מעניין שככמעט אין פרסומות לכך שהיום זה הפרק האחרון. תודה על העידכון לא היה לי מושג
N NnOoAa7 New member 10/10/12 #4 מעניין שככמעט אין פרסומות לכך שהיום זה הפרק האחרון. תודה על העידכון לא היה לי מושג
נ נטע.... Member 10/10/12 #5 תודה, אני בכל אופן אראה אותו באינטרנט ככה זה שאין טלוויזיה בבית. או שרואים אצל אחרים או שרואים באינטרנט
תודה, אני בכל אופן אראה אותו באינטרנט ככה זה שאין טלוויזיה בבית. או שרואים אצל אחרים או שרואים באינטרנט
נ נטע.... Member 9/10/12 #2 זה לא ביום חמישי? מעבר לזה, אם יש עוד פרק, איך זה שבפרק האחרון (שהיה במוצ"ש) לא הראו את הפרומו לאותו פרק כפי שהיה עד עכשיו, והראו רק תמונות מפרקים קודמים?
זה לא ביום חמישי? מעבר לזה, אם יש עוד פרק, איך זה שבפרק האחרון (שהיה במוצ"ש) לא הראו את הפרומו לאותו פרק כפי שהיה עד עכשיו, והראו רק תמונות מפרקים קודמים?
N NnOoAa7 New member 10/10/12 #3 זה בהחלט היה מוזר שפתאום בפרק האחרון לא הופיע הפרומו, אבל נראה לי שזה לא התאים ללסגור את הפרק עם פרומו אחרי שיר כזה. והפרק האחרון הוא מחר ב 23:00
זה בהחלט היה מוזר שפתאום בפרק האחרון לא הופיע הפרומו, אבל נראה לי שזה לא התאים ללסגור את הפרק עם פרומו אחרי שיר כזה. והפרק האחרון הוא מחר ב 23:00