שלב הבחירות הגיע!!!

שלב הבחירות הגיע!!!

ובכן, מועמדים יקרים, אתם (ואני) מוזמנים לשרשר לכאן את נאומי הבחירות שלכם!

../images/Emo41.gifנאום בחירות מרגש../images/Emo41.gif

ובכן, המצב הכלכלי קשה, והמצב החברתי נמצא בשפל שאין כמותו. יש צורך בשינוי אמיתי, בהפיכת כל התמונה. לשם כך, אני אשא נאום בחירות מרגש, כדי לגרום לכולכם לדעת מה צפוי לכם מהנצחון הוודאי והקרוב של השילוש הקדוש (הידוע בכינויו: פיט בסט מת, הביטלס קומוניסטים והביטלס והמדעים המדוייקים). כל המתמודדים ראויים, חלקם יותר, רובם פחות, אך יש להאזין לנאום הבחירות טרם הבחירה. *כחכוח, *ההמ ההמ** ובכן אדוני נשיא המדינה, כבוד ראש הממשלה, כבוד יושב ראש הכנסת, מר ומרת מקרטני, מר ומרת סטארקי, מרת מנהלת הפורום, וגם אתם, חברי פורום פשוטי עם שכמוכם. כידוע, לאחרונה נערך בפורום דבר המכונה "תחרות הקונספירציות", במהלכו יש לפרסם קונספירציות. ובכן, כידוע לכם, הגענו לשלב הסופי, האחרון, שממנו אין חזרה כלל וכלל, ובו נבחרת הקונספירציה המועדפת. לא השארתם בידי מוצא, אלא לשאת את נאום הבחירות המרגש שלי, בו אייצג את שלושת נציגיי עלי אדמות, הידועים בכינויים "השילוש הקדוש" (ראו לוגו). וניגש לנאום: 1. הבטחות בחירות- ובכן חבריי, ידידיי, רעיי ומכריי, אני מבטיח לכם שכאשר תבחרו באחת משלוש הקונספירציות שלי, תרגישו טוב הרבה יותר, ותתנו את הפרס לקונספירציות הראויות ביותר. 2. הבטחות בחירות קיצוניות יותר-בעקבות הבחירה בקונספירציות שלי, אתם תתוגמלו ע"י עצמכם באוכל ושמחה לרוב, ותוכלו להתהולל לכם עד סוף ימיכם. כל מכריכם יאהבו אתכם, ותחיו באושר ואושר עד עצם היום הזה. 3. הבטחות בחירות מממש קיצוניות- בעקבות רמת חייכם שתעלה, הפורום יפרח ויצמח ויהפוך למקום עלייה לרגל לאנשים רבים, ביניהם מר פול מקרטני ומר ריצ'רד סטארקי, ויהפוך למקום של שלווה, שישמש דוגמה לשאר העולם, ויביא בין השאר שלום עולמי ואוכל לרעבים. 4. שוחד!!!- אכן, כידוע, לא את כולנו מעניינים שלום עולמי ואוכל לרעבים. זה מעניין רק בלונדיניות ומלכות יופי (לא לגזענות). מה שמעניין את רובנו, וכנראה שגם אותכם, זה כסף ואוכל, דברים שבקלות ניתן להשיג אם תבחרו באחת מהקונספירציות שלי. אני מבטיח לכולכם, שאחלק לכם מתנות על חשבונה של כבוד מנהלת הפורום אם תבחרו בי! ואתן לכם אפילו את הדבר הקדוש הידוע בכינויו: אוכל! 5. קריאה למצפון+מעט חנופה- אם לא השתכנעתם מהבטחת השוחד שלי, מן הסתם אתם אנשים מאד מוסריים ובעלי רמת ערכים שאין לבני אדם בדרך כלל (*ההמ חנופה*). אם אתם אכן כאלה, אני קורא לכם לבחור באמת. לבחור בתיאורייה שבאמת עליונה מעל כולם. מכיוון שלתיאוריות שלי יש עליונות צבאית בלתי ניתנת לגישור, אני קורא לכם לבחור בהן. בשם האמת. 6. הרבה חנופה!- אנשים נהדרים שכמוכם, חלוצים בכל התחומים, בעלי טכנולוגיה מתקדמת ומוסר עליון, הלא תצביעו לתיאוריה שדומה לכם? 7. דמגוגיה והסתה- לכו עם לפידים ותהרגו את התיאוריות האחרות!!! 