שלב אחרון

שומו

New member
שלב אחרון

אחרי עונה ארוכה, מורטת עצבים באירופה ובארץ היום זה הסוף. או שחוזרים הביתה עם צלחת אליפות או שמסיימים עונה בלי תארים... הערב גמר הפינל פור הישראלי מכבי תל אביב נגד הפועל חולון 20:50, ערוץ 10 אני צהוב בנשמה, ואתם
צהוב עולה מכבי
(מישהו יהיה שם חוץ ממני
)

YB POWER

New member
רוצים שינוי ../images/Emo70.gif

נמאס ממכבי כולי תקווה שחולון תיקח בגדול רק כדי לראות הפרצוף של שימון מזרחי ופנאן בהיסטריה מוחלטת מה גם שלמי כמוך באלים ממש לא מגיע לזכות ולחולון דווקא כן

Carmelo Anthony

New member
אני לא מבין דבר אחד

זה פורום מכבי תל אביב, למה אתם, כל הקנאים הירוקים האלה, חייבים לדחוף את האף?

YB POWER

New member
אני אוהד מי כמוך באלים

אבל באירופה בארץ אני רוצה תחרות ואם המעצמה של שימון ומוני לא תיקח את אליפות ה-200 אלף שלה לא יקרה כלום בייחוד שהמעצמה גם כך משוריינת ליורוליג לעוד 5 שנים מדומני

YB POWER

New member
תגובה בוגרת ללא ספק

אולי תלמד לקרוא לפני שאתה קופץ לא יזיק

שומו

New member
גם אני לא.

כרטיס לגמר עולה 137 וחצי ש"ח ואני לא שילמתי.

TheWhiteTigris

New member
מצד אחד

אובדן האליפות הוא אסון בל יתואר. רעידת אדמה טוטאלית.דבר שאוהד אמיתי של מכבי לא יכול לסבול (כי עם כל הכבוד לתחרות, אוהד קבוצה רוצה שהקבוצה שלו תזכה בכל התארים ותשאיר את היריבות באבק). מצד שני, בפעם האחרונה שקרתה רעידת אדמה בסדר גודל כזה הייתה שנת 93'. מאז ועד היום מכבי מחצה את הליגה הישראלית כחלק מהפקת הלקחים של האובדן ההוא. אבל מן הסתם, השיקול של זכיה באליפות לוקח. מכבי צריכים לנצח היום!!

ilovenewyork

New member
אז זאת אומרת ש..

רק עוד 15 שנה תהיה קבוצה שתאיים לע מכבי אני יכול לחיות עם זה פעם ב15 שנה לאבד אליפות זה לא רע כל כך

שימי1984

New member
שמעון מיזרחי היו"ר הכי טוב בליגה הישראלית

אחרי שמכבי תיקח אליפות כל מי שאוהד חולון יאכל את הלב כנ"ל יוסי מלאך בכלא, החולונים הם הקהל הכי חולוגנים שיש, בכל התיקשורת אומרים נמאס לראות את מכבי לוקחת אליפות, איזה זיבולי שכל מה רוצים ממכבי אם שמעון מיזרחי לא היה נכנס למערכת הכדורסל הישראלי אז המערכת הייתה מתמוטטת וגם מכבי, יש להם קנאה לאוהדים האחרים שיש למכבי כזה יו"ר שנותן את הנשמה בשביל הקבוצה, תאמינו לי אחרי שאימפריית שמעון מיזרחי תחלוף האוהדים של קבוצות אחרות בישראל יעריכו את מה שהוא עשה , בינתיים לשמעון יש הרבה מה לעשות במכבי, כמו שהיה את מקדולנד והפמן ואחרי זה שאראס באסטון פארקר אז הגיע הזמן להחליף גם את וויצ'יץ' שגמר ת'סוס שבע מאליפויות אירופה וצריך להכניס רוח חדשה למכבי.

AntiUltras

New member
שלום שומו

נחמד לראות שחוץ מהיותך ביתר"י נאמן אתה גם מכבי בכל רמ"ח אבריך
ולעצם שאלתך,אם אתה נכנס לפורום מכבי אז מן הסתם כולם כאן צהובים

למעלה