שלא יפלאו

וייפי

New member
שלא יפלאו

שהישראלי הממוצע בורח לתחנה המרכזית לקנות דיסקים ב-9.9!!!איך לא.?עם המחירים בטאור רקורדס הם ממש מגזימים!איך ייתכן שדיסק עם 12 שירים . יעלה 89.9?הם ישתגעו!!!מישהו צריך להגביל אותם!אם תיכנסו לאתר של מוזיקה וירטואלי תראו שכל הדיסקים שאנו קונים בטאור רקורדס במחיר כה מופרז נמכרים שם במחיר השווה ללא יותר מ70 שקל!כנ"ל לגבי "צליל" גם הם מוכרים הכול במחירים מופרזים אם כי מעט זולים יותר מטאור רקורדס!חוצפנים!עדיף כבר: 1-לקנות דיסקים מזויפים מהתחנה המרכזית או: 2-להוריד מהאינטרנט או: 3-להזמין דרך חנות וירטואלית

eranmc

New member
את/ה כל כך צודק!!!

טאאור רקורדס שהיא ראשת עולמית חושבת שאנחנו אמריקה. באמת צריך להחרים אותם. אצלנו בבאר שבע יש חנות כזאת והיא גם יחסית יקרה כמו אצלכם וכשהייתי בחיפה לפני שבועיים ההיתי בהלם מהמחירים. אצלנו בבאר שבע יש עוד חנות דיסקים של NMC והי מוכרת דיסקים ב 10 עד 30 שקל פחות. אם נכין עצומה כולנו ויש המון כוח כי לא רק אנחנו נגד אולי נוכל להוריד את המחריים ב 20-30%. רוב הדיסקים האחרונים שקניתי, קניתי אותם בשביל 2-5 שירים אולם לא במחיר שלכם אבל בכל אופן זה יקר. הנה האימייל של המסך הפתוח של פנאי פלוס, אם תכתבו משהו זה יעזור. אני אכתוב שאחזור מביצפרי [email protected]

Freak4SHandM

New member
אני עדיין..

חושבת שעדיף לקנות דיסקים אמיתיים. אם לא תקנה דיסקים אמיתיים התחירים שלהם לא ירדו, אלה להפך יעלו יותר ביגלל שצריכים לכסות את הנזק. בעיקרון המחירים כל כך גבוהים בגלל שאנשים לא קונים כימעט, בגלל שהם מעדיפים להוריד אותם באינטרנט. אז אל תתפלאו כשהמחירים יגיעו ל100 ש"ח.

omris

New member
בולשיט אחד גדול

רק דיסקים אמיתיים .... וכן, רק ב TOWER RECORDS למה? כי הם היחידים שיש להם את הגישה הראשונה לכל הדיסקים החדשים שיוצאים וכי הם רשת עולמית סוף הדרך .... אז נכון שהמחירים נעים בין 80-90 ש"ח אבל עדיף לקנות דיסק אמיתי עם איכות מצויינת שמובטחת מראש ועם הדיסק המלא עם האיכות הטובה ביותר.... FOOD FOR THOUGHT

Sharonnn

New member
צודק,

וגם אסור לשכוח שכשאתה קונה דיסק מזוייף אתה בעצם פוגע בפרנסה של האמנים וזה ממש לא בסדר! רק שתדעו שלפני כמה שנים ארה"ב רצתה להפסיק לייבא דיסקים (כל סוגי הדיסקים) לישראל בגלל הזייפנים הרבים שיש כאן. משום מה זה לא קרה עדיין...

eranmc

New member
זה שיש זיופים זה בעיה שניתן לפתור

פשוט מחרימים סחורה אבל המדינה לא נראה לי עושה הרבה. לדעתי אם נעמוד על שלנו שאנחנו רוצים לקנות דיסקים מקוריים במחיר יותר זול נקבל את מבוקשנו. בכלל יש לי רק דיסקים מקוריים (באנגלית) כי אצלנו המחירים יותר זולים ואף אחד לא קונה מ TOWER RECORDS של באר שבע. רק הפראירים המיליונרים.

למעלה