שלא יזיינו את המוח

מעסה11

New member
שלא יזיינו את המוח

שלא יזיינו את המוח על תקדים מסוכן,בכך שישחררו אסירים ערבים תושבי ישראל, תמורת גלעד, להפך ,יותר קל לעקוב אחרהם וגם לחסל אותם ואת האם אמא שלהם אם צריך, ושיפסיקו לקחת את גלעד שליט כשעיר לעזאזל,בגלל חוסר היכולת שלהם לכפות ביטחון בגבולות ישראל ובתוך ישראל, שנובע ממחדלים וטיפשות בדרגי הפיקוד השונים. בצבא ,במשטרה ובממשלה, חסרי אנושיות,אכזריים,נצלנים,ובוגדים, אלה שלא תומכים בשחרור גלעד עכשיו ומיד, ומר נועם שליט ,לך היכולת להשמיע טענה זאת בתקשורת בפני כול עם ישראל. מר ביבי גם אתה כזה ,אם לא תפעל עכשיו ומיד לשחרור החייל האמיץ ,הגיבור וחסר האונים הזה\, הבנת? אל תהיה זבל ,לא מתאים לך, היית פעם נערץ, ומוערך, אל תבייש את הפירמה

מעסה11

New member
נועם שליט כנס בשרמוטות חסרי הלב

עכשיו זה הזמן שלך מר נועם שליט היקר, להכנס בשרמוטות חסרי הלב הצבועים,הבוגדים, חסרי המוסר,שנותנים לבן שלך למות ברעב ובצער בשבי החמאס,הבן היקר שלך ששירת בקרבי בשביל להגן על אותם שרמוטות שלא רוצות לשחרר אותו עכשיו, אני מתחננן אלך אל תיתן לשרמוטות האלה להרוג את הבן שלך, תדבר בלשון בוטה כמו שלי, תעשה שערוריה ,תעשה סקנדל,אל תפחד כולם מבינים אותך, אתה חסין, אף אחד לא יכול לפגוע בך,להפך יעריצו אותך יותר, תהיה הרמבו שישחרר את גלעד,תן להם בראש לכול המניאקים הזחוחים והנינוחים ,נוכח מצוקתו חסרת התקדים של בנך הקדוש, תן להם בראש ,אני מתחנן בבכי ודמעות בעינים ...תן להם בראש, תאיים להתאבד .. תעשה משהו קיצוני... מזעזע ,אל תתן לרשע ולטימטום להרוג את גלעד

shy-1

New member
מבלי להביע דעה, האם שיחרור גלעד שליט

תמורת המחיר המבוקש, יהרוס שנים אחורה והרבה שנים קדימה של מלחמה בטרור, אכתוב בעדינות: אתה זבלן מוח, שאין לו אחריות על כלום, ואינך יכול להבין אפילו 1/1000 ממה שעובר על זה שצריך להחליט, אז טיפה צניעות. תודה.

מעסה11

New member
לא רוצה להיות גס רוח כמוך

אין לך מושג בביטחון, החזקתו של גלעד שליט בשבי ,לא תחזק או תשמור על ביטחון ישראל, קימים כבר היום אלפי מחבלים מסוכנים משוחררים בתוך ישראל ומחוצה לה,הסיבה שהם לא מוציאים פיגוע ,היא רק בגלל השמירה הקפדנית במקומות ציבוריים ,ועירנות הציבור וגורמי הביטחון בגבולות, שחרור של עוד אלפי מחבלים, אל מחוץ לישראל ,לא ישנה את המצב כלל וכלל,גלעד שליט לא אמור להיות שעיר לעזאזל,יש לו זכויות אדם ,בדיוק כמו שלך ,אם היית שם במקומו היית מדברת בדיוק כמוני,אז אל תהי צבועה זחוחה ,בוגדנית, וחסרת לב

lightflake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לממשלה זכות להשתמש בחיים של חייל בשביל לעמוד על העקרונות שלה

shy-1

New member
המעניין שאתה חושב, שלך יש הזכות להגיד

לממשלה, איך היא צריכה לפעול על מנת לדאוג ל7 מליון אזרחיה ! כשתהיה ראש הממשלה, וכשהאחריות תהיה על כתפיך, אז תוכל להחליט .

