שלב 18

natyh

New member
שלב 18

היום לבאסו תהיה הזדמנות אחרונה להגדיל אח הפער על אולריך, וקלודן . אולריך וקלודן ירצו לצמצם את הפער מבאסו ולאנס . אריק זעבל יכול לקחת היום ובשאן אליזה 24 נקודות ולסיים במקום ראשון משותף עם מקיואן , והפרויל היום לא יאפשר לאף מאיץ להוציא אוגריידי ובאדן קוק להגיע לשם . כלומר טי מובייל ישלחו את כל האנשים קדימה כי אין מחר, הדוורים ימשיכו בטקטיקה הרגילה וכנראה יוביל שוב פלויד או הינקאפי זוזה נראה מחוסל . אולריך ובאסו חייבים ניצחון , וכנ"ל באסו . ומאחר והקטע מסתיים בירידה אף אחד מהם לא יכול על לאנס . האופציה היחידה להביא את זאבל לסיום ולפחות קטע אחד לקחת . ההימור שלי היום אריק זאבל , וכמובן יהיו שם גם ססטרה , מורו , אולי סטיארט אוגריידי , אקסל מרקס , אולי גם ראסמונסן וליפיהיימר . יהיה מעניין נתי

אני הולך על בריחה מוצלחת...

בגלל הנאחס אני לא יגיד מי אני רוצה שינצח, אבל אני יתן רמז: הוא אחת הסיבות העיקריות שויראנק לובש את המנוקדת היום. אני מכניס גם את מנשבו, בוגארד דקר וקרום (שלישייה של ראבובנק) וגם את ברושאר ואתם יודעים מה גם או'גריידי (הימרתי כבר על חצי פלוטון לאופציית הבריחה.

natyh

New member
הפרופיל לא מתאים לבטיני

לא לניצחון בכל מקרה מורו כן , בטיני לא .

בטיני בעצמו אמר שזה המסלול בשבילו

הוא אמר אתמול אחרי המירוץ שהוא מכיר את השלב היום טוב מאוד- ושזה נראה לו יום טוב לבריחה שלו (או משהו בסגנון).

natyh

New member
שיהיה

חבל שלא כתבת לי זאת אתמול . אולי הייתי מספיק להמר עליו . כל יום לומדים משהו חדש . ובועז כבר פג בול פעמיים פעם על טום בונן פעם שניה ווירנק וחצי פעם על בריחה של אולריך למרות שרצה לנחס אותו . נתי

נשארו עוד 30 ק"מ לסיום

אני מהמר על פופונוב הקזאחי. אולי תהיה לוינוקורוב קצת נחת אחרי שהוא החמיץ ככה את הטור. היה יותר נחמד אם גם וינו היה משתתף בטור הזה.

אז בטיני אמר- נו אז מה קרה?!

אז הוא הפך היום ל Water Boy של קוויק סטפ...

natyh

New member
כל הכבוד בועז

פגעת בול שוב , אם כי חבל שחזרת בך בסיום והלכת על אקוסטה . חואן מיגל או בשמו העברי יוסי מיכאל משוק תלפיות הוא הישראלי הראשון שזכה בקטע בטור . איך לא הבנתי את הרמז שלך ולא האמנתי בו . נתי

למעלה