שלא תגידו שאני מקפחת אתכם

שלא תגידו שאני מקפחת אתכם

אוכל : האוכל הכי טוב: המסעדה הכי טובה : החטיף הטוב ביותר: הקפה הטוב ביותר: השוקולד הטוב ביותר: הפרי האהוב עליכם ביותר: חברת מוצרי חלב הכי טובה :
אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : האתר הטוב ביותר באינטרנט : הפורום הטוב ביותר בתפוז:
אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : העיר הטובה ביותר : החוף השווה ביותר בארץ : המקום הישראלי ביותר: התכונה הישראלית ביותר: העונה הנחמדה ביותר:
אנשים :
הבן אדם הרע ביותר : הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם האהוב ביותר : הבן אדם החכם ביותר: הבן אדם המכוער ביותר: לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :
אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: חנות הנעליים הטובה ביותר: חברת האופנה הטובה ביותר:
בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: תרופת הסבתא הטובה ביותר: בית החולים הטוב ביותר:,
בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : בעל החיים המיוחד ביותר :
בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: המשחק הכיפי ביותר : הקניון הטוב ביותר בארץ: פארק המים הטוב ביותר: המלון הטוב ביותר: האולם הכי טוב שהייתי בו: קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:
חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) חברת הטיסה הטובה ביותר : יצרנית המכוניות הטובה ביותר : יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : הבנק הטוב ביותר: ספק אינטרנט הטוב ביותר : ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:
טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : הסרט הכי טוב שיצא עד היום: לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השחקן האמריקאי הטוב ביותר : השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מגיש החדשות הטוב ביותר: ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: הבדרן המצחיק ביותר: ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה:
לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: המקצוע המעניין ביותר: התואר המעניין ביותר:
מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : הלהקה / זמר הטובים ביותר : תחנת הרדיו הטובה ביותר: ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר:
ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : הדיאטה הטובה ביותר: סוג הספורט המועיל ביותר: הספורטאי הטוב ביותר:
עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : המקום הטוב ביותר להירגע בו : המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו:
פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר :
פנאי : הספר הטוב ביותר : העיתון היומי הטוב ביותר : העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : ההמצאה הגדולה ביותר:
קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם :
שמות: השם היפה ביותר לבת : השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב : ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם?

nawa

New member
../images/Emo51.gif

מין : זכר גיל : 29 אוכל : האוכל הכי טוב: צ'יפס המסעדה הכי טובה : מקדונלדס החטיף הטוב ביותר: במבה הקפה הטוב ביותר: נסטלה השוקולד הטוב ביותר: עלית הפרי האהוב עליכם ביותר: תפוח חברת מוצרי חלב הכי טובה : תנובה אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : אין כזה האתר הטוב ביותר באינטרנט : פורום שוטי הנבואה בתפוז הפורום הטוב ביותר בתפוז: פורום שוטי הנבואה אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : עיראקית העיר הטובה ביותר : קרית אתא החוף השווה ביותר בארץ : חוף הסטודנטים, חיפה המקום הישראלי ביותר: טבריה התכונה הישראלית ביותר: חוצפה העונה הנחמדה ביותר: אביב אנשים : הבן אדם הרע ביותר : אני הבן אדם הטוב ביותר: אני הבן אדם האהוב ביותר : אני הבן אדם החכם ביותר: אני הבן אדם המכוער ביותר: אני לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : פשוט לפתוח בשיחה לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: אוקלי חנות הנעליים הטובה ביותר: נעלי גזית חברת האופנה הטובה ביותר: כאוס בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: כללית תרופת הסבתא הטובה ביותר: תיון על העין כנגד שעורה בית החולים הטוב ביותר: רמב"ם בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : כלב בעל החיים המיוחד ביותר : כלב בילויים וארועים: המשחק הכיפי ביותר : סודוקו הקניון הטוב ביותר בארץ: קריון פארק המים הטוב ביותר: שפיים האולם הכי טוב שהייתי בו: קאלה קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: מכבי חיפה חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) נוקיה חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) סלקום חברת הטיסה הטובה ביותר : אלעל יצרנית המכוניות הטובה ביותר : טויוטה יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : סוני חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : אופרן הבנק הטוב ביותר: לאומי ספק אינטרנט הטוב ביותר : קווי זהב ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: דיסק של שוטי הנבואה טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : זהות בדויה הסרט הכי טוב שיצא עד היום: שר הטבעות השחקן האמריקאי הטוב ביותר : תום הנקס השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'וליה רוברטס שחקן ישראלי הטוב ביותר : זאב רווח השחקנית הישראלית הטובה ביותר : גלית גיאת התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: המסעדה הגדולה מגיש החדשות הטוב ביותר: גדי סוקניק ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: ערוץ 2 הבדרן המצחיק ביותר: ספי ריבלין ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ערוץ 2 לימודים : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: מכללת רופין המקצוע המעניין ביותר: פסיכולוגיה התואר המעניין ביותר: פסיכולוגיה מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : אח של סאלים הלהקה / זמר הטובים ביותר : שוטי הנבואה תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגלצ ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: MTV עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : דרום אמריקה המקום הטוב ביותר להירגע בו : ניו זילנד המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: רחוק פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר :יצחק רבין ז"ל המפלגה הטובה ביותר : אין כזו השר הטוב ביותר : שמעון פרס פנאי : הספר הטוב ביותר : שיחות עם אלוהים העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות אחרונות העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) פנאי פלוס הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) נשיונל ג'יאוגרפיק התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : פאזלים ההמצאה הגדולה ביותר: פלאפון שמות: השם היפה ביותר לבת : תם השם היפה ביותר לבן : תם השם היפה ביותר לכלב : תם ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם? ברית (פוסטי)

