שלב 12- אז מה יקרה היום???

שלב 12- אז מה יקרה היום???

ההשערה שלי היא שמאיו יתקוף בפסגה האחרונה אחרי חימום ראוי בפסגה הראשונה. ארמסטרונג ואולריך ישארו צמודים כמו תאומים סיאמים עם 5 דקות פער מהמובילים מאיו יורשה לקזז לעצמו מספר דקות בעלייה האחרונה ואולי אפילו לנצח בשלב עם הרבה כבוד לחבל הבאסקים ביום שבת- ארמסטרונג מתקיף בפסגה האחרונה ופותח בין חצי דקה לדקה וחצי מהמתחרים העיקריים. אם זה לא יקרה (כלומר, הוא בטוח יתקיף, אבל אם לא יצליח לטפס מהר מספיק) כנראה שזה לא יהיה ה- 6.... למרות שארמסטרונג אוהב יותר כנראה את האלפים, אבל השנה אין מספיק סיומי פסגות באלפים

מה יהיה היום? ../images/Emo4.gif

היום יהיה מעניין, אני מת להגיד מי אני חושב שינצח, אבל אני מפחד מהנאחס. טוב נשברתי ההימור שלי, אולריך בורח היום ולובש את הצהובה! (נראה אם הנאחס עובד גם בצורה הפוכה). על המנצח ועל היו יו (חולצה צהובה) בסוף היום אני לא מוכן להמר בפומבי. אבל אני כן מהמר על זה שנראה שני רוכבים של קלמה לשעבר (איטור גונזאלס ו...), בשישיה הראשונה.

והתחזית של סקוט סנדרלנד

ביומן שלו ב-cyclingnews הוא אומר שהספרדים יתקפו ושארמסטרונג גם יראה לכולם מי הוא הבוס. הוא גם מסביר שם את הפיגורים הקטנים שחטפו כמה מהרוכבים המובילים בסיום של אתמול. הוא אומר ש-USPS לחצו בק"מ האחרונים על הגז ומי שלא שם לב נשאר מאחור. הקטע הראשון ביומן הוא אולי המעניין ביותר ובו הוא מתאר איך הוא ניסה להכנס לבריחות בתחילת הקטע אתמול וכמה שזה קשה להכנס לבריחה שתצליח.

אני מהמר על רוכב שהוא לא מהגדולים

לדעתי, תתפתח קבוצת בריחה של רוכבים שלא מסכנים את הדרוג הכללי. יכול להיות שקוויק סטפ תהיה מיוצגת שם ע"י ויראנק, דופו או מרקדו במטרה להבטיח לויראנק את חולצת המטפסים. יש עוד הרבה מטפסים מוכשרים שלא באו עד עכשיו לידי ביטוי וזו ההזדמנות שלהם. יכול להיות שאת חלקם הפלוטון יתפוס, אבל אני מאמין שארמסטרונג ושות' (כולל מאיו) ישמרו הכל לעליה הסופית וזה יאפשר לבורחים מספיק זמן כדי שאחד מהם ינצח את הקטע. בקשר לרוכבים הבכירים. ארמסטרונג נראה עד עכשיו מצוין. אולריך ממשיך בסגנון הקבוע שלו של מהירות קבועה בעליה בלי יכולת להאיץ (ראינו את זה בסיומי העליות הקצרים שהיו בקטעים עד עכשיו). אני מאמין שהיום ארמסטרונג יתעלם חלקית ממאיו ויתמקד באולריך והמילטון ולדעתי גם יפתח על שניהם פער קטן בסיום.

aFish

New member
מישהו יכול להעריך אם ווקלר

יוכל לשרוד את היום/מחר? מה יכולות הטיפוס שלו...?

מאדמאן

New member
ווקלר אמר אתמול בעצמו שהוא מרגיש

שזה הקצה של היכולת שלו ושהיום, אם ישמור על החולצה הצהובה זה יהיה הישג גדול מאוד.

להעריך תמיד אפשר

ממילא ההערכה הזו עוברת תוך 24 שעות לדף הבא ושם כבר אף אחד לא רואה את השטויות שכתבתי. ווקלר הוא דווקא מטפס לא רע. מי שיבחן את התוצאות שלו בדופינה ליברה מלפני חודש יראה שבשלבים ההרריים הוא בהחלט השתלב יפה עם השמות הגדולים ולא נשרך הרחק מאחור. ההבדל הוא שפה יש כבר מאחריו כמעט שבועיים של מירוץ. נכון שגם לאחרים יש, אבל זו ההתמחות שלהם. של ווקלר ההתמחות היא במירוצים חד יומיים ומירוצי קטעים קצרים. לכן, גם אם הוא יפסיד היום רק 2-3 דקות, ימיו כלובש צהוב מתקצרים.

לדעתי נראה היום את יו אס פוסטל

לוחצים, ולאנס תלוי בחוזק הקבוצה שלו, אם הם ישארו איתו את כל העלייה הראשונה ואת מרביתה של השנייה בקצב חזק שישאיר רק את המועמדים לצהובה, אולי נראה איזה צעד מארמסטרונג. כל אחד אחר שינסה לברוח ייתקל ביו אס פוסטל קשוחה שלא תיתן לו. כאמור כל זאת בהנחה שלאנס ילווה בעוד שניים מקבוצתו, ואני מניח שזה מה שיקרה. אחרת אני צופה דווקא פריצה מאולריך.

