שלא תגידו לא ידעתם, לא שמעתם

eee2008

New member
שלא תגידו לא ידעתם, לא שמעתם

גורם חרדי מאוד קיצוני מעוניין להפוך את מעלה אדומים לבית שמש, אני מקווה שהתושבים לא ירדמו בעמידה ויתעוררו עוד כמה חודשים למציאות שחורה של זריקות אבנים, סגירות כבישים, והפרדה באוטובוסים. להתעורר.

ZiV GiLbOa

New member
אתה מדבר על גורם חרדי קיצוני בעירייה?

כלומר הוא כבר נמצא בעירייה? ברשימה של מי הוא נמצא?

eee2008

New member
הרב אברהם דויטש

תזכרו את השם הזה, מגמת הסחיטה החרדית הידועה כבר החלה, מעלה אדומים ידועה בפלורליזם ובדו-קיום הדתי חילוני שבה, אסור שהסטטוס קוו הזה ישבר ויהרוס את העיר.

ZiV GiLbOa

New member
ולמה אתה חושב שהפלורליזם ישבר עכשיו?

כאילו אני מדבר בדצמבר, אחרי הבחירות אתה עדיין חושב שהרב אברהם דויטש (ואני לא מכיר אותו, אני מסתמך על מה שאתה אומר, לא שמעתי עליו מעולם) "יצליח" לעשות את השינוי שהוא מנסה לעשות? הוא מחובר על כשריאל?

eee2008

New member
הון + אדישות התושבים

יביאו למצב שהחרדים יצליחו להחדיר אנשים אל תוך מועצת העיר, ידרשו מבנים, שטחים, תחלה עליה חרדית לעיר, במהרה תהרס האידיאליה שנבנתה פה שנים על שנים, זה נשמע קצת מופרח אבל באמת שלא צריך לקרות הרבה בשביל שזה יקרה. אין צורך להיות מקושר לכשריאל, ברגע שיהיה להם כוח במועצה, לא יהיה לו מנוס, כבר עכשו הם מנסים לסחוט עוד ועוד. מה צריך לעשות ? פשוט ללכת לבחור ולא להיות אדישים, לא משנה למי, אין פה תעמולת בחירות, רק דאגה למעלה אדומים.

ZiV GiLbOa

New member
אני חושב שצריך ללכת לבחור

לאו דווקא בקשר למצב הספיציפי הזה. מי שמצביע משפיע. מי שמצביע יכול לדעת שהוא עשה משהו על מנת לשנות משהו במדינה הזאת בכלל ובעיר הזאת בפרט.

eee2008

New member
ולמי שעדיין לא ראה

עיתון זמן מעלה השבוע, כול הדמויות, כול הסיפור מאחורי נסיון התחרדות של הרבנים הזדונים במעלה אדומים, אסור פשוט אסור לתת לזה לקרות, חייבים להעיר את העיר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZiV GiLbOa

New member
אחרי שקראתי את הכתבה בעיתון,

הבנתי יותר את מה שאתה אומר ואני כרגע מסכים איתך לגמרי. משפחתי ואני החלטנו שאם וכאשר יעלה החרדי אברהם דויטש לשלטון העיר אנחנו עוזבים את העיר. לא ניתן לו להשפיע עלינו. בכל אופן, נעשה מה שאנחנו יכולים כדי להשאיר את כשריאל בראש. וזה אומר, הולכים להצביע! ולהשפיע!

אתה מעלה סנריום לא פשוט !

למרות שנדמה לי שמישהו כבר דיבר על זה מתי שהוא בפורום. תשמע ,הדתיים משתלטים על ירושלים והאיזור,אבל קשה לי להאמין שמעלה תיגרר לזה ,זאת כיוון שבוג האוכלוסיה כאן הוא שונה מבית שמש ,כאן יש יותר זוגות צעירים חילונים וראש העיר לא יתן לזה לקרות ,אל תדאג ,הוא ימצא כבר קואליציה שלא תתן לדתיים שליטה על העיר. אבל ,לך תדע.....

למעלה