fleaboy

New member
חח ברית הצחקת אותי

אני אענה כשיהיה לי זמן... מתישו

fleaboy

New member
ואוו זה הולך ליהיות ארוך:

מין : כן בבקשה :]. חח סתם... זכר... גיל : 17 אוכל : האוכל הכי טוב: אוכל של אמא המסעדה הכי טובה: הממ לוידע... יש הרבה... החטיף הטוב ביותר: תלוי במצברוח ומה בא וזה הקפה הטוב ביותר: נהה קפה זה לא להיט השוקולד הטוב ביותר: כאלה מיוחדים שמוציאים בכלמיני מקומות מוזרים או בחו"ל הפרי האהוב עליכם ביותר: הממ לוידע חברת מוצרי חלב הכי טובה: חחחחח WTF?! אינטרנט ומחשבים: האנטי וירוס היעיל ביותר: אין לי מושג חח... אני משתמש בAVG האתר הטוב ביותר באינטרנט: הפורום שלנו כמובן :] הפורום הטוב ביותר בתפוז: שוטים שוטים אנשים וארץ ישראל: העדה הטובה ביותר:אין דבר כזה העיר הטובה ביותר: אין דבר כזה חח החוף השווה ביותר בארץ: הממ לוידע יש הרבה... באילת יש חופים יפים לצלילה :] המקום הישראלי ביותר: כל מקום בארץ חח התכונה הישראלית ביותר: עע מזה הסטיגמות האלה?! העונה הנחמדה ביותר: הכל טוב אנשים: הבן אדם הרע ביותר: עעעע הבן אדם הטוב ביותר: עעעע הבן אדם האהוב ביותר: הא?! הבן אדם החכם ביותר: דיייי הבן אדם המכוער ביותר: חלאס עם השאלות האלה לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות: דייי! חרם על השאלות האלה לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור: אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: :| לי יש רודי פרוג'קט... חנות הנעליים הטובה ביותר: :| חברת האופנה הטובה ביותר: :| בריאות: קופת החולים הטובה ביותר: חחחחחחחחח תרופת הסבתא הטובה ביותר: תלוי לאיזה מחלה... יש לי כלמיני תרופות מהטבע :] בית החולים הטוב ביותר: חוף הים... בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר: מבחינת חיה? דולפין... מבחינה ספציפית? אחותי :] בעל החיים המיוחד ביותר: בטח איזה חיה באוסטרליה... או אחותי :] בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: המשחק הכיפי ביותר: הוקי הקניון הטוב ביותר בארץ: :| פארק המים הטוב ביותר: לא הייתי בהם כלכך... המלון הטוב ביותר: גם האולם הכי טוב שהייתי בו: אולם של ספורט? הייתי רק ברמתגן ויד אליהו... יד אליהו יותר קטן יותר טוב :] קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: הפועל ארגזים חברות: חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) חברת הטיסה הטובה ביותר : יצרנית המכוניות הטובה ביותר : יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : הבנק הטוב ביותר: ספק אינטרנט הטוב ביותר : ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: באס אקוסטית :] טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה: חברים הסרט הכי טוב שיצא עד היום: מלך האריות (הראשון!!!!!) לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השחקן האמריקאי הטוב ביותר : השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מגיש החדשות הטוב ביותר: ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: הבדרן המצחיק ביותר: ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ערוץ 3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: המקצוע המעניין ביותר: מוזיקה :] התואר המעניין ביותר: מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים: רק שיר אחד?!? אי אפשר :( הלהקה / זמר הטובים ביותר: תלוי באיזה סגנון... וגם לזה יש התלבטויות רבות תחנת הרדיו הטובה ביותר: נראה לי ש88 FM יוצא לי לשמוע הכי הרבה... וגם זה בקושי ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: MTV2 ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר: דיאט זה משמין :] הדיאטה הטובה ביותר: ספורט סוג הספורט המועיל ביותר: להנות הספורטאי הטוב ביותר: עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים: כל מדינה יש יופי המקום הטוב ביותר להירגע בו: סיני המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: שנטיפי :] מחכה לזה חח פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר : פנאי : הספר הטוב ביותר: הנסיך הקטן\פו הדוב העיתון היומי הטוב ביותר: הארץ העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) אופניים :] התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי: לנגן ההמצאה הגדולה ביותר: תגלית... מוזיקה קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם : שמות: השם היפה ביותר לבת : השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב: כלב... זה שם שולט חח ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם? לי (שרוטה במוח)

