שלגיה, תודה על ההתראה

רוייקו

New member
שלגיה, תודה על ההתראה ../images/Emo124.gif

הסרט מדהים. הייתי בשוק משתי השמנות.. וואוו.. 250 קילו.. יאא וואיייליי בשבילהם, הלאפ-בנד אנד וואט אבר נחשב לחדשני. אצלהם הניתוחים נגד השמנה לא נפוצים כפי שאצלנו נפוצים בעיקר בגלל שניתוחים נגד השמנה אינם נחשבים כניתוחים בריאותיים. מי שיש לו כסף ויכול להרשות לעצמו משלם 10.000 דולר. המון כסף במושגים שלנו. פשוט הון עתק. תחשבו על כך שניתוח מעקף עולה 50-60אלף דולר. חצי בית. פשוט ככה. אני מרחם על אותם שמנים שאין להם את הכסף או האפשרות לעשות את הניתוח. זו פשוט תעודת עניות לאותן מדינות.

gal33

New member
רוייקו, אני חושבת שזה פחות, כי $

ניו-זילנדי, שערו נמוך משל $ ארה"ב. פרופ´ חרוזי אמר שהגסטריק שלי עלה 25000$. הם ממש מסכנים. מרוב כבשים בניו-זילנד (יחס של 10 ל- 1 בן אדם), הם עוד לא קלטו שזו מחלה שהרבה יותר יקר לטפל בתוצאות שלה מאשר בה ישירות. עוד 20 שנה והרבה אנשים סובלים הם יקלטו. גם בארץ לפני 20 שנה הניתוח לא מומן על ידי הקופה. כעת הוא ממומן, אך עדיין הוא בקטגוריית הניתוחים הקוסמטיים. טמבלים, שיקראו לזה איך שהם רוצים, העיקר שיממנו. מי הכלכלן של קופות החולים, מי עשה להם את התחשיב שעדיף להם שבן אדם יקח שנים כדורים ליתר לחץ דם, סכרת, לב וכו´, ואח"כ יאושפז, ניתוחים וכו´, וכמובן שזה אדם שלא עובד ולא תורם 5% לסל, על פני ניתוח אחד של הגבלת/קיצור קיבה ואולי אף טיפול פסיכולוגי, דיאטנית וכו´. מוגבלים!

למעלה