שלא תעזו לילל שקשה לכם בחיים!

וואו זה אחד הדברים המדהימים שראיתי

באמת כל הכבוד לה. על אחת שכזאת נכתב הפתגם "אין העומד בפני הרצון"

קרוואלה

New member
ואנחנו עוד מקטרים...

ואת יודעת מה ב'מת אין דבר העומד בפני הרצון... רק צריך שיהיה רצון... אחת הבעיות שלנו זה חוסר הרצון להילחם בדברים.. קל לנו יותר להניח דברים בצד מאשר להילחם בהם או עליהם.. ב'מת ואוווווווווו אחד גדול אני מצדיעה לאישה הזו!!!

מיקו 42

New member
כאילו מה

זה חוק ההשרדות מה רציתם שהיא תעשה? ביד? רצון ונחישות תמיד מובילים להצלחה

קרוואלה

New member
מיקו..............

מעניין אותי לדעת כמה גברים היו מסוגלים להשתמש בחוק הזה... אלק " חוק הישרדות".... אתם רק מתקררים טיפה נכנסים לכוננות מחלה:)) ויודע מה לך תדע אם היא לא עושה ברגל ב'מת:)) לכאן או לכאן כול הכבוד לה על הרצון והנחישות.

מיקו 42

New member
אויייש

חבל שאין לי את המייל שלך הייתי שולח לך סרטון על גבר שמצייר ונוהג ברכב אפילו ועדיין אני רציני - זה חוק ההשרדות- מי שלא מסוגל להתמודד יש לו בעיה קשה! ואין ספק בכלל כבוד והרבה יש לי כלפייך

קרוואלה

New member
טופ נו....

אז מתוך מליון גברים מצאת אחד שמסוגל לעשות משו מועיל:)) וכבוד זו מילה עם המון משקל ומשמעות.. ואם אתה מכבד אותי ואני אותך כדי שנזמין רב:)).

Sסגונית

New member
אני רוצה את ה..

גבר הזה שמסוגל לעשות משו מועיל. תביאו אותו הנה.. עד היום לא זכיתי להכיר אחד כזה. וואלה אחד. בסדר. לא הספקתי להכניס כלום לפה וקצת עצבנית... יודעים מה.. לא הופתעתי ולא נפלתי מהרגליים כשראיתי את האשה הזאת.. כי זאת אשה. ואנחנו כבר הוכחנו שמסוגלות להכל. ושניה לפני שאוכל מישו מכם - יצאתי לאכול..

קרוואלה

New member
ברוכה הבאה למועדון:))...

גמני לא זכיתי להכיר את המוכשר הזה... וזה לא שיש לי משו נגד הגברים חס וכרפס< לא שבעדם יש לי משו> פשוט זו עובדה נשים הן חזקות יותר עקשניות יותר מתמידות יותר קיצר הכול יותר!!!

מועדון? שו מועדון?

יודעות מה? לא רוצה גבר מוכשר או מחוכם לא רוצה גבר מהאגדות רוצה אחד שיאהב באמת ויתן ויקבל מכל הלב.... שייתן להיות מי שאני יאהב את מי שאני ויכבד את מי ומה שאני ואני אותו...... וואוווווווווו... נשפכתי................

קרוואלה

New member
תרשי לי לחדש לך אחתוש..

אין כזה בנמצא!!! אחד שיכבד אותך יאוהב אותך יתן לך להיות חופשיה וכול הבלה בלה הזו קיים ב'מת רק באגדות...

ronlee

New member
../images/Emo7.gifלאחת שרוצה....ורוצה....

וואווווווווו איזו בקשה...את חושבת שאיש אחד יוכל להכיל את כל הבקשות האלה? אין ...אין בנמצא גם אם נחפש בנרות. אבל יודעת מה? אם תמצאי מישו כזה...תעשי טובה ותשכפלי גם אחד בשבילי

למעלה