שלבי החלמה לאחר עשיית קעקוע

גילה29

New member
שלבי החלמה לאחר עשיית קעקוע

האם הקעקוע יפה כבר באותו רגע שעושים אותו או שיש שלבי החלמה? האם חובשים את המקום? מתי זה מתרפא וכוו?

Springy

New member
לא זוכרת במאה אחוז...

אבל כשעשיתי את הקעקוע שלי חבשו לי אותו בסטודיו. אני לא זוכרת אם הלכתי איתו חבוש אח"כ... צריך למרוח עליו במשך שבועיים קרם לחות לתינוקות של ג´ונסון או משחה כזאת שמיועדת לפצעים וחתכים שנקראת ויטה מרפן (אני מקווה שאני לא מתבלבלת...) בשבועות הראשונים הקעקוע מרגיש כמו תבליט על העור - הרי למעשה מה שעושים זה לפצוע אותו ולהחדיר צבע לתוך העור באמצעות מחט. אח"כ השכבה הפצועה, שהיא למעשה גלד, נושרת (נשמע קצת מפחיד...) והקעקוע הופך להיות חלק וכשמעבירים עליו את היד הוא מרגיש כמו חלק מהעור. מקווה שעזרתי.

st1

New member
למה צריך לסבול ../images/Emo67.gif

לא ידעתי שיש בנות המוכנות לסבול ולעבור תלאות בשביל קעקוע? מה זה כ"כ יפה ומוסיף ליופי שלכן? לפי דעתי (האישית בלבד) זה ממש לא יפה, אלא רק מוסיף מראה זול.

Springy

New member
על טעם ועל ריח...../images/Emo65.gif

איש הישר בעיניו יעשה...

Maddy D

New member
אמממ אני אנסה לעזור

אחרי שאת מסיימת לעשות את הקעוקע גדל עליו גלד, שאמור להתקלף (לבד! אסור לקלף) כעבור שבועיים פלוס מינוס. במשך השבועיים אסור ללכת לבריכה, לים או לעשות אמבטיה (מקלחת מותר). כי הגלד סופג את המים וזה גורם לדהיה מהירה של הקעקוע. מוטב לא לחשוף את הקעקוע לשמש כלל במשך החודש הראשון (שלב ההחלמה). אחרי זה תשתדלי לא לחשוף יותר מידי לשמש, ולמרוח מקדם הגנה, כדי שלא ידהה מהר מידי. מחר אני עושה את הקעקוע הראשון שלי איזה התרגשות..

למעלה