנתי.. מה אני אעשה חח -לשבת בטיסה זה משעמם חחח 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - MANEATER - PROMICUOUS GIRL - ALL GOOD THINGS COME TO AN END - SAY IT RIGHT - GIVE IT TO ME - EXPLODE - ובקיצור כל שירי נלי פורטדו
- וגם CLUMSY - ROCKSTAR - APOLOGIZE

michalb19

New member
../images/Emo207.gifהיכנסו לקומונה הכי י-פ-ה בתפוז!!../images/Emo66.gif

הקומונה של הדומנית ושחקנית הכי מוכשרת ויפה שיש אצלנו בארץ, גל גדות
וכרגע היא משחקת בטלנובלה החדשה "בובות" בואו לדבר ולגעת על הדוגמנית/שחקנית המוכשרת הכל ולהכיר אנשים נהדרים שם בקומונה!!! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=29988&smsMsg= דרך אגב אני גם מתה על ג'ניפר אניסטון בעיקר על התפקיד שלה בסדרה "חברים" המדהימה!!!

wounded animal

New member
אהבתי

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - צלקת בצורת ירח על הרגל, נתקעתי באגזוז באוטו הישן של אמא שלי כשהוא היה רותח 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - דולב (לא מוזר אבל הכי מוזר ממה ששמעתי) -טימור 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - שוקולד קינדר - בננה - וניל 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - חברה הכי טובה -חברה טובה מאוד -חבר -עוד חברה 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - יהלי -רן -איליי -אדם -ליה - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - כוסאמאמאכ -כוסאמאכ-ערס -ב"ז -mother fuker - כל כלב ביג'י יומו -יימח שימך וזכרך 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - vans -keds -allstar -sektor -gali -nike -gola 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - מתמטיקה -נדודי שינה -חוסר מעש -שינה -זמן -לחכות -לצפות -ערוץ 8 -בייביסיטר 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - זה לא אותו דבר -זכיתי לאהוב -יומן מסע - forget her -יום הולדת -הכל מזכיר אותך -welcome to the black parade -אהבה של אמא -אבא -חייל

CarmitF

New member
עונה

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור):
כשהייתי קטנה יצאתי מהמקלחת עם המגבת וכשירדתי במדרגות בטעות דרכתי על המגבת,החלקתי ופתחתי את הסנטר. אני זוכרת שלמחרת הייתי צריכה ללכת עם 2 פלסטרים פיציים על הסנטר בצורת X ולא אהבתי את זה.. 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון:
אגט
3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע:
וניל
וניל עוגיות
שוקולד נוטלה 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם:
משפחה 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם:
דניאל. זהו נראה לי.. 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא:
ופאנפולי
(ראיתי אתמול את הפרק חח..)
son of a bitch 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים:
ואנס
אדידאס
אולסטאר
לפני כמה זמן ראיתי לקוסט ממש יפות!!
נייק 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים:
כנראה השטויות של היסטוריה 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום":
כשמחכים לתכנית טלויזיה (במיוחד כשיש חברים אחרי סיינפלד וזה לא מתחיל בזמן)
בצפר
פרסומות
תוכניות ישראליות (סופר נני וחבריה..)
כשאין כוח לקום מהמטיה בחורף ואין כוח להוציא את היד ולקחת את השלט אז פשוט בוהים בתקרה. 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם:
apologize
somewhere only we know
love today
Fergie ft. Sean Kingston - Big Girls Don´t Cry

