שלגיה

שרון ש

New member
שלגיה

אמנם אנחנו לא מכירות מעבר למעט מאוד בדפי הפורום הנהדר הזה. הבנתי שעברת תקופה קשה.. ובכל זאת על אף טענתך האחרונה שאת לא- את בהחלט נשמעת לי כגיבורה. את נהדרת.. אני מאמינה שלמרות שאת כותבת פחות את כן קוראת .. ולכן רציתי מפה לחזק את ידיך. תהיי חזקה. הכח הטמון בנו הוא תמיד גדול יותר מזה שאנחנו מאמינים על עצמנו שיש לנו. מצאי את הכח הזה. הוא קיים בך! וזה בסדר גם, כשקשה להגיד - עד כאן. קשה.
גדול שרון

שלגיה**

New member
שרון יקרה

למונח גיבורה יש כמה פירושים. אני חושבת שהבנתי שלהיות גיבורה זה לא נכון כל כך ועל כך כתבה לי הפי באחת מהודעותיה. יש לי ימים ותחושות לא קלות ויש ימים שאני בסדר ומתפקדת בצורה נורמלית. להודות בנפילה או בדיכאון הוא לעניות דעתי מהות הקבלה של עצמך בתק´ קשה...ואת זה לא עשיתי כל כך. מיד אחרי השבעה התחלתי בחזרה לשגרה (6 פעמים הליכה בשבוע,אוכל נכון..לימודים ולידה לבחינות סוף סמסטר,דאגה בלי סוף לאמא הן בריאותית והן בירוקרטית ...הכל ביחד..) לא נתתי לעצמי להרים את הראש מעל המים וצללתי...לתוך יאוש,כעס על כל מיני אנשים,כעס על עצמי,וכך בעצם לא הודיתי שאפשר "לעצור את העולם" לנשום נשימה ארוכה ,לנוח ולהרגע. ולכן גיבורה אני לא. אם יש משהו שריגש אותי הבוקר זו את והדאגה שלך לשלומי. אני אכן מאמינה בכח שלי (עדיין) ומברכת מדי יום שאני מוקפת באנשים שאוהבים אותי (כאן בפורום ומחוצה לו) ושתומכים בי ללא סייג. תודה על העידוד והמילים החמות. ומקווה שנפגש בקרוב יום טוב

שרון ש

New member
../images/Emo24.gif

אוקיי. אני מוכנה לקבל את זה שאת לא גיבורה מהסיבה היחידה ש"גיבורות" זו תכונה חולפת. לכן אני מוכנה "להתפשר" על נפלאה ו ח ז ק ה .
שרון

שלגיה**

New member
שרון

תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה
תודה תודה תודה תודה