שלא תגידו שלא השקעתי..

שלא תגידו שלא השקעתי..

גם אני הכנתי כרטיס ברכה, ואני לא כמו נעל, לקחתי תמונה ושעה שלמה עיבדתי אותה ב``צייר``(כן אני יודע אני לא מתקדם כל כך) וזהו... וכבר אמרתי שנעל לא משקיע בכם הואפשוט לקח תמונה של נייק וכתב עליה קצת. הוא כבר לא אוהב אתכם. סתם סתם. הוא רק מתרשל בעבודתו. תהנו.

e-shfiyut

New member
חתיכת חרה יקרה!!!

קודם כל רציתי שתדע שקיבלתי את ההצעה שלך !!!!!!!!!! דבר שני הנעל בת!!!! דבר שלישי לנעל יצא הרבה יותר יפה!!!!! דבר רביעי תודה על ההשקעה!!!! דבר חמישי !!!!!!! לירן אהה.... ודבר שישי שנה טובה (כמעט שכחתי)!!!!!!!!!!!!!!! אהה 2.... ודבר שביעי אהבתי את התמונה של החרה...(!!!!!!!!!)

נעל

New member
חתיכת חרא...

דבר ראשון - שנה טובה (שוב)? דבר שני - הנעל היא בן(??) (....) (????) (...) (.....) דבר שלישי - מתאים לסטיגמה של חרא... נעל עבדה קשה כדי ליצור את הקומפילציה הזו. אמנם היא רק ערכה, אבל היא גם חיפשה ברשת, ודגה נעליים שונות ומשונות מאתרים שונים; אתה יודע כמה זמן לקח לה למצוא את הציטוט הזה בצופן התנכ``י? דבר רביעי - הא לך!! אף סימן קריאה... נעל ;-)

בלה בלה

New member
אוי..

זה מזכיר לי כשהיינו בגן אז היינו עושים תחרות מי קיבל הכי הרבה ברכות ומי קיבל את הברכה הכי יפה. עם השנים התחרויות האלו הפסיקו, למרות שאני בטוחה שיש עדיין כמה שסופרים כמה ברכות הם קיבלו.. ומכיוון שכולם כבר איחלו שנה טובה הרשו לי גם להצטרף לאיחולים ולהיות קיטצ`ית למדיי, אז זה הולך ככה: שהשמיים יהיו מלאים בפרפרים צבעוניים וכוכבים שיגשימו כל משאלה ובקשה (אפילו אם היא קצת מוזרה..) שנה טובה לכו-לם! אביגיל, שלצערה כבר מזמן לא ביקרה בפורום..

למעלה