8. איום (ראשון)- תזכרו היטב! במידה ותצביעו לקונספירציה הלא נכונה, גורלכם עלול להיות רע ומר מאד! לא תזכו לא בשלום עולמי, ולא בהבאת פול מקרטני לפורום! 9. איום נוסח ישו והשילוש הקדוש- זכרו, יהודים שכמותכם, את השנאה אשר פרחה ליהודים בעקבות רצח ישו! האם תרצו להיות אלה, שכמו אותם כופרים יהודים לפני אלפיים שנה, יתלו את התיאוריות הקדושות, וייענשו על כך במשך אלפי שנים? לא יהיו לכם רגשי חרטה? 10. שטיפת מוח- *בעקבות תקלה טכנית שמערבת אי נקיון סכינים לפתיחת הראש וזיהום הנוזל שיועד לשטיפת המוח, יש סיכוי ששטיפת המוח תיצור נזק בלתי הפיך* פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס והמדעים המדוייקים הביטלס והמדעים המדוייקים פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס והמדעים המדוייקים הביטלס והמדעים המדוייקים פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס והמדעים המדוייקים הביטלס והמדעים המדוייקים פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס והמדעים המדוייקים הביטלס והמדעים המדוייקים פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת פיט בסט מת הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס קומוניסטים הביטלס והמדעים המדוייקים הביטלס והמדעים המדוייקים 11. עזיבת האולם בכעס תוך כדי צעקת: "בוגדים שלא מבינים מה טוב להם!" *נאום זה הוכן ללא כוכביות **נאום זה הוכן בעזרת מיטב היועצים הכלכליים ***כשי לקוראים מצורפת לנאום זה תמונה ****נאום זה מוגש כשירות לציבור מטעם חברת "מ ק ר ט נ י" קונספירציות בע"מ *****נאום זה סטירי, ואין לראות שום חלק בו כמעביר מסר כלשהו ******לנאום זה יש זכויות יוצרים *******אז אל תנסו להוריד אותו מקאזה ********הנאום ניתן לקריאה עד 31.2.04 או עד גמר המלאי *********המבצע בסניפי "פורום הביטלס תפוז" בלבד **********אנא, הדקו את חגורות הבטיחות לפני ההמראה ***********לא לעשן ************לא לדרוך על הדשא *************זכרו היטב את מה שנאמר בנאום. יהיה עליו בוחן פתע בעוד שבוע **************הפנימו את מה שנאמר קודם ***************הרבה כוכביות, הא?

אלרוס

New member
מכתב בחירות לכם!!!

בחרו מאחד הקונספירציות שלי: וויליאם מת- הנצו"בים שולטים. המלכה מתה הביטלס והאוכל מר ומרת מקרטני, מהגב' והאדון סטארקי, ראש הנצו"בים וחברי פורום יקרים. תיאוריות הקונספירציה שלי מוקדשות לזכרם של וויליאם קמפבל, המלכה אליזבת וכל החיות שנשחטו בשביל האוכל של הלהקה העונה לשם "הביטלס". כולנו כאן עוסקים בשאלה "למי להצביע" התשובה ברורה- לקונספירציות שלי!, לקונספירציות שלי יש את הנימוקים המשכנעים ביותר, הסיפורים האמיתיים ביותר ומכילות את הדעות הנכונות ביותר בקשר לפלא הזה, הביטלס. אני חייב להגיד ששום קונספירציה שלי אינה מתנגשת אם קונספירציות אחרות שלי. לפני שתצביעו, רק קראו שוב את הקונספירציות שלי, תחשבו טוב ותצביעו בשבלי!

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gifנאום הבחירות שלי../images/Emo20.gif

תבחרו בי! וזהו. (ושלא תגידו שלא השקעתי!)

למעלה