שלאות דולות

ימי82

New member
שלאות דולות../images/Emo2.gif

שלום יש לי המון שאלות בנשוא כי אני חשדה :) 1. מתי צריך לדבר עם דולה ולתאם איתה? אני בשבוע 9) 2. איך בחרתן את הדולה שלכן? 3. האם היא באה הביתה בלידה ואח"כ נושאים לבית חולים יחד או שנפגשים ישר בבית חולים? 4. אם יש לכן המלצות על דולות בירושלים אני ממש אשמח!!!!! תודה רבה!!!

כדאי לברר כבר לקראת אמצע ההריון

הדולה מגיעה הביתה, או שקובעים בבית קפה כדי להכיר ולראות אם יש כימיה ולתאם ציפיות. אם תרצי יש לי המלצה על דולה במודיעין.

הילהל

New member
התשובות שלי

1. התחלתי לברר בחודש 7 2. בחרתי מישהי שמתאימה לי ושגם לבעלי נוח איתה (כבר מהשיחה בטלפון היה ברור לי שהתאהבתי, לשמחתי בפגישת ההיכרות בעלי הסכים עם התחושה) 3. היא מגעה כשאת מרגישה שאת צריכה אותה, אפשר לבית. אנחנו טייילנו בזמן הצירים, ונשארנו בקשר טלפוני, עד שהחלטנו שהגיע הזמן. היא הגיעה לביה"ח 10 דקות אחרינו. 4. הדולה שלנו היתה לירון שרון ממודיעין. ויש לנו רק מילים טובות לומר, והמון מהן.

ימי82

New member
מחיר דולה? ועוד../images/Emo13.gif

תודה רבה! אשמח לעוד המלצות ותגובות, כי אני לא יודעת כל כך מאיפה להסיג מידע חוץ מכאן (חיפשתי באתר דולה, אבל לא כל כך נוח לי להסיג את המידע שם). בנוסף בערך כמה עולה דולה, ממה ששאלתי מזמן ענו לי בערך 1500 ש"ח. זה בערך המחירים?

rnati

New member
לפני שנתיים זה היה 1600-1800ש"ח

לגבי מתי היא מגיעה, הייתי ממליצה לדבר איתה על זה מראש. שלנו הגיעה לבית החולים 3 שעות אחרינו (והיתה לה התראה של 3 שעות לפני שהגענו לבית החולים כשירדו לי המים), מבחינתי כשהיא הגיעה זה כבר היה מיותר. כבר התמודדנו מול ההצקות של הצוות, כבר התמודדנו עם צירים וכבר הבנו שאנחנו יכולים לבד.

בין 1500 ל - 2000 ויש גם

דולות מתלמדות שניתן לסכם על סכום סמלי של כיסוי הוצאות או ליווי בהתנדבות.

למעלה