שלגים כבדים בי-ם והדרך לחזותם/בץ

א ס ף ב

New member
שלגים כבדים בי-ם והדרך לחזותם/בץ

עבודה של אורי בץ (הועלתה באישורו). התמונות ניתנות בנפרד מפאת ההגבלה על גודל הקובץ.

אורי בץ

New member
שלגים בירושלים

שלום לכל החברים אני נכנסתי לפורום שלכם לא בטעות אלא בהנחיית ערן, מאחל לכם הצלחה גם אם משהוא ינסה לחבל בכם אל תתרגשו

אורי בץ

New member
כי ככה זה שיש אנשים לא מפרגנים

כי ככה זה שיש אנשים לא מפרגנים ועוד יותר חמור שלא מבינים

לא קשור חוסר פירגון לחבלה!!!!!

גם בכל הפורומים האחרים יש אנשים משועממים שבאים להפריע להציק ולהטריד כי הם נהנים מזה או שהם לא יכולים לתרום בשום צורה לפורום!!! יש ויכוחים ואי הסכמות בכל פורום רציני וענייני,כמו גם אנשים שמבינים פחות וכאלה שיותר ממבינים זה לא אומר שכתוצאה מכך רצים לפגוע. תהיה בטוח שאנשים שמחבלים הם אנשים ש 99 אחוז מהם מגיעים במקרה לפורום. לגבי הערתך ,היא פשוט מוסיפה מתחים מיותרים עוד לפני שהם התחילו ולכולם ברור למי אתה מתכוון. ואין סיבה שכך יהיה,שימו הכל מאחור ותיהנו מהידע והתרומה והיחודיות שבדיווח מכל אחד ואחד,לטובת כל שוחרי מזה"א בארץ!!! בברכה עופר חכם

יניב ריז

New member
למה שמישהו יחבל?../images/Emo5.gif

לאורי-בועז ואני החלטנו שנעשה את ההיפך מכך!!!! שנינו נעזור אחד לשני בפורומים, וביחד ננסה לבנות לא לחבל ולהרוס....

בועז ד

New member
דרך לחזות שלגים בישראל ובי-ם בפרט

לחברים שלום: עבודה גדולה שלי ושל תמיר אנגל בנושא זה ניתן למצוא באתר מזג האוויר בישראל תת קטגוריה: סקירה סינופטית בועז

אסף עטר

New member
כל מגוון החברים בעת ובעונה אחת בעץ

אחד.... כולי התרגשות - איזה יופי ברוך בואך אורי , כנ"ל עופר ואם אתם מתעקשים אז גם בועז

יניב ריז

New member
אני שמח לראות שיש דו קיום!!!../images/Emo24.gif

אם זה קורה-אזי מכאן ואילך רק נעלה ונצליח ביחד עם בועז ועזרתו!

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבועז,נכנסתי ולא מצאתי את העבו

העבודה,תן קישור ישיר

למעלה