שלא תגידו שאני רק מבקשת מתכונים
להלן הפריקסה לפי מתכונה של יוכי. במקום קמח תופת חיטה מלאה שמתי קמח תופח רגיל וקמח רגיל. יצא טעים! התוספות.... את המפה הכחולה אתם כבר מכירים. בתמונות שאתם שולחים, אני תמיד אוהבהת להסתכל גם על הכלים שלכם. פשוט עוד פרט להכיר אותכן. ליוכי למשל יש כלים בשריים עם עיטור כחול יפה. נכון?
להלן הפריקסה לפי מתכונה של יוכי. במקום קמח תופת חיטה מלאה שמתי קמח תופח רגיל וקמח רגיל. יצא טעים! התוספות.... את המפה הכחולה אתם כבר מכירים. בתמונות שאתם שולחים, אני תמיד אוהבהת להסתכל גם על הכלים שלכם. פשוט עוד פרט להכיר אותכן. ליוכי למשל יש כלים בשריים עם עיטור כחול יפה. נכון?