שלא תהיו טמבלים כמוני...

קוגעלה

New member
שלא תהיו טמבלים כמוני...

שלום לכולם, אם אתם מתענינים בלימודי עיצוב אתרים, בניה וכל אלה ומחפשים מקום ללמוד בו - זאת הודעה עבורכם. אם לא, אל תטרחו לקרוא... גם אני התלבטתי היכן ללמוד, וכשראיתי מודעות ענק צבעוניות של בית תוכנה מסוים שמלמד מקצועות אינטרנט ומבטיח לממן חלק משכר הלימוד של אלה שיתחיבו לעבוד שנה - לשם הלכתי. נכון, אף אחד לא הבטיח עבודה, אבל אפשר היה לצפות להשתדלות קטנטנה לפחות לנסות לשלב בעבודה את אלה שהשתתפו להם, כביכול, במימון שכר הלימוד. ואם לא זה, אז אפשר היה לצפות שמחלקת ההשמה של אותו בית תוכנה תזמן את התלמידים לראיון כדי לנסות להציע הצעות כלשהן, או לפחות לדעת מי כח האדם שעומד לרשות בית התוכנה. אז חברים יקרים, כיום (לאחר סיום הקורס) הבנתי ששילמתי למעלה מ- 13000 ש``ח עבור ארבעה ספרי לימוד ועמדת מחשב. הלימודים שם היו בדיחה עצובה, רמה כללית נמוכה מינוס, מרצים אדישים, רמה מקצועית נמוכה יחסית לקורסים דומים במקומות אחרים. ברגע שסיימנו ללמוד התנערו מאיתנו, למרות הבטחה אישית של המנכ``ל ועוזריו שיסייעו לנו לפחות בקצת. חברים יקרים, כדי שלא תהיו טמבלים כמוני - הנה הצעה קטנה: תזכרו תמיד שמודעות ענק יכולות לחפות על הונאות ענק. בהצלחה לכולנו.

יאן

New member
תשובה !!!

תראה.. האמת היא שאני לא ייכנס לכאן יותר כך שלא תוכל לענות לי.. אני דוקה למדתי לבד HTML,JAVASCRIPT,FLASH,ASP, וכו... ואני רק בן 18.. ועל מה אתה מדבר ?! יש עבודה בשפע אם תפנה למספיק מקומות כי חסר הרבה כח אדם פשוט תיגש למקומות ותשאל.. אל תתבייש ! למשל לך לאוניברסיטה הפתוחה ותיגש שם למישהו שעוסק במיקצוע רוב המורים ותבקש ממנו לתת לך רשימה של חברות תעסוקה לבנית אתרים ! האמת היא שבפניי עמדו הרבה אפשרויות.. אף עך פי שלא אפרת לך.. אה אה לך תעשה את העבודה בעצמך ! גם למצוא עבודה זו עבודה י`עצלן !!!

קוגעלה

New member
זה לא הענין בכלל...

לא התלוננתי על חוסר בעבודה. תאמין לי שבאמת לא חסר. היה פה משהו עקרוני יותר, משהו שקשור באמינות והגינות, אתיקה מקצועית, וכו`. דיברתי על פרסומת שקרית שמחפה על הונאה, וזאת הבעיה. לא חוסר בעבודה. רציתי להזהיר אנשים תמימים שרוצים ללמוד ולהתפתח, ונקלעים למוסד שכולו זיוף והונאה. בהצלחה לך ולכולנו.

ortalush

New member
האקר תוכנה=חה חה חה !!!

כן כמוך גם אני למדתי שם וכמוך וכמוני גם לי הבטיחו ולא היתאמצו בכלל לחפש עבודה,בדוק!!!. וכן המורים שם ללא ניסיון ואינם ראויים ללמד וכך אומרים רוב רובם של התלמידים,פשוט תישאלו את התלמידים בביקור קצר שם.

למעלה