עדיף מאשר ללמוד לכימיה=]

מין : נקבה גיל : 17 ויום=] אוכל : האוכל הכי טוב: בורקס=] המסעדה הכי טובה : החטיף הטוב ביותר: קליק הקפה הטוב ביותר: מה שיש בבית? השוקולד הטוב ביותר: לבן עם עוגיות הפרי האהוב עליכם ביותר: אבטיח חברת מוצרי חלב הכי טובה : תנובה..או יטבתה.. אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : האתר הטוב ביותר באינטרנט : הפורום הטוב ביותר בתפוז: שוטי הנבואה מוש בן ארי מוקי אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : מעורבים
העיר הטובה ביותר : איכס ערים..ישובים נידחים רולז=] החוף השווה ביותר בארץ : המקום הישראלי ביותר: התכונה הישראלית ביותר: העונה הנחמדה ביותר: אנשים : הבן אדם הרע ביותר : היטלר? הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם האהוב ביותר : משפחה וחברים...כמה בני אדם=] הבן אדם החכם ביותר: תגידו מאיפה זה בא?? הבן אדם המכוער ביותר: כנ"ל לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: חנות הנעליים הטובה ביותר: חברת האופנה הטובה ביותר: בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: מכבי תרופת הסבתא הטובה ביותר: בית החולים הטוב ביותר: שאלה טובה בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : יש הרבה.. בעל החיים המיוחד ביותר : כולם מיוחדים=] בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: אומן 17 בחיפה נחמד..והנמלה המשחק הכיפי ביותר : טאקי הקניון הטוב ביותר בארץ: קניון מקום משעמם פארק המים הטוב ביותר: המלון הטוב ביותר: האולם הכי טוב שהייתי בו: קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) נוקיה ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) אורנג'.. חברת הטיסה הטובה ביותר : יצרנית המכוניות הטובה ביותר : יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : הבנק הטוב ביותר: ספק אינטרנט הטוב ביותר : ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : דאבל דייט=] הסרט הכי טוב שיצא עד היום: מל האריות! לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : טלנובלה בעמ!! השחקן האמריקאי הטוב ביותר : השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: דאבל דייט מגיש החדשות הטוב ביותר: ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: הבדרן המצחיק ביותר: רואי לוי!
ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ביפ או 3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: המקצוע המעניין ביותר: ביולגיה..חחחח חננה שכמותי:p התואר המעניין ביותר: מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : הלהקה / זמר הטובים ביותר : להתחיל עם הרשימה שלי? תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגלצ ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: 24 ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : חסה? הדיאטה הטובה ביותר: סוג הספורט המועיל ביותר: ספינינג? הספורטאי הטוב ביותר: עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ג'מייקה! המקום הטוב ביותר להירגע בו : אין כמו טיול בגליל=] המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: שנטיפי=] פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר : פנאי : הספר הטוב ביותר : העיתון היומי הטוב ביותר : העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : לישוןןן! ולהיות עם חברים ולצייר=] ההמצאה הגדולה ביותר: מיטה[?] ונייר טואלט קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם : שמות: השם היפה ביותר לבת : השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב : חחחחחח טוב שלא עניתי על חצי מהשאלות.. פשוט לא היה לי באמת מה לכתוב=]

fleaboy

New member
יהה ניחשתי נכון :]