just adiki

New member
עונה:../images/Emo13.gif

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): -יש לי רק צלקת אחת והיא ברגל. קפצתי מעל אבנים והרגל שלי נתקעה באחד. אווץ'. 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: -איתם -אין לי עוד אחד כרגע [אבל יש מלא ששמעתי במהלך השני-סגול, תכלת, שמיים, סלע] 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -וניל -ריבת חלב -נוגט 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -חברה -חבר של חברה
-חבר שלי -סבתא. סתם לא. אממ.. החמישי די מיותר
נגיד עוד איזה חבר... 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: (אני מפחדת שזה מביא מזל רע אבל עקרונת זה... -עומר (בן) -גיא (בן) -יובל (בת) -איתי (בן) ואין לי עוד... - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: -לסוגדי "חברים" vafanapoli
-כלבה -יוז'ור -לך תזדיין -מניאק -כוס עמק [ואלה הקללות ציניות שלי אני אל באמת מקללת אנשים
] 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: פחח אין לי 7.. אני יכולה להגיד את מה שאני מכירה אבל זה יהיה ממש ביזיון אז אני אדלג על השאלה הזאת. - - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: -תאריכים של חופשים [תמיד אני לא מצליחה לזכור מתי יש!!] -התאריך של האירוויזיון!! -תאריכי יומולדת של חלק מבני המשפחה
-תאריכים של הדבר הנשי הזה [מזל שזה כתוב
]. -תאריכים של יציאה לכבוד יומולדת של חברות... -אמ... לא עולים לי עודץ - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": -שביתה!! -לבד -להתקע בבית -האייקון הזה->
-איכס -שיעור מתמטיקה בעיקר. -שיעור גיאוגרפיה. -שימוש בפינצטה [יש כאלה שיבינו את כוונתי.] -אוכל [שמשעמם אוכלים.] 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: יש כמובן עוד מלא אבל כתבתי בעיקר את הקלאסיקות שכבר כמה שנים טובות חרושות אצלי. -always של בון ג'ובי -total eclips of the heart של בוני טיילור -heaven is a place on earth של בלינדה קרליסל -amazed של לון סטאר -השיר פתיחה של friends
-שיר הנושא של טינטניק-סלין דיון -i say a little prayer for you של אריטה פרנקלין -die for you יוון 2001 של אנטיק [פפריזו] -my number one יוון 2005 הלנה פפריזו -the light in our soul הלנה פפריזו בימים אחרים הרשימת שירים כמובן יכולה להיות שונה.. את טינטניק למשל לא רציתי להכניס עכשיו והכנסתי רק בגלל שאני מודעת לזה שיהיה יום שאני אצעק "אההההההה זה אחד השירים הטובים אוור!!"

Koala Girl

New member
עונה

נלקח מפורום סקרים ושאלונים: 1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - אמ,יש לי צלקת אחת נראה לי,ברגל - נפלתי פעם על ברזל באיזה קומזיץ
2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - סימה (לא מוזר סתם מצחיק אותי
) - 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - ריבת חלב - פקאן - ? 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - חברה טובה - בשביל מה צריך עוד?
הייתי נוסעת לבד אבל לגמרי לבד יכול להיות משעמם אז בן אדם אחד מספיק. - - 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - שחר - אופק - שרון - ג'ולי - מישל - אייל 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - ס'אמאק - אממ... - - - - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - לא אוהבת מותגים מסויימים,מה שיפה (וזול מספיק
) אני קונה. - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - אם קשה לזכור אז איך אני אדע? - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - היסטוריה - יום כיפור - פוליטיקה - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - HERO - Mariah Carey - Because U Loved Me - Celine Dion - מבול - קרן פלס - לשם - מירי מסיקה - גן מאיר - דנה ברגר - שיר עצוב - אביב גפן - סע לאט - אריק איינשטיין - פרח - יהודה פוליקר - Alanis Morissette - Ironic - Enrique Iglesias - Hero בקטגוריה הזאת יש עוד מלא.......

תומר 10

New member
תקראו אבל../images/Emo70.gif ../images/Emo216.gif

)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): -אוקיי, פעם אחת עזרתי למישו לנקות את הביתה וטיאטאטי XDD ופתאום מישו אומר לי, היי מה זה האדום ביד שלך? פתאום קלטתי שעף החלק השחור מהלמעלה של המטאטא (מילה ארורה) ואז יש שם חלק של מתכת מאוד חדשה
, קיצר נכנחתי ממש הלך לי חלק מהבשר, רק אחרי שהוא אמר לי שיש לי שם משו התחילו לי סחרחורות וכל מיני...ויש לי צלקת על היד מזה..יאוו איזה חפירה.. 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: -דולפין(כן כן, לילדה..) -אחלמה
3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -שוקו -בננה -ומה שמתאים למצברוח ף-ג 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -אמא(הרגע בטעות כתבתי את זה ב-caps lock ויצא TNT חחח) -אבא -חברה קרובה שלי -ולא יודעת
5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: -כשנגיע לגשר נעבור אותו - - - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: -fuck you -כושלאמאשך -זונה -bich -פוטנה
, בדיחה ביני לחברה שלי..חחח 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: -גזית -אולססטטטאררר
-ולא יודעת, קונה מה שיפה - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: -עזבו אותי באמאשכם - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": -שיגעון -התחרפנות -משחקים במסנג'ר
אם קראתם אתם מקבלים חיבוק

למעלה