שלב הספקות

0עגול

New member
שלב הספקות

אני אחרי טיפול ראשון בהזרעה ביום הראשון של ההזרעה הוחדר לי הזרע עם צינורית היישר לכיוון הרחם, לעומת זאת יומיים אחרי זה הרופא החליט כי אין צורך בטיפול לעומק והוא פשוט החדיר לי את הזרע לנרתיק, אני חוויתי את זה כזלזול או חוסר התאמצות , אם כבר הוא "השקיע " בפעם הראשונה למה " לרדת" מדרגה? כששאלתי אותו על כך הוא אמר שמכיוון שהחודש אנו בנסיון הכי קרוב לטבעי ( הידד לטבע) הפעם הראשונה הייתה טעות. בהצלחה לכולן אני שמתפללת להרות בטעות

שיהיה לך בהצלחה !

אני הריתי מהזרעה אחת שנעשתה לתוך הרחם. יכול להיות שההזרעה הראשונה תעשה בשבילכם את העבודה. הלוואי !

נועם@בת

New member
הממממ... אני מודה שאני לא מבינה את

הרעיון. אני זוכרת שבראשית דרכי היה לי רופא שהיה מחדיר את רוב הזרע לרחם ואחר כך משאיר קצת גם בצוואר הרחם. לטענתו הזרע שבצוואר הרחם יגיע מאוחר יותר לחצוצרות וככה אנחנו מכסים טווח זמנים גדול יותר. לא ברור לי מה ההגיון בהזרעה לנרתיק, כדי להגיע עם זרע לנרתיק אפשר לעשות אהבה בבית, לא צריך את עזרת הרופא בזה. מה גם שהזרעה אחרי יומיים היא כבר על גבול הביוץ, ואין לביצית יותר מידי זמן לחכות, לכן לדעתי דוקא בהזרעה שניה צריך לתת לזרע כמה שיותר עזרה להגיע לחצוצרות. מה היתה הסיבה בגללה עשיתם הזרעה? בכל מקרה קחי בחשבון שבהרבה מקרים עושים רק הזרעה אחת, את השניה עושים בדרך כלל בשביל הרקורד. אז אל תחשבי שההריון שלך יהיה בטעות. הוא יהיה בהחלט בכוונה תחילה עם רופא שלפחות בפעם הראשונה כיוון ופגע
. בהצלחה נועם

Habari

New member
נשמע לי קצת מוזר

אני עברתי 2 מחזורי הזרעות על טבעי (זקיק ש"גידלתי" לבד ועזרה של כוריגון בפעם השניה) ובשתי ההזרעות הן בוצעו לתוך הרחם (למרות שבשתי הפעמים זכיתי רק להזרעה אחת במחזור). אז מה אם הטיפול הוא על טבעי? למה לא לנסות לעזור לחבר'ה כמה שיותר? אם את כבר על השולחן, והזרע כבר במזרק, והספקולום כבר מקובע, מה אכפת לו להחדיר את זה קצת יותר לעומק??? באמת שנשמע לי מוזר... הפעם השניה הייתה צריכה להיות כמו הראשונה, לדעתי.

גם אני עברתי הזרעה

גם אני עברתי הזרעה אתמול (זרע אשר עבר השבחה). הרופא שלי אמנם החדיר לרחם וגם לצוואר הרחם. לאחר מכן שאלתי אם צריך עוד הזרעה גם היום והוא אמר כי לא צריך ושהיום נקיים יחסים וזה יכול רק להועיל (חשבתי שכל המטרה של ההשבחה זה מכיוון והזרע של בן זוגי קצת חלש). בדיעבד אני יודעת גם שהרופא נסע היום לחו"ל אז קצת נעלבתי, אבל הבנתי כי לאחר ההזרעה של אתמול והסקס של היום - הסיכויים הם אותם סיכויים. אבל אני מבינה את הרגישות שלנו. חודש שלם אני מזריקה גונל ומחכה לביציות שיגדלו(ולקח להם הרבה זמן לגדול) ובסוף הרופא מזריק פעם אחת. יצא לי מכתב קצת ארוך, אבל הרגשתי קצת תיסכול אתמול.

noa9

New member
באותה סירה

גם אני עברתי הזרעה ראשונה שלשום, ואני ממש מקווה, שהיא תצליח, משום שבעלי נמצא עכשיו בחו"ל מטעם העבודה. כשהוא הודיע בעבודה לפני שבוע שהוא חייב לחזור הם לא כל כך הבינו, ודי עיקמו את האף. אני מקווה לחסוך לנו את עוגמת הנפש הזו. רציתי גם לשאול אתכן שאלה: לאחרונה שמתי לב שהבטן שלי תפחה. אני לא חושבת, שאכלתי באופן מוגזם לאחרונה ולכן אני לא יודעת אם זה תלוי באוכל. האם התופעה הזאת מוכרת לכן(אני חושבת, שיש מי שחושבים שאני בהריון...)

Habari

New member
אם את בטיפול הורמונלי

אז סביר מאוד שהבטן תתפח, זו אחת מתופעות הלוואי. אצלי הבטן תפחה (ואני ללא טיפול בכלל, אז מה אני אגיד ?!) עד שלפעמים, ביחוד בימים הקרובים לווסת (או לבטא) אני מסתכלת על עצמי בפרופיל במראה, ואומרת לעצמי, לא יכול להיות שאין שם כלום בבטן הזו, תראי איך את נראית ?! כמובן שאני יודעת שאפילו אם היה הריון, אין עדיין השפעה על הבטן. אני יודעת שהמחשבות שלי אינן רציונליות ביותר (ביחוד לא באותם ימים, אבל של מי כן?), אולי זו הכמיהה שמתפיחה לי את הבטן? נראה לי יותר הגיוני...(כי דווקא חזרתי לעסוק בספורט לאחרונה). בכל אופן, מבינה את המצב הבעייתי, גם לי נדמה שיש שמסתכלים עלי וחושבים שאני בהריון ושאוטוטו אני גם אספר להם על זה...

noa9

New member
תודה

אני באמת בטיפול הורמונלי כבר כשלושה חודשים. אני ממש מקווה שזה ישתנה, כי כבר חלק מהמכנסיים לא נסגרים עליי, שלא לדבר על חצאית שדורשת בטן שטוחה כמו קרש. בכל מקרה, תודה על ההתיחסות.

noa9

New member
מהפה שלך לאלוהים

תודה על האיחולים. מקווה שבאמת כל יהיה

למעלה