יש פרסים? חח ובואנה חצי מהתשובות שלנו אותו דבר

jesus + יודעת שגם ככה אפפחד לא קורא

את זה...=/ + זה רק מתוך שיעמום או יותר נכון מתוך בריחה מהחדר האפוף בלימודי ספרות למחשב הנחמד שלי...=) נתחיל.. מין: נקבה גיל: 18 אוכל: צמחוני!!! ----> בשר=רצח! האוכל הכי טוב: וואלק לא יודעת אבל מה שעושה לי את זה- סושי צמחוני!!! המסעדה הכי טובה: =/ אין לי מסעדות אני מעדיפה בתי קפה -"קופי שופ" החטיף הטוב ביותר: לא אוכלת חטיפים אבל נגיד - קינדר בואנו.. הקפה הטוב ביותר: נס קפה..אבל לגבי בתי קפה- סטארבקס ובגלל שסגרו אותו בארץ אז הרלוונטי יהיה "קופי שופ" השוקולד הטוב ביותר: אהמממ השוקולד האורירי אבל לא של "עלית" עם הפרה..=/ זה לא טעים אלא עם העטיפה הכחולה נראה לי של ורד הגליל או משהו הפרי האהוב עליכם ביותר: אני סולדת מפירות כי הם לא עושים לי טוב בבטן..=/ אבל קיווי!!!!! חברת מוצרי חלב הכי טובה: שטראוס.. אינטרנט ומחשבים: לא מבינה בשיט האנטי וירוס היעיל ביותר: נראה לי מה שהתקין בוריס הטכנאי מחשב שלי האתר הטוב ביותר באינטרנט: לא יודעת..=/ הפורום הטוב ביותר בתפוז: סקס לנוער!!! 'צטערת..הייתי עונה שזה אנחנו אבל ממזמן שהפורום שלנו מת אנשים וארץ ישראל: מה אניא מורה להגיד? אני בעד.."ישראל שלי יפה וגם פורחת.." מטורפת על הארץ שלנו...לגבי האנשים, אחחח יש לי ספקות..=/ העדה הטובה ביותר: אשכנזים- רומנים!!! העיר הטובה ביותר: יש מצב מצפה רמון..אבל ספק זו עיר ספק חור..אז ירושליים! החוף השווה ביותר בארץ: אכזיב/דוגית/פלמחים קשה להחליט. המקום הישראלי ביותר: לא יודעת למה אבל כל הזמן שאני מסתובבת בסוזן דלל אני מרגישה הכי ישראלית שיש התכונה הישראלית ביותר: לצעוק כמה שיותר חזק-יותר טוב. שזה חלק מהווכחנות הבלתי פוסקת של הישראלים העונה הנחמדה ביותר: חורף!!!! רק חורף...אין עונה יורת מדהימה מזה! אנשים: o_O בסדר... הבן אדם הרע ביותר: אין לי מישהו שאני יכולה לחשוב עליו אבל חשבתי לעצמי מה זה רע, ורע זה אחד שעושה דברים רשעים וזדוניים בכוונה תחילה. בינתיים לא נראה לי שפגשתי מישהו כזה, חוץ מטרוריסטים כמובן הבן אדם הטוב ביותר: none הבן אדם האהוב ביותר: הכל יחסי בחיים אנשים! הכל יחסי הבן אדם החכם ביותר: איינשטיין??? הבן אדם המכוער ביותר: מיסטר בין...