שלא תגידו שאני רק מבקשת מתכונים

ddh1

New member
שלא תגידו שאני רק מבקשת מתכונים

להלן הפריקסה לפי מתכונה של יוכי. במקום קמח תופת חיטה מלאה שמתי קמח תופח רגיל וקמח רגיל. יצא טעים! התוספות.... את המפה הכחולה אתם כבר מכירים. בתמונות שאתם שולחים, אני תמיד אוהבהת להסתכל גם על הכלים שלכם. פשוט עוד פרט להכיר אותכן. ליוכי למשל יש כלים בשריים עם עיטור כחול יפה. נכון?
 

ddh1

New member
הפריקסה

היה חסר מאוד לימון כבוש. בעלי לא אוהב את זה במיוחד. ונראה לי שבפעם הבאה, אני אכין מראש ואמלה מראש ואשים במקרר שיספוג קצת טעמים. בכל אופן, יוכי, תודה רבה על ההתנסות והמתכון. ולכם פורום יקר, שבת של שלום ושמחה של נחת שלוה ואהבה והשבת, אני לאמבשלת. נוסעים לאשקלון- לחמי וחמתי שיחיו!
 

ddh1

New member
צטערת התינוקות צורחים לי באוזניים ושוב

שכחתי תמונה.
 

יוכי68

New member
דינה, איזה יופי של התנסות../images/Emo24.gif

בפעם הבאה - לא להתפיח יותר מידי לפני הטיגון (אצלך ראיתי שהבצק כבר נבקע) טיגנת אותם קצת יותר מידי......כדאי לטגן בלהבה בינונית ולשחק עם הלהבה כדי שיתבשל יפה מבפנים. באופן כללי יא לך מצוין.......כדאי להוסיף סחוג/אריסה פיקנטית - מוסיף המון. יש לך כלים נאים.......יישר כוחך והמשיכי להעשיר אותנו.
 

nava17

New member
דינה, כל הכבוד על ההשקעה,

עריכת השולחן יפה מאוד וגם כלי ההגשה.
 

רותי410

New member
מצרפת גם את הקול שלי למחמאה. הלוואי

שאצלי זה יצליח כך במכה ראשונה
 
למעלה