שלב 15 יוצא לדרך: מזג-אוויר גשום?

אמיר פז

New member
באתר הרשמי עוד לא שמעו שהתחיל

יאללה שיתחילו לעדכן. אני מודה שמאוחר יותר אני חותך מהעבודה לטובת העניין, אבל בינתיים, שיזרקו איזה עצם.

binen

New member
שאלה על שלב 15: בהנחה שהאיטלקי לוקח

אם איבאן באסו לוקח את השלב היום וזוכה בחולצה הצהובה, האם יש לו סיכוי לשמור על המקום הראשון בקטעים נוספים? הוא תותח בעליות לפי מה שראיתי בפירנאים... אבל לא הכל זה עליות.

natyh

New member
גם אם יקח את הקטע

הסיכוי שלו לצהובה מאד קטן . אלא אם ארמסטרונג ישבר הוא צריך כמעט דקה על לאנס כדי לזכות בצהובה וזה לא נראה ריאלי . נתי

natyh

New member
אנשים לא ממש הבינו

את הטקטיקה של ריס . וחושבים שלבאסו אין קבוצה והוא עשה הכל לבד . פשוט נדבק לגלגל של לאנס . אנשים שכחו כי פויקט אגב באיזה קבוצה הוא ??? ופיל הכריחו את הדוורים לעלות לקצב מטורף עבורם ובאסו פשוט ישב מאחור וחיכה לטעות . אם תהיה טעות באסו מנצח , אם לא מקום שני מה רע ??? הטקויקה היא של ריס לא של באסו , שנראה כאילו נח . למעשה הקבוצה עושה לו את כל העבודה . ואם לאנס לא ירדוף אחרי פויגט ??? אז הוא עלול להפסיד את הטור לפויגט . בקיצור טקטיקה פשוטה ועובדת . נתי

yossi113

New member
איך פויגט בדיוק ייקח?

יפתח פער של 40 דקות על הפלוטון באלפים?

אמיר פז

New member
כדי שבאסו יקח את הצהובה

ארמסטרונג צריך להקלע לחולשה מאד משמעותית, ממש משבר, וזה גם אם באסו יתן יום ענק. הסיכוי שזה יקרה היום לדעתי קטן מאד, גם באופן כללי וגם בגלל פרופיל הקטע. אבל אם כן, אז ודאי שהמשבר עלול להימשך לתוך מחר ואז הכל פתוח.

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

למראה הצופים הנמצאים בקו הסיום, נותר רק לקלל ולקנא. מי שלא היה מתחלף איתם, שיקום! מעכשיו אמרו בכל יום: בשנה הבאה, בטור דה-פראנס.

ido mazor

New member
תפסיק לבכות, כבר היית שם

כבר היית בטור פעמיים, לא? וחוץ מזה בחרת במקצוע שלך כדי לא לעבוד ביולי ולצפות בטור, לא ככה?

הבריחה הזו לא תחזיק מעמד הרבה זמן

נראה עם קרפטס ינסה לגנוב כמה שניות במיאוץ הביניים.

והבריחה הזאת כן

מי שבחר את ויראנק לנבחרת הפנטזיה יכול להוסיף לעצמו (אני לא נותן ערבות) עוד 400 נק' (או כמה שזה במשחק). יש לו את דופו שיעזור לו וגם עם רסמוסן יקח קצת נקודות, הוא לא מסכן אותו.

ויש לי תיאוריה חדשה

אני לא רואה את השידור ורק עוקב באינטרנט כך שהמידע שלי לוקה בחסר. לדעתי, יש הסכם בין בריוש לה בולונג'ר ובין USPS שכל אחת עוזרת לשניה. בבריחה הראשונה USPS עבדו בשביל להחזיר אותה כי קרפטס מסכן שם את ווקלר בחולצה הלבנה. בבריחה השניה USPS עזרה לבריחה להווצר כי זה משרת את האינטרסים של שתי הקבוצות. USPS לא יצטרכו להוביל במשך היום ולווקלר ינתן סיכוי הוגן להשאר עם הצהובה עוד יום.

Mont Ventoux

New member
היו עוד עניינים

עם ההתקפות היו פיצולים בפלוטון (אגב, ארמסטרונג נתפס קצת מאחור, אם כי חזר במהרה לגלגל שני בחזית רק בשביל לנדף מחשבות שאולי הוא ביום לא טוב). אקימוב נתקע מאחור והיה צריך שישוב. מעניין לראות ששלושת המטפסים של הפוסטלים רוכבים היום מאחורי ארמסטרונג (מוגנים?), כך שמאד יכול להיות שתהיה איזו התקפה בחלק המכריע של השלב.

למעלה