=/ לבנות-הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור: קודם כל לשאול אותו או את חבר שלו אם הוא פנוי. אם לא אז שלום וביי לא להתעסק עם תפוסים! אם הוא פנוי, אז הדרך לכיבוש קצרה- קצת עינים, קצת חיוך, בלי הרבה פוזה, רק להיות כנים ולצחוק הרבה. אופנה: לובשת מה שבא לי... אני ממש לא הולכת לפי צו האופנה.. חברת משקפי השמש השווה ביותר: ווג או כריסטיאן דיור...זה אומנם יסתור את מה שאמרתי הנ"ל אבל אני חובבת משקפי שמש גדולים- כמה שיותר גדול יותר טוב.. ולהם יש משקפיים פשוט מדהימות חנות הנעליים הטובה ביותר: לא יודעת...אני לא חובבת נעליים, כיאלו מן הסתם כן אבל אני לא בדיוק שמה לב לנעליים שאני לובשת מה שכן אני יכולה להגיד שב"שופרא" ו"פלאזמה" בת"א יש את הנעליים הכי מעגניבות במדינה\ חברת האופנה הטובה ביותר: לא מתייחסת לחברות אופנה...שוק בשר שמגלגל לו מיליון...ואם כבר אז רנואר או עין שלישית..אני לא אוהבת את כל המותגים של קרוקר דיזל או וואטאבר..=/ בריאות: רק בריאות! מאחלת לכולכם! וכמובן שמשתדלת לקחת ויטמנים ולאכול בריא ונכון קופת החולים הטובה ביותר: jesus שונאת רופאים קופ"ח וכיוצא בזאת תרופת הסבתא הטובה ביותר: דבש עם התה.. בית החולים הטוב ביותר: מאיפה לי..? בעלי חיים: yes yes yes !!! בגלל זה אני לא אוכלת נבלות כלומר חיות ולא לובשת או נועלת בע"ח האהוב עליכם ביותר: חתולים!!!!!!!!!!!!! בעל החיים המיוחד ביותר: אריה ונמרים! בילויים וארועים: מה אני יכולה להגיד פה? המועדון/פאב הכי טוב: אין הכי טוב אבל יש רבים...קפה ברזילי/ג'ה פאן/ ווקס/בארבי/האומן 17 בירושליים!!! המשחק הכיפי ביותר: באולינגגגגגג הקניון הטוב ביותר בארץ: עזריאלי/רמת אביב/סביונים/ארנה...פשוט כי יש שם הכל פארק המים הטוב ביותר: אהמממ אחד שהייתי בו בשוויץ..אחחח איזה מגלשותתת המלון הטוב ביותר: לא יודעת למי זה אכפת? מלון/אכסניה/אוהל...העיקר שיש מקלחת שירותים ומקום טוב לישון בו.. האולם הכי טוב שהייתי בו: o_O קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: שונאת כדורגל אבל אם כבר אז נלך לפי העדר- מכבי ת"א!!! חברות: ?!?!!? חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר- אין על הדגמים של נוקיה! פשוט אין חברת פלאפונים הטובה בארץ: סלקום חברת הטיסה הטובה ביותר: donno יצרנית המכוניות הטובה ביותר: אין לי מושג במכוניות אבל ניחא- פז'ו אני חושבת..או אאודי/מרצדס/טיוטה/יגואר יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר: למה שיהיה אכפת לי? מה אני עקרת בית? חברה להשכרת רכב הטובה ביותר: /= הבנק הטוב ביותר: דיסקונט? אני הכי לא יודעת..=/