רותם 1717

New member
צודק

יכול להיות שבשלב ההרים הראשון, רוכבים שאהדו הרבה זמן בפאבה, בנג"ש הקבוצתי ובימים האחרונים יתקפו. אני מהמר על התקפות של סימוני ומורו, חוץ ממאיו שינצח בסוף.

itaiash

New member
אז מה שיקרה היום זה..

מאיו יתקיף, ילכו איתו הראס ארמסטרונג רסמוסן וJanuary ואז ארמסטרונג יתקיף ואולריך ומאיו יישארו איתו, ואז תהיה סדרת התקפות של אולריך ומאיו. ואולריך ייקח את הסטייג'. אל תשכחו שאולריך חייב למאיו על מה שהו עשה לו שנה שעברה. אחרי הנפילה של ארמסטרונג ומאו, הם חיכו להם, וברגע שהם הגיעו מאיו הלך שוב, בלי לתת לכולם להכנס חזרה לקצב. ארחי זה ארמסטרונג ברח למאיו ומי שעשה את כל העבודה בלרדוף אחרי הטקסני (איפה שהנשיא ה.. גר) היה אולריך, ומאיו בספרינט בסוף לקח לו כמה שניות בונוס יקרות. January לא שוכח דברים כאלה. Allez January Allez פרו אולריך

itaiash

New member
עוד סנריו, ועוד קצת..

אני לא בטוח לגבי המצב בפונק. האם המילטון בכל מקרה מקבל את העזרה של סביליה, או שסביליה מקבל קצת חופש. אם המילטון לא מחזיק בהתקפה אז האם סביליה נשאר איתו. את זה נראה אוטוטו.בכל מקרה אם סביליה יקבל חופש לדעתי הוא יכול לקחת בענק. הוא נראה מצוין השנה. דרך אגב אם ארמסטרונג לוקח גם היום וגם מחר, אני עם הטור גמרתי עד שהוא עוזב. EPO ודאי!!!!! יש משהו בסיפור של למונד. לא יודע עם זה נכון, אבל הנימוקים די משכנעים. ברור שהענף התקדם, בכל המובנים, אבל היתה קפיצה ענקית. אני לא יישכח את הנצחון של למונד על פיניון. הוא היה הראשון אי פעם שהגיע עם אירו באר ל-TT, ופשוט קיזז את מה שהיה צריך בקטע האחרון. מאז דרך אגב אין TT ביום האחרון. כדי שלא יכאב יותר מידי למספר שתיים. אולריך דרך אגב אף פעם לא סיים מתחת לפודיום!!!! הישג די מדהים, לא?

guybe

New member
EPO

כמה שאתה תמים , מה שלמונד אמר זה שכולם לוקחים,כולל ארמסטרונג. וזה כניראה נכון

itaiash

New member
הבנתי מה שלמונד אמר

אבל לגבי כולם אני לא יודע. מה שאמרתי זה ששליטה כזו קצת מטילה אצלי יותר ספק לגביו

אני בטח עושה טעות שאני נכנס לזה...

אבל אתה די מזדרז להפוך את ארמסטרונג לאיש הרע של הענף, ואת אולריך לאיזה רוכב תמים, נקי וקורבן של איזה "מפלצת נייקי טקסאנית". תעבור טוב טוב על העונה של אולריך, אתה בטוח ששם הכל תקין? תיזכר במשקל שלו בסוף אפריל ובמשקל שלו פחות מחודש אחרי, אתה בטוח שהכל טבעי שם? ונקודה אחרונה, ארמסטרונג כל הזמן מצהיר שבגלל שהוא כבר ניצל פעם אחת ממחלה קשה, הוא לא יכניס לעצמו רעלים לגוף. אדם שידוע שהתעסק עם סמי הזייה (אקסטות וכד'), אתה חושב שזה יהווה שיקול מבחינתו אם להעזר בחומרים אסורים או לא?

yossi113

New member
בלי להיכנס לוויכוח של כן ארמסטרונג

לא ארמסטרונג - בעניין הסמים העבר של אולריך הרבה יותר בעייתי - ולא רק בגלל תקרית האקסטאזי - אלא לאור עברו כרוכב שהחל את הקריירה שלו במזרח-גרמניה - ששם כידוע לא בחלו בכל מיני תוספים אסורים לשימוש.

ותזכור מי היה הרוכב המוביל של...

טלקום ב-96 ומי היה הפועל הראשי של אולריך ב-97. ביארן ריס, האיש בעל הכינוי "מר 60%", כינוי שניתן לו בגלל סמיכות הדם שלו. אז די בטוח שבטלקום של אמצע שנות ה-90, בשנים הגדולות של אולריך הצעיר, היה שימוש בחומרים אסורים.

מאדמאן

New member
אני בוחר להאמין ללאנס

למרות "ידיעה" ממשית של דא והא. זה מתסכל לראות איך מישהו בא עם יכולות בלתי רגילות ורומס הישגים של אחרים שעד שהוא בא הם לא האמינו שיקומטו כפי שקומטו. לכן כל מה שנאמר כנגד לאנס צריך להבחן מול מה שהוא שעה שכל ה"רומסים". ובכל זאת חשדנות צריכה תמיד להיות כשהיא מוגבלת, כמובן.

ובינתיים ארמסטרונג זכה אתמול...

בפרס הספורטאי המצטיין של רשת ESPN-האספי. הפרס היוקרתי ביותר בארה"ב הניתן לספורטאי.

למעלה