שלא תצעקו "לא ראיתי אנטרפרייז!!!"

טוב, אז מה הקטע של ערוץ 10

שכל יום חמישי אנטרפרייז מתחיל בשעה אחרת? מתי הוא התחיל היופ? ולמה הוא נגמר כ"כ מוקדם? (בשתים עשרה?) פרק עלוב, או סתם נדמה לי? *ספויילרים, או משהו* הניסיונות של הקפטן לרצוח את הצוות שלו ממש ברורים. להשאיר מישהו לבד בתחתית מנהרה מתפרקת עם השאטל שלהם? מה הוא, דפוק? להשאיר מישהו פצוע ישאכל בשר נרקב? אגב, זו הספינת חלל הרצינית הראשונה של האנושות, הם לא יכלו לבחור קפטן פחות אתנוצנטרי? הניסיונות העלובים שלו להפוך את כולם לכמוהו. אמריקאים שיצאו לספארי ונחתו על מנהרות לא יציבות :) עד תחילת העונה השנייה כל הצוות ימות. אין סיכוי שהם ישרדו ככה. למה ט´פול טורחת לשמור עליהם? וטראויס הרבה יותר מדי שמח.

preacher

New member
נו, הפעם ראיתי.

להגיד את האמת, העלילה הטרקית של קונפליקט-מוסרי-ב-45-דקות מתחילה להימאס עלי. לפי הפרק פיילוט חשבתי שזו תהיה סדרה עם מתח ואקשן ובינתיים זה ממש לא משהו. עדיף כבר ח"ע 9.

on drugs orange

New member
אני דווקא דיי אהבתי

היו כמה קטעים משעשעים כמו הקטע שאיך קוראים לו - המשוגע נשק הזה - התחיל לדבר עם השומר שלו זה היה משעשע... רק דבר שממש הציק לי זה שארצ´ר ממש הסכים להשאיר את הקצין שלו על פני כוכב הלכת - אולי אני טועה אבל דאגתו הראשונה אמורה להיות לשלום הקצינים ורק אחרי זה למפגש ראשון?

היה פרק חלש. אפילו ג´ון קרייטון הוא

אנוש הרבה יותר ריאלי. אם לשפוט לפי הפרק הזה, סטן היה עדיף כקפטן. לו לפחות יש סדר קדימויות נכון, גם אם לא תמיד נבון.

צר לי לבשר לכם

אבל נרדמתי כעשר דקות לפני תום הפרק, כך שאין לי מושג איך הוא הסתיים... כנראה שזה לא היה כזה מרתק.. סוזן

אתה מחשיב אותו כבן אדם טיפוסי?

כאסטרונאוט טיפוסי? כמייצג אמיתי של המין האנושי?

מה זה רוח הסדרה?

הסדרה זה דבר דינמי שמושפע מהכותבים, השחקנים, והקונספט עליו אחראי המפיק/במאי, לא? איך בקולה משתלב בכל זה טוב יותר משאר אנשי הצוות?

הדגש על האנושי

ולאו דווקא על ההיבטים הטכנולוגיים. דגש על מערכות יחסים בולט מאוד. יש בארצ´ר משהו מאוד רך, בניגוד לקפטנים הקודמים. סוזן

כן, אני מסכים.

וזה מה שעושה אותו לחלוטין לא מתאים לרוח הסדרה. מהקפטן הראשון והטוב ביותר שיש לכדור הארץ להציע הייתי מצפה שיהיה בן זונה קשוח וערמומי. הקפטן ה500 אולי יכול להיות רך. אולי.

למעלה