שלא תדעו מה עשינו בשביל הדגים

koosha

New member
שלא תדעו מה עשינו בשביל הדגים

אני ובשמת נכנסו לכל הרשימת פורמים הזאת: חופש גדול,ערוץ 4-2, השומר הצעיר, הדג נחש בהייד פארק דייט לסטרייט,חיות מחמד משו כזה,פרויקט וואי 2,פינת אור איזה 14 אנשים הגיבו לי שהם יצביעו!,אקזיט יש שם פול אנשים גם! וביקשנו שיצביעו באנשי השנה!!! תעשו את זה גם תפיצו במלא פורמים בכל מקום אפשרי תגידו לחברים לכולם!!!! תודה

koosha

New member
וגם נכנסו הרגע לעוד איזה 2 פורמים

ובשמת נכנסת לפורום של ביתר שבטח ירצו לעזור כי שאנן ומשה אוהדי ביתר אני לא נכנסת כי אני אוהדת הפועל ת"א בנשמה..=] אמת ואמונה אנחנו זוכים! אמןןןןןןןןןןןןןןןןן

koosha

New member
ושלחתי לכל המחוברים שלי שיצביעו

37 בידיוק וכתבנו הרגע בעוד פורמים אנשים תעזרו לנווווווווווווווווווו

טיפקסית

New member
פורומים שפירסמנו בהם בקשה לעזרה בה

בית"ר ירושלים בתפוז נוער בחו"ל פורום עכו והגליל המערבי תיכוניסטים ערוץ 24 פורום הדג בהייד פארק פורום השומר הצעיר בתפוז פורום הפועל חיפה פורום להקת טיפקס פורום רדיו אינטרנט wfm פורום סדרות מצוירות בנוסטלגיה פורום דייט לסטרייט פורום חיות מחמד פורום פינת אור פרוויקט y2 פורום אקזיט ועוד היד נטויה מי מכם שרוצה לעזור נא להעביר לכל פורום אפשרי את ההודעה הבאה " השנה 2004 להקת הדג נחש מתמודדת בטקס אנשי השנה בקטגוריית אנשי השנה במוסיקה הדג נחש שהוציאו השנה אלבום שלישי שמכר כיום מעל ל-15,000 עותקים בחודשיים וממשיך למכור בשם הפורום הרשמי של הדג נחש אנחנו מבקשים אם ברצונכם להשפיע על תוצאות הטקס ולעזור לנו לעזור לחברי הלהקה להגיע לתואר הנכסף בבקשה היכנסו לכתובת www.ynet.co.il/year2004 ועיזרו לנו לעזור להם לזכות יחד יש לנו את הכוח לנצח אמת ואמונה!

oRockGirLr

New member
פנאטים. דייי.. זה כולה אנשים ולמרות

שהצבעתי לדג אני חושבת לאהוד בנאי מגיע - הבנאדם גאון .. מוכשר.. מדהים

טיפקסית

New member
ועוד

פורום אינטרנט סרטים ומשחקים בהייד פארק פורום ברי סחרוף בהייד פארק סה"כ סיכום ביניים: 22 פורומים המשיכו להפיץ את דת הדג אמת ואמונה

הנה הרשימת פורומים שאני הייתי בהם

כל הפורומים בתפוז!!! אני חוזר: כל הפורומים בתפוז!!! נכנסתי לכל פורום ורשמתי הודעה אנשים זה בערך 500+ פורומים שזה אומר הרבה קולות לדג שזה אומר שהדג יזכו בתואר אנשי השנה שזה אומר... טוב אפשר להמשיך ככה לנצח

אהוד בנאי? הוא לא משהו לדעתי

השיר שלו "בלוז כנעני" הוא אחד מהשירים הכי מוזרים ששמעתי

למעלה