מעסה11

New member
אם אהיה ראש ממשלה לא אהיה מניאק אשחרר שבויים

אשחרר שבויים מיד ובכול מחיר של שיחרור מחבלים, כי כבר הסברתי את טיעוני הנכונים, ורק מטומטמים לא מבינים אותם ,לצערי יש לא מעט מטומטמים בממשלה, אחזור בראשי פרקים על הטיעונים לשחרר את שליט 1. מחבל שריצה עונש יהסס פעמים לחבל שוב 2. יש אמצעי ביטחון מצוינים בתוך הארץ ובגבולותיה,ואף ניתן לשפרם 3. גלעד שליט אינו שעיר לעזאזל של מחדלים ביטחוניים בתוך הארץ ובגבולותיה 4. המדינה יכולה לפתוח במבצע תפיסת המחבלים המשוחררים,לאחר שיחרור גלעד 5. לא אנושי סאדיסטי,שפל, צבוע,בוגדני, להתעלם ממצוקתו האנושית הגדולה של גלעד, ולא לשחררו לאלתר!!! 6הממשלה אחראית לביטחונו ושלומו של כול אזרח ,ולכן גם לשלומו של גלעד שליט שכרגע חייו בסכנה גדולה יותר משל 7 מיליון אזרחיה האחרים 7אין שום סכנה משחרור המחבלים, כי כבר עכשיו מסתובבים מחבלים פוטנציאלים בתוך ישראל ומחוצה לה בגבולותיה 8תפסיקו לזיין תמוח ותפנימו את הנימוקים האלה... נשבר לי הזין ממכם

shy-1

New member
גם אם תשאר היחיד בישראל, לא תהיה ראש הממשלה !

מעסה11

New member
אם הייתי רוצה..הייתי נבחר מזמן לראשות הממשלה

הצחקת אותי חחחחחחחחחחח אדם פיקח טוב לב ומשכנע כמוני ,יכול בקלות להיות ראש ממשלה, בחרתי שלא לרוץ, כדי להמנע מכול מסעות הצליבה, שעושים לפוליטיקאים בישראל

yas12345

New member
לא בדיוק הבנתי את הדעה אבל...

זה לא שלא יהיו פיגועים אם גלעד ישאר שם זה לא שלא יהיו עוד ניסיונות חטיפה אם גלעד ישאר שם לעומת זאת יפגע האמון והרצון להתגייס אם גלעד ישאר שם

shy-1

New member
אישית איני מתכוון להעביר בקורת על ביבי, אם

הוא ישחרר את כל השבויים שהחמאס דורש, אבל ... אני יודע בוודאות, שכך לא נלחמים בטרור, הגב שהטרור והחמאס יקבלו יהיה כה גדול, שיהיה קשה לרסן שוב, שהיחיד שעוד יש סיכוי לחיות לצידו(אבו מאזן), יתרסק לחלוטין, והחמאס ישלוט גם בגדה. וזה לא שייך כלל לפיגועים שיעשו/או לא בידי המשוחררים, הרבה אנשים נתקעים עם הסיבה הזו, והיא הפחות מפחידה !

lightflake

New member
בני הנוער בגיל גיוס צריכים לסרב להתגייס!

עד שהממשלה לא תחזיר את גלעד אנשים הולכים לצבא מתוך ידיעה שהצבא והמדינה לא יפקירו אותם ככה בשבי האוייב גלעד הוא לא סחורה למיקוח בשוק הכרמל!!!

yas12345

New member
אז ככה

בני נוער לדעתי כן חשוב להם להתגייס ולשרת את המדינה אבל הם רוצים באמת לדעת שבמקרה ויפלו בשבי המדינה תבוא לעזרתם

shy-1

New member
יפה כתבת, רק תיקונצ'יק קטן, הם צריכים לדעת

שהמדינה תעשה ככל שיהיה ביכולתה להחזירם הביתה !

למעלה