המשך 2---->

ספק אינטרנט הטוב ביותר: ממה שעד עכשיו היה לי אני הכי מרוצה מ-012 ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר: בתכלס הייתי אומרת yes אבל בגלל שיש לי הוט וגם בגלל ה vod החדש והמעגניב שלהם אז אני אבחר בהוט! המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: מחשב חדש!!! כולל אוזניות+ רמקול + מצלמת אינרטרנט טלויזיה וקולנוע: נו? בסדר...מכורה לטלויזיה וכל סרט שראיתי עד היום היה "הכי טוב" הסדרה הכי טובה בטלויזיה: כמובן שאין על סקס והעיר וחברים..אבל גם בליינד דייט מעולה וקצרים ומשחק מכור.. הסרט הכי טוב שיצא עד היום: "בן ערובה" עם ברוס ויליס למרות שאני אישית חובבת סרטי אימה הטלונבלה הטובה ביותר: אין על "לחיי האהבה" או על רמת אביב אבל כרגע אני מכורה לטלנובלה בע"מ השחקן האמריקאי הטוב ביותר: קיאנו ריבס השחקנית האמריקאית הטובה ביותר: אנג'לינה daaaaaa השחקן הארגנטינאי(טלנובלות )הטוב ביותר+השחקנית הארגנטינאית(טלנובלות) הטובה ביותר: איכס שונאת טלנובלות ארגנטינאיות לא מכירה שוםפ שחקנים שונאת ספרדית!!!!!! שחקן ישראלי הטוב ביותר: אלון אבוטבול המלך!!!!!!!!!!!!!!! השחקנית הישראלית הטובה ביותר: תנו לי לחשוב על זה.. התוכנית הישראלית( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו')הטובה ביותר: יש מצב ש"קצרים" מגיש החדשות הטוב ביותר: יעקב איילון או גדי סוקניק החתיך ההורסס ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: 3 הבדרן המצחיק ביותר: רועי לוי!!!!!!!1 ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ערוץ 3 לימודים: חרא!!! חרא חרא חרא...שונאת ביצפר בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר: אני עשיתי פסיכומטרי באנקורי ומה יצא לי מזה? תוצאה חרא...=/ נראה לי יואל גבע הכי תותח בזה.. האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: בגלל אחותי אני נמנעת מלהגיד כל שם חוץ מאוניברסיטת בן גוריון בב"ש המקצוע המעניין ביותר: תקשורת ופירסום התואר המעניין ביותר: the same מוסיקה: ישראלית רולז!!! וכשאני אומרת ישראלית זה גם שירים של החילות "חסקה חסקה בלי סיפון ומעקה".. כמובן שאני לא יכולה לוותר על המטאל שגדלתי עליו... ואלקטרונית!!! השיר הכי טוב מכל הזמנים: לא יכולה לבחוררר הלהקה/זמר הטובים ביותר: שוטי הנבואה / עידן רייכל / עברי לידר תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגלצצצ ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: mtv כמובן מה אני אראה mtv base? כל המוזיקה השחו-רעע הזאת? god...=/ ספורט ודיאטה: רקדנית מהוללת! אתמול בדיוק קיבלתי פרס על זה שהייתי בנבחרת מעודדות..=) טיפ הדיאטה הטוב ביותר: כשבא משהו מתוק- לקחת פרי כשבא משהו לנשנש או לאכול- הרבה ירקות, קצת מלח, וגביע גבינה ומי שרוצה גם לחם קל. זה יסדר את העבודה בבטן הדיאטה הטובה ביותר: לא יודעת...להרעיב את עצמך או להקיא- את התוצאות רואים מהר..=/ סתם אני צוחקת סוג הספורט המועיל ביותר: ריקוד/קיקבוקסינג/אופניים! הספורטאי הטוב ביותר: לא יודעת אבל יש לי חולשה לבאסטון ממכבי המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים: נראה לי דרום אפריקה המקום הטוב ביותר להירגע בו: זניזבר המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: איביזה פוליטיקה:לא מבינה בשיט ראש הממשלה הטוב ביותר: לא יודעת ולא אכפת המפלגה הטובה ביותר: שינוי? מר"צ? נו ניחא..=/ השר הטוב ביותר: אעעעעעעעע "אז למה לי פוליטיקה עכשיו?" פנאי: להעביר שעות ולא לעשות כלום עם החבר הספר הטוב ביותר: "נקמה" של שרה אנג'ל העיתון היומי הטוב ביותר: הכל אותו דבר תאמינו לי העיתון השבוע הטוב ביותר(לאישה,פנאי פלוס,רייטינג): כל דבר והייחודיות שלו- בפנאי פלוס סוקרים מסיבות אלקטרונית טובות, ברייטינג מביאים תמונות פפראצי נדירות! ובלאישה- טוב יש משהו להגיד? זה פשוט אחד המגזינים היותר טובים הירחון הטוב ביותר- את התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי: לבלות עם אנשים אהובים ולעשות מה שאוהבים...או לראות טלויזיה ההמצאה הגדולה ביותר: קונסילר!!! שלא יראו את כל השקיות מעייפות שיש לי מתחת לעינים קוסמטיקה יופי: סבבה יש לי את זה ...אני יודעת =) האישה הכי יפה: ג'וליה רוברטס הגבר הכי יפה: לא יודעת..=/ קווין בייקון אני חושבת קרם פנים הטוב ביותר: יש הרבה יש של קרליין/ אהבה/ דאב.. חברת קוסמטיקה הכי טובה: מייבלין/לוריאל הבושם הכי טוב: אמור אמור של קשרל! המסיכה הטובה ביותר: קרליין...מסכת גרגרים הסבון הטוב ביותר: פלמוליב או קרמה חברת האיפור הטובה ביותר: לוריאל חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: איל מאקיאג' הדוגמנית היפה ביותר בעולם: עדי נוימן!!! השם היפה ביותר לבת: אמה/ דור השם היפה ביותר לבן: דקל השם היפה ביותר לכלב: אפצ'י ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם? עדי הנעל...=) כפרע עליה =)

נעל אחותך, ביץ' !!

מין : נקבה חח גיל :17 אוכל : האוכל הכי טוב:סושיייי המסעדה הכי טובה : המסעדה היפנית בלוס אנג'לס יאמייי החטיף הטוב ביותר: דוריטוס הקפה הטוב ביותר:ארומה השוקולד הטוב ביותר: שוקולד לבן עם עוגיות (= או קינדר הפרי האהוב עליכם ביותר:קיווי חברת מוצרי חלב הכי טובה : תנובה אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : אנערף northon? האתר הטוב ביותר באינטרנט : נענע/תתפוז/אבטיח חחח הפורום הטוב ביותר בתפוז: שוטי הנבואה ושבק ס' ז"ל )-: אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : רומניםםםם רולז העיר הטובה ביותר : חיפה!! וירושלים החוף השווה ביותר בארץ : טנטורה ואכזיב המקום הישראלי ביותר: הפיצוצייה בעיר התכונה הישראלית ביותר: חוסר סבלנות העונה הנחמדה ביותר: חורף אנשים : הבן אדם הרע ביותר : לימור לבנת הבן אדם הטוב ביותר: /= הבן אדם האהוב ביותר : יש הרבה הבן אדם החכם ביותר: צ'ארלי בראון (= הבן אדם המכוער ביותר: נערף לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לא להתנהג כמו מפגרים פוזאיסטים ולהיות שרמנטים כמו אילן (= לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : ללבוש מחשוף אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: ווג חנות הנעליים הטובה ביותר: / חברת האופנה הטובה ביותר: אנערף, העין השלישית ולקסטרו ורנואר יש פה ושם הברקות בריאות : קופת החולים הטובה ביותר:כללית ((= תרופת הסבתא הטובה ביותר: שקיות תה על העיניים חחח סתם כי זה מצחיק אותי בית החולים הטוב ביותר:, רמב"ם בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר :כלב בעל החיים המיוחד ביותר : כלבים וכלבי ים בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: אומן 17 בחיפה/נמלה/בארבי המשחק הכיפי ביותר : פינג פונג הקניון הטוב ביותר בארץ:עזריאלי? פארק המים הטוב ביותר: שפיים (נניח) המלון הטוב ביותר: המלון בקראקוב !! עם הלימוזינה האולם הכי טוב שהייתי בו: כחול קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: מנצ'סטר יונייטד חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) סמסונג ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) פלאפון חברת הטיסה הטובה ביותר : אל-על ולופטנזה יצרנית המכוניות הטובה ביותר : אאודי ? יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : טרקלין ? חברה להשכרת רכב הטובה ביותר :אעעעעעעעעעעע הבנק הטוב ביותר: הפועלים ספק אינטרנט הטוב ביותר : נטוויז'ן ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה : MP3 -IRIVER טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : FRIENDS הסרט הכי טוב שיצא עד היום: וואו אממ נערה בהפרעה? לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר :רואה רק טנלובלה בע"מ השחקן האמריקאי הטוב ביותר : דנזל וושינגטון השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : אנג'לינה ג'ולי
השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : גבריאל קורדו..נו ההוא מקטנטנות חחח השחקנית הארגנטינאית טלנובלות ) הטובה ביותר : no ce שחקן ישראלי הטוב ביותר : זאב רווח (= השחקנית השיראלית הטובה ביותר : תיקי דיין התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: דאבל דייט מגיש החדשות הטוב ביותר: יעקב איילון ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: 3,4 הבדרן המצחיק ביותר: רועי לוי !!!! אהובייי ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: 3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: בית צבי!! אמממ אונ' ב"ש וחיפה המקצוע המעניין ביותר: תאטרון התואר המעניין ביותר: פסיכולוגיה מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : קשה להחליט הלהקה / זמר הטובים ביותר : בוב מרלי, השוטים ,מוש ושב"ק תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגל"צ, 107.5 ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: גלגל"צ ספורט ודיאטה: אופניים טיפ הדיאטה הטוב ביותר : DO NOT EAT CHOCLATE הדיאטה הטובה ביותר: הקאה..סתם לא יודעת סוג הספורט המועיל ביותר: שחייה הספורטאי הטוב ביותר: דייויד בקהאם חי חי עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ג'מייקה המקום הטוב ביותר להירגע בו : איזה חור בגליל המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: שנטיפי פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : רבין ז"ל המפלגה הטובה ביותר : אערף העבודה/מר"צ השר הטוב ביותר : פרס פנאי : הספר הטוב ביותר : "הנה אני מתחילה"/יהודית קציר , "הטאו של פו" העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) פנאי פלוס הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ): בעעע התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : להרהר ההמצאה הגדולה ביותר: חד אופן קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : אנג'לינה וג'וליה רוברטס הגבר הכי יפה: ריצ'ארד גיר (= הממ ואילן קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : אנערף הבושם הכי טוב: AMOR AMOR /KENZO המסיכה הטובה ביותר: *************** בפורים הסבון הטוב ביותר: מע חברת האיפור הטובה ביותר: JADE חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: פנינה רוזנבלום..NOT הדוגמנית היפה ביותר בעולם : לא יודעת שמות: השם היפה ביותר לבת : סמרע חחח השם היפה ביותר לבן : אופק, גיא השם היפה ביותר לכלב : סנופי, לא נדוש כלל וכלל ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם? הממממ שיר הסוליע

וואו זה פאקינג ארוף ../images/Emo12.gif

מין :נקבה גיל :17 אוכל : האוכל הכי טוב: ג'אנק פוד המסעדה הכי טובה : סאגזורה החטיף הטוב ביותר: ביסלי גריל הקפה הטוב ביותר: אייסקפה של ארומה השוקולד הטוב ביותר: סניקרס הפרי האהוב עליכם ביותר: מנגו חברת מוצרי חלב הכי טובה : תנובה אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : חחחחח מה? האתר הטוב ביותר באינטרנט : תפוז
הפורום הטוב ביותר בתפוז: 'מוקי ושבק מיוזיק' אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : פולנים. כאלה אנשים טובים
העיר הטובה ביותר : וואלה לא יודעת.. החוף השווה ביותר בארץ : כנרת. המקום הישראלי ביותר: פלאפל דבורה. או הכותל..חחח התכונה הישראלית ביותר: לעקוף בטור ולקלל. העונה הנחמדה ביותר: חורף.. אנשים : הבן אדם הרע ביותר : האיש מהסרט הזה , לא ממליצה לאנשים לראות. הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם הבא שיביא לי חיבוק אמיתי. הבן אדם האהוב ביותר : אחותי.. הבן אדם החכם ביותר: לילך
הבן אדם המכוער ביותר: וואלה לא יודעת... לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : להיות אמיתית, לפי דעתי. אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: אירוקה - וואו כמה ישראלי זה נראה..חח חנות הנעליים הטובה ביותר: טבע נאות. חברת האופנה הטובה ביותר: יד שניה ..
בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: כללית מושלם, למה
כי הם שם בשבילי. תרופת הסבתא הטובה ביותר: מרף עוף. אנשים אשכרה מאמינים לזה שזה עובד. בית החולים הטוב ביותר: שניידר. בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : כלב בעל החיים המיוחד ביותר : קנגורו, כאילו תחשבו איזה מוזר, פשוט יש שם כיס בשביל התינוק. בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: לא מכירה.. המשחק הכיפי ביותר : טוויסטר. הקניון הטוב ביותר בארץ: קניון הזהב..חח פארק המים הטוב ביותר: שפיים
המלון הטוב ביותר: ווווווואוווו.. אחד שהייתי בו בצרפת, אה גם בפולין היה אחד נחמד.. האולם הכי טוב שהייתי בו: חחח מה זה השאלות האלה? קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: וואלה אין לי פאקינג מושג. חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) אני אישית אוהבת את נוקיה. חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) סלקום נחמדה לי.. חברת הטיסה הטובה ביותר : חח לא מכירה שמות... יצרנית המכוניות הטובה ביותר : כנ"ל. יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : כנ"ל. חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : כנ"ל. הבנק הטוב ביותר: כנ"ל. ספק אינטרנט הטוב ביותר : כנ"ל. ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : Hot המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: לא יודעת.. טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : טלנובלה בע"מ (
אני לא מאמינה שהיא מתה.) הסרט הכי טוב שיצא עד היום:
לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר: טלנובלה בע"מ. השחקן האמריקאי הטוב ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... השחקנית האמריקאית הטובה ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : אויש שונאת תשאלות האלו... התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מגיש החדשות הטוב ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: ערוץ 3 הבדרן המצחיק ביותר: רועי לוי
ללא עוררין.
ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: xtra HOT לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : חחח מה?? האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: חחח מה?? המקצוע המעניין ביותר: תאטרון. התואר המעניין ביותר: חחח מה?? מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : אויש שונאת תשאלות האלו... הלהקה / זמר הטובים ביותר : אויש שונאת תשאלות האלו... תחנת הרדיו הטובה ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: כאילו כמה כבר יש
תאכלס יש רק את ערוץ 24. ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : פשוט להוריד בכמויות. הדיאטה הטובה ביותר: להקיא
סוג הספורט המועיל ביותר: מאיפה אני יודעת
הספורטאי הטוב ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ניו זילנד נראית לי מדהימה. החופים שם..
המקום הטוב ביותר להירגע בו : הודו... המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: שנטיפי
פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : באמת שאהבתי את יצחק רבין
המפלגה הטובה ביותר : לא מבינה בזה.. השר הטוב ביותר : כנ"ל. פנאי : הספר הטוב ביותר : 'ממתקים ומעט בגדים' העיתון היומי הטוב ביותר : מעריב
העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) פנאי פלוס.. הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ): את...
התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : לדבר עם שרוני
ההמצאה הגדולה ביותר: טלפון. קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : אויש שונאת תשאלות האלו... הגבר הכי יפה:אויש שונאת תשאלות האלו... קרם פנים הטוב ביותר :אויש שונאת תשאלות האלו... חברת קוסמטיקה הכי טובה :אויש שונאת תשאלות האלו... הבושם הכי טוב: 1978 המסיכה הטובה ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... הסבון הטוב ביותר: אויש שונאת תשאלות האלו... חברת האיפור הטובה ביותר:אויש שונאת תשאלות האלו... חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר:אויש שונאת תשאלות האלו... הדוגמנית היפה ביותר בעולם :אויש שונאת תשאלות האלו... שמות: השם היפה ביותר לבת : יובל. השם היפה ביותר לבן : דניאל/עופר. השם היפה ביותר לכלב : לא יודעת.. ושאלה אחרונה: מי אתם חושבים שיענה אחריכם? וואלה לא יודעת...

אהובותיי...התגעגתי...=((((

אוף איזה עצוב כשאני חושבת על זה שלפני שנה הכרנו את הפורום פנים מול פנים וכבר עברה שנה...אני מרגישה כיאלו זה היה רק אתמול =/ עצוב הדבר

למעלה