שלבקת חוגרת לאשתי

tsveeka23

New member
שלבקת חוגרת לאשתי

תאריך הלידה 13.09.1976
אשתי חולה כעת בשלבקת חוגרת.
מה אנחנו יכולים ללמוד מהמחלה? למה זה קרה? מתי התסמינים יעלמו?
אני נולדתי 22.08.1974.......שירתתי בדרום לבנון ב 1993 ונפצעתי אנושות, למה זה קרה לי מבחינה נומורולוגית
בתודה מראש.
צביקה (בעלה)

מחלה היא תוצאה של קלקול בקשר של האדם עם הסביבה

שלום צביקה

ראשית אני מתנצל על העיקוב בתגובתי.

אפשר להתייחס למחלה בכמה רבדים. הדרך הקונבנציונאלית היא לפנות לרפואה מערבית ולקבל הכוונות ע"י רופאים קונבנציונאליים המטפלים במחלות לפי תחומי הריפוי. על פי רוב רפואה קונבנציונאלית מטפלת בסימפטומים החיצוניים של המחלה. במקרה של שלבקת חוגרת הטיפול יהיה בתפרחת והגירוי על העור.

רפואה הוליסטית מנסה לאתר את שורש המחלה. שורש מחלה פיזית היא תוצאה של מצב מנטאלי. והטיפול הוא מערכתי.
מידת הסבירות לריפוי מחלות ברפואה הוליסטית גבוה לעין שיעור מהטיפול הקונבנציונאלי.
התקפי כאב לאורך זמן עלולים לגרום לתסמיני דיכאון וחרדה המחייבים טיפול רגשי.

בהבנה יותר גבוה ורחבה חוכמת הקבלה הרב דוקטור מיכאל לייטמן בתאריך ה 11.7.16 בחלק האחרון של השיעור היומי מהות הדת ומתרטה מסביר שמחלה היא תוצאה של קלקול בקשר של האדם עם הסביבה. אנו קשורים ברשת קשר המחברת בינינו, תיקון מערכות הקשרים, חיבור נכון בין בני אדם יוביל לריפוי כל המחלות.

לשאלתך השנייה
גם תשובתי זו לקוחה מחוכמת הקבלה. לכל אדם "רשימו" אפשר לדמות זאת לטיפת זרע המכילה בתוכה חיים שלמים. זרע של עץ אף הוא מכיל בתוכו פוטנציאל של עץ מי הקטן ועד לגדול ביותר. כלומר כפי הנראה הפציעה הייתה חלק מאותו "רשימו" אישי שלך שהייתה צריך לחוות...

רפואה שלמה

למעלה