שלא יצחקו עלי...אני קוראת פסיבית כאן בעקבות

אורית72

New member
שלא יצחקו עלי...אני קוראת פסיבית כאן בעקבות

הסדרה חייזרים מן העבר הפנטזיה שלי היא שמתי שהוא בחיינו החוצנים מתגלים ותהיה לנו נגישות למאגר סרטים שצולמו כאן בתקופות קדומות.... לא יהיה מעניין לראות את תהליך בניית הפירמידות למשל? ןאירועים מתקופת התנ"ך....? רק שאף אחד מחוץ לפורום לא ישמע אותי מדברת על זה בכלל....

hamamin

New member
היי,התעוששי מההלם שהפלת על על עצמך---

אצלנו מקום בטוח, כולם צוחקים על כולם.... ......ניכר עליך שהתחלת לגעת בנושא השאלה אם צולמו סרטים מעניינת בפני עצמה. בקשר לערוץ ההסטוריה שהוא מעולה מכל בחינה ועניין, אל תקחי את המחקרים שלהם כתורה מסיני,כמובן, זה נושא ירוק מידי,חדש, בכדי להיות ממש מוצק בכל ההבטים. כל טוב וברוכה הבאה.

כל החיים של כל אדם מאז ומעולם "מצולמים"

וכל אחד שחווה חוויה של מוות קליני חזר לחיים וזוכר - יאשר לך את מה שאני אומר. הכל אגור בספרייה קוסמית או שמא נאמר: ארכיון מצולם ומוקלט ? ושלא כמו אצלנו ,אני בטוח שקיימים בו ממצאים גם מתקופות שקדמו בהרבה לפרעונים ולבנייה של הפירמידות. כך שהשערתך היא בהחלט מקובלת והגיונית בעיני.

חני 61

New member
צבי שלום

כידוע לך אני לומדת בספר הידע בקבוצה אנחנו קוראים את החוברות כמו התנך במחזור כול פעם חוברת אחת וכם קריאה יומית לבד בבית בחוברות מוזכר הרבה פעמים נושא זה של הארכיבים בו אנו מצולמים ומוקלטים כל נשימה כל מחשבה הכול מוקלט ונאגר יודעים עלינו הכול בסופ של דבר באמת נמצאת בספריה הקוסמית מסביב לכדןר הארץ השליל מוזכר גם זה הגן הראשוני שבו נוצרנוו בגלגול הראשון שלנו שזה הגן הטהור ביותר ישנם ממצאים מתקופת אטלנטיס ולמוריה .לגבי עברנו ... לפי ספר הידע אומרים לנו בתקופות אלה תשלטו על המחשבות שלכם שידוע שמחשבות יוצרות מציאות כול אחד חי את חיו לפי המחשבות שלו שיוצרת את מציאות חיו ....

חגיתל

New member
מה, אנחנו כאלה חשובים? לדעתי אנחנו סתם

משחק סימס משוכלל של מישהו.

למעלה