שלב ג' מתנת מומולדת+שחרור../images/Emo204.gif
אוקיי, כולנו הצבענו פה אחד, הרעיון של מאשה הוא זה שנבחר
. עינב הוסיפה משו למתנה שאני ממש טבוחה שכולנו נסכים: קודם בכריכה יהיה את התמונות של חברי הפורום ביחד או משהו כזה נגיד מהמפגש לקחת את התמונה ולהוסיף את אלה שגם לא היו... ובתוך האלבום לעשות את כל הדרך חיים של אגם ולהוסיף גם עמוד כזה בסוף ולרשום "זה רק אני והאגם שלי" או משהו כזה ולשים תמונות של כאלה שהיצטלמו עם אגם.. ושבעמוד הבא יהיו גם הברכות לאגם או משהו על ההשגים שלה בשנה האחרונה וזה.. ועם האלבום להוסיף לה משהו קטן נגיד כמו שעינת אמרה נר בושם או משהו כזה.... לזה אני לא חושבת שיהיה שרשור לקבוע אם מה שעינב אמרה נעשה.. כי זה פשוט העניין של העריכה של האלבום, לא נראלי שיש עם זה למישהו בעיה, אם כן תפנו אליי במסר. בשרשור הזה, כל מי שיודע שהוא יכול (ובטוח בזה ב100%) לשלוח בדואר כסף למתנה וכמובן הוא רוצה להשתתף בה, שיכתוב בשרשור הזה בנושא ההודעה : "
". בלי דברים מיותרים.. זה צריך להיות מסודר לי בעיניים כי אז ניא צריכה לשלוח מסרים. תקשיבו מתוקים.., אם מישו שאני לא מכירה כי הוא לא כותב פה בפורום הרבה ולא כוםל יודעים עליו פרטים ומכירים אותו פחות או יותר.. אני לא לוקחת על עצמי לתת לו את הכתובת שלי, זה סיכון גדול.. לא להפגע אני בטוחה שאתם תבינו אותי, אבל אני לרובכם כן אתן, אני לא חושבת שיש פה ילדים שאני לא מכירה למעט החדשים ביותר. אז זהו.. אחרי שתסמנו
.. אני אשלח לכם מסרים בסופ"ש.. שאני אדע את סכום המתנה...וככה אחלק ואכתוב לכם במסר כמה אתם צריכים לשים בדואר
. *זה ממש העתקה מהמתנה שאביחי אירגן בתחילת קיום הפורום למי שלא מבין..* בהצלחה.
אוקיי, כולנו הצבענו פה אחד, הרעיון של מאשה הוא